» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Πόσα θα βάλει η Ουρουγουάη;


Προγνωστικά στοιχήματος: Πόσα θα βάλει η Ουρουγουάη;
Ατβίνταμπεργκ - Σιριάνσκα: Οχτώ γκολ στα τελευταία δύο εντός έδρας ματς της έχει πετύχει η Ατβίνταμπεργκ, οχτώ τέρματα στα τελευταία τρία έχει δεχθεί η Σιριάνσκα.


Τρόμσο - Λίλεστρομ: Τιμές φαβορί στον άσο της Τρόμσο, αφού εντός έδρας μετρά (4-0-1), ενώ η Λίλεστρομ (1-0-4) μακριά από το γήπεδο της.

Νέα Ζηλανδία U20 - Ουζμπεκιστάν U20: Over έληξαν τα πέντε επίσημα παιχνίδια της Νέας Ζηλανδίας. Δέχεται και βάζει γκολ με χαρακτηριστική άνεση και το Ουζμπεκιστάν.



Χιλή - Αίγυπτος: Παραδοσιακή δύναμη στις μικρές ηλικίες η Εθνική ομάδα της Χιλής. Σαν κάτοχος του Αφρικανικού κυπέλλου Εθνών U20 μπαίνει η Αίγυπτος, έχοντας σοβαρή αμυντική συμπεριφορά.

Λιούνγκσκιλε - Έργκριτε: Ντεφορμάρισμα χτύπησε η Λιούνγκσκιλε, που μετρά τρεις σερί ήττες. Πάντως και η Έργκριτε μακριά από το κοινό της δεν είναι και κάτι το φοβερό (1-1-4).

Μπράγκε - Σούντσβαλ: 'Ηδη στο -8 από θέση παραμονής η Μπράγκε, που δείχνει απλά ότι δεν μπορεί. Αρκετά ανώτερη η Σούντσβαλ, που εκτός έδρας είναι εξίσου καλή (4-1-1).

Κάλμαρ - Χέλσινγκμποργ: Μόλις τρεις βαθμούς από την τρίτη Έλφσμποργκ πλησίασε η Κάλμαρ, αφού έχει υποστεί μονάχα δυο ήττες σε 10 παιχνίδια. Οι δύο ομάδες έχουν 4/4 goal/goal στα τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας

Χάλμσταντ - Χάκεν: Μια νίκη στα 12 τελευταία ματς για την ουραγό Χάλμσταντ. Μέτρια φέτος η Χάκεν, που δεν έχει καμιά σχέση με εκείνη την ομάδα που πέρσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει απολογισμό (1-1-3).

Άαλεσουντ - Βίκινγκ: Δεν συγχωρεί στο γήπεδο της η Άαλεσουντ (4-1-0). Πάντως η Βίκινγκ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έτρεχε αήττητο πέντε αγωνιστικών (3-2-0). Επίφοβο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Σάντνες - Σόγκνταλ: Χωρίς νίκη ακόμη στην έδρα της η ουραγός Σάντνες (0-3-3). Ισορροπία στα αποτελέσματα της Σόγκνταλ (4-4-4), που είναι ικανή για όλα.

Χόνεφος - Οντ Γκρένλαντ: 4/5 under 2,5 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα Χόνεφος και Οντ Γκρένλαντ.

Έλβερουμ - Φρέντρικσταντ: Αποκαρδιωτική ακόμη και εντός έδρας η ουραγός Έλβερουμ (0-2-5). Δύσκολο το έργο της και σήμερα, αφού υποδέχεται την Φρέντρικσταντ των τριών σερί νικών χωρίς να δεχτεί γκολ.

Κρίστιανσοντ - Ράνχαϊμ: Η Κρίστιανσουντ είχε παραπάνω χρόνο ξεκούρασης αφού μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο. Σε αντίθεση με την Ράνχαϊμ που αγωνίστηκε στην έδρα της Μόλντε και διασύρθηκε με 6-0.

Μιοντάλεν - Βαρντ Χάουγκεσουντ: Η Μιοντάλεν στο πρωτάθλημα προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 0-10. 2-0-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Βαρντ Χάουγκεσουντ.


Μπρίνε - Χαμ Καμ: Στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια η Μπρίνε γνώρισε την ήττα. Από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Χαμ Καμ.


Στάμπαεκ - Στρόμεν: Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες η Στάμπαεκ επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 2-1 από την ισχυρή πάντως Μπόντο Γκλιμτ. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η ντεφορμέ Στρόμεν.


Φόλο - Ουλενσάκερ: Τέσσερα ματς δίχως νίκη για την προτελευταία Φόλο. Δεν ξεφεύγει από την ισοπαλίες στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Ασιρίσκα - Βάρμπεργκς: Με 4-2 κέρδισε μέσα στην έδρα της Σούντσβαλ η Ασιρίσκα. Τέσσερα δέχτηκε από την Φάλκενμπεργκ η Βάρμπεργκς.

Χάμαρμπι - Άνγκελχολμς: Προβληματική και φέτος η Χάμαρμπι, που ωστόσο διατηρεί επαφή με την πρώτη τριάδα. Κάνει ζημιές εκτός έδρας η Άνγκελχολμς (2-2-2).

Ουρουγουάη U20 - Κροατία U20: Οι δύο ομάδες είναι και τα φαβορί του ομίλου, έναντι σε Νέα Ζηλανδία και Ουζμπεκιστάν. No goal εμφάνισε στα εφτά από τα οχτώ τελευταία της παιχνίδια η Ουρουγουάη. Ικανή για όλα η ταλαντούχα Κροατία.

Χάουγκεσουντ - Μπραν: Ικανή για το καλύτερα, αλλά και για το χειρότερο η Χάουγκεσουντ. Η Μπραν μακριά από την έδρα της μετράει 5/5 ήττες με τέρματα 1-13.


Αγγλία U20 - Ιράκ U20: Τέσσερα σερί under και no goal εμφάνισε η Αγγλία, που αν και έχει ταλέντο, σε μεγάλες διοργανώσεις απογοητεύει. Αξιόμαχο το Ιρακ, το οποίο μπορεί να μην έχει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της, βγάζει το... λάδι σε όλους τους αντιπάλους του.

Βελέζ - Ραφαέλα: Μια νίκη στα τελευταία 14 εντός έδρας παιχνίδια η Βελέζ. Αρκετές ισοπαλίες μακριά από το γήπεδο της η Ραφαέλα (1-6-2).

Νιούελς Ολντ Μποϊς - Αρχεντίνος: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Νιούελς Ολντ Μποϊς, που θα ρίξει το βάρος πλέον στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Δείχνει καρδιά στα τέσσερα τελευταία ματς η Αρχεντίνος (2-2-0).

Ρίβερ Πλεϊτ - Σαν Μαρτίν: Εκτός διεκδίκησης τίτλου πλέον η Ρίβερ Πλεϊτ, μετά την «σφαλιάρα» από την Λανούς με 5-1. Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασε η φορμαρισμένη Σαν Μαρτίν.


Νιγηρία - Ισπανία: Νίκη με πολλά γκολ για να προκριθεί θέλει η Νιγηρία, κάτι αδύνατο πρακτικά βέβαια. Η Ισπανία δεν έδειξε έλεος στην Αϊτή, την οποία διέσυρε με 10-0!

Ουρουγουάη - Ταϊτη: Ουσιαστικά προκρίθηκε η Ουρουγουάη, που ούτε με αυτοκτονία δεν θα κερδίσει την σημερινή της αντίπαλο. Η Ταϊτή λογικά θα μαζέψει πολλές φορές και πάλι την μπάλα μέσα από την εστία της.


Άρσεναλ Σαραντί - Ολ Μποϊς: Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Άρσεναλ Σαραντί, όμως εντός έδρας δείχνει σοβαρή (6-1-2). Στον αντίποδα η Ολ Μπόις μετράει (1-2-6) εκτός.

Σαν Λορέντζο - Λανούς: Ματς που θα κρίνει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 6-3-0 το αήττητο σερί της Σαν Λορέντζο. Με φόρα από το 5-1 επί της Ρίβερ Πλεϊτ η Λανούς.


Γοδοϊ Κρουζ - Μπόκα Τζούνιορς: Δεν σκόραρε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Γοδοϊ Κρους, ενώ τα τρία τελευταία έληξαν no goal. Τα λιγότερα τέρματα μαζί με την Αρχεντίνος σκοράρει η Μπόκα (12), όντας απογοητευτική σε όλους τους τομείς φέτος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση