» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Παίζεται η πρωτιά.


Προγνωστικά Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Παίζεται η πρωτιά.
22:00 ΙΤΑΛΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Προϊστορία: 2-2-5

ΙΤΑΛΙΑ: Πήγε να αιφνιδιαστεί από την Ιαπωνία, από την οποία βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 33’, επηρεασμένοι και από τις δύσκολες κλιματικές συνθήκες του αγώνα. Ο Ντε Ρόσι την ξαναέβαλε στο παιχνίδι στο 41’, ενώ πήρε πολύ γρήγορα το προβάδισμα στην αρχή της επανάληψης, με τον Μπαλοτέλι (52΄). Δύο λεπτά νωρίτερα είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ των Ιαπώνων. Από κει και πέρα βρέθηκε σε παθητικό ρόλο, με την Ιαπωνία να πιέζει για την ισοφάριση, που πέτυχε στο 69’, αλλά ο Τζιοβίνκο τη λύτρωσε στο 86’, δίνοντας της την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήταν πιο αποτελεσματική, όπως αποδείχτηκε, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έδειχνε πιο αδύναμη από την Ιαπωνία, η οποία κατά διαστήματα, τους «έτρεχε» στην κυριολεξία, ενώ είχε σε αρκετές περιπτώσεις την τύχη με το μέρος της. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ο Πραντέλι χρησιμοποίησε τον Μάτζιο αντί του Ντε Σίλιο στο αριστερό άκρος της άμυνας και τον Ακουιλάνι αντί του Μαρκίζιο, πίσω από τον Μπαλοτέλι.
Αν θέλει να αποφύγει την Ισπανία, που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο της, πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε σήμερα. Αήττητη στα 8 τελευταία, επίσημα και μη (4-4-0). Γκολ-γκολ και over τα 8 από τα 11 τελευταία. Over οι 7 από τις 9 αναμετρήσεις της με τη Βραζιλία. Αυτή που έρχεται πρώτη στο μυαλό και ακόμη πονάει τους Ιταλούς, είναι το σκυμμένο του Μπάτζιο για το χαμένο πέναλτι στον τελικό του 1994 στις ΗΠΑ.

Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (Παρί), Μαρκέτι (Λάτσιο)
Αμυντικοί: Μάτζιο (Νάπολι), Κιελίνι (Γιουβέντους), Αστόρι (Κάλιαρι), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Αμπάτε (Μίλαν), Μπαρζάλι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους)
Μέσοι: Καντρέβα (Λάτσιο), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Τζιακερίνι (Γιουβέντους), Ακουιλάνι (Φιορεντίνα), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μοντολίβο (Μίλαν), Πίρλο (Γιουβέντους), Σέρσι (Τορίνο), Ντιαμάντι (Μπολόνια)
Επιθετικοί: Μπαλοτέλι (Μίλαν), Τζιοβίνκο (Γιουβέντους), Τζιλαρντίνο (Μπολόνια), Ελ Σααράουι (Μίλαν)


ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέιμαρ, που σκόραρε το πρώτο γκολ (9’) και έστρωσε το δεύτερο στο Ζο (93’), μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, η Βραζιλία επικράτησε του Μεξικού με 2-0. Αξιοσημείωτο ότι ο Ζο δε ξεκινάει βασικός, αλλά έχει σκοράρει και στα 2 παιχνίδια της ομάδας, αμφότερα στο 93’. Οι Βραζιλιάνοι έκαναν το 2 στα 2 και βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς ενδεκάδα και δύσκολα να αλλάξει κάτι σήμερα. Αήττητη στα 8 τελευταία (5-3-0), κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για 3ο παιχνίδι. Συνολικά έχει αντιμετωπίσει την Ιταλία 9 φορές, με πιο πρόσφατη το 2-2 σε φιλικό στη Γενεύη τον Μάρτιο. Είχαν συναντηθεί και στο προηγούμενο Συνομοσπονδιών στη Ν. Αφρική, με τη Βραζιλία να κερδίζει εύκολα με 3-0. Ο Νταβίντ Λουίζ έσπασε τη μύτη του σε σύγκρουση με τον Τιάγκο Σίλβα και θα χρειαστεί χειρουργείο, αλλά δε θα χάσει τα παιχνίδια, αφού θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα.

Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Μαρσέλο (Ρεάλ Μ.), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μ.), Νταντέ (Μπάγερν Μ.), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο)
Μέσοι: Φερνάντο (Γκρέμιο), Λούκας Μόουρα (ΠΣΖ), Ερνάνες (Λάτσιο), Όσκαρ (Τσέλσι), Ζεάν (Φλουμινένσε), Λουίζ Γκουστάβο (Μπάγερν Μ.), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Μπερνάρντ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ζάντσον (Σάο Πάουλο).
Επιθετικοί: Φρεντ (Φλουμινένσε), Νέιμαρ (Μπαρτσελόνα), Χαλκ (Ζενίτ), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο)

Προγνωστικά στοίχημα: Η Ιταλία έχει αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει το σύνδρομο του κατενάτσιο και σκοράρει εύκολα στα παιχνίδια της, ενώ γίνεται και απρόσεχτη στα μετόπισθεν. Δε βλέπω τη Βραζιλία να κρατάει για 4ο το μηδέν παθητικό, αλλά ούτε και να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Γκολ-γκολ (1.90 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση