» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Αφερέγγυα εντός η Ελσίνκι


Προγνωστικά στοιχήματος: Αφερέγγυα εντός η Ελσίνκι
Γιάρο - Γιβάσκιλα: Και τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της Γιάρο έληξαν goal/goal. Την πρώτη της νίκη πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Γιβάσκιλα, κερδίζοντας με 1-0 την Μιλικόσκι, όμως ο συνολικός της απολογισμός είναι απογοητευτικός (1-3-6).

Ελσίνκι - Ίντερ Τούρκου: Πολύ κακή εντός έδρας η Ελσίνκι, έχοντας έως τώρα τρεις ήττες (2-1-3). Πάντως και η Ίντερ Τούρκου δεν εμπνέει μακριά από το γήπεδο της (1-1-3).

Λάχτι - Βάασα: Η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας η Λάχτι με μία νίκη και έξι ήττες στα εφτά τελευταία της παιχνίδια. Αντιθέτως η Βάασα συνεχίζει από την κορυφή την πορεία της μαζί με την Ελσίνκι, ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα με οχτώ γκολ παθητικό.



Μάριεχαμν - Ροβανιέμι: Η Μάριεχαμν έχει τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα (7/11), από τα οποία τα τέσσερα είναι εντός έδρας. Μόνο ήττες μετράει μακριά από το γήπεδο της η Ροβανιέμι (0-0-5).  


Μιλικόσκι - Κουόπιο: Δύο σερί ήττες για την Μιλικόσκι και είχε την ευκαιρία μέσα στην 10ημερη διακοπή να ανασυνταχθεί. Η Κουόπιο στο τελευταίο της παιχνίδι έφυγε με διπλό από την έδρα της Ελσίνκι με 1-0, αλλά σήμερα έχει εκ νέου δύσκολη έξοδο.

Τούρκου - Χόνκα: Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο η Τούρκου, που έχει απολογισμό (5-1-4). Σε μεγάλη φόρμα η Χόνκα, που στα εφτά τελευταία της ματς να είναι αήττητη (6-1-0), ενώ προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Αμφίρροπο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Φόλο - Χοντ: Η προτελευταία Φόλο δεν σκόραρε στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Η Χοντ είναι η μοναδική ομάδα στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας που δεν έχει ισοπαλία (7-0-4).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση