» » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Φινλανδία: Ελσίνκι – Ίντερ Τούρκου

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Φινλανδία: Ελσίνκι – Ίντερ Τούρκου
18:30 ΕΛΣΙΝΚΙ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-2-1

ΕΛΣΙΝΚΙ: Πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και γνώρισε δίκια εντός έδρας ήττα από την Κουόπιο με 2-1. Νευρική από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με πρόβλημα στην δημιουργία και χωρίς αυτοπεποίθηση η Ελσίνκι, που βρέθηκε στο 42’ πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 70’ και δέχθηκε και δεύτερο γκολ δέκα λεπτά αργότερα. Συνεχίζει βέβαια να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα(ισοβαθμεί μαζί με τις Βάασα και Χόνκα), αλλά δείχνει ότι δεν πατάει καλά στα πόδια της, αφού αυτή ήταν η Τρίτη ήττα της ομάδας στα τελευταία πέντε ματς. Πληροφορίες θέλουν τους παίκτες να μην έχουν καλές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας, Μπόστρομ και σίγουρα αυτό δικαιολογεί κάπως την άσχημη εικόνα της τις τελευταίες αγωνιστικές. Η έδρα της μέχρι πρότινος ήταν απόρθητο κάστρο για την Ελσίνκι, αλλά και οι τρεις τελευταίες ήττες ήρθαν στο γήπεδό της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, απουσιάζουν σήμερα ο άχτι ,ενώ αμφίβολοι έχουν δοθεί οι Ταϊνιο, Μόρεν και Σόρσα.



ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ: Τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο φέτος για την Ίντερ Τούρκου, που δεν έχει πραγματοποιήσει καλή εκκίνηση στ πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει μείνει από πολύ νωρίς πίσω στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα πρόσθεσε ακόμα μία άσχημη εμφάνιση στο δυναμικό της, αφού ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Χόνκα, αφού παρουσίασε σαφές πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δέχθηκε το γκολ στο 65’ και στο διάστημα που απέμενε δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία αξιόλογη φάση στα αντίπαλα καρέ. Η Ίντερ Τούρκου βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει πέντε βαθμού από την κορυφή, αλλά το άσχημο είναι ότι έχει πολλές ομάδες από πάνω της. Μόλις μία νίκη μετράει στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος και σήμερα γνωρίζει πως οι δυσκολίες της αναμέτρησης είναι πολύ μεγάλες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Νικάρι, Λεχτόνεν, Παρβιάϊνεν και Τουρούνεν.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της η Ελσίνκι θα πάρει τη νίκη. Δεν βλέπεται εκτός έδρας η Ίντερ Τούρκου. Άσσος (1.60 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση