» » » » » » Στοίχημα Τελικός Αργεντινής: Ο τελικός των δύο «πρωταθλητών»

Στοίχημα Τελικός Αργεντινής: Ο τελικός των δύο «πρωταθλητών»
00:00 ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛ ΜΠΟΪΣ

Γήπεδο: Εστάντιο Μαλβίνας Αρτζεντίνας, Μεντόζα (40.000)
Προϊστορία (από 1999): 11-9-12
Ινισιάλ: ΝΙΟΥΕΛΣ-ΒΕΛΕΖ 1-0
Φινάλ: ΒΕΛΕΖ-ΝΙΟΥΕΛΣ 1-3
Λιμπερταδόρες: ΒΕΛΕΖ-ΝΙΟΥΕΛΣ 1-2, ΝΙΟΥΕΛΣ-ΒΕΛΕΖ 0-1

ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ: Έχοντας κατακτήσει το Ινισιάλ, δεν έδειξε την ίδια όρεξη και στο Φινάλ, όπου με κακή πορεία και μόλις 4 νίκες σε 19 αγώνες τερμάτισε στη 14η θέση. Μόλις στις τελευταίες αγωνιστικές έδειξε σημεία ζωής, μένοντας αήττητη στις 5 τελευταίες (2-3-0). Οι δύο νίκες που πέτυχε ήταν και οι μόνες στα 15 τελευταία παιχνίδια της. Στο τελευταίο εντός έδρας, δε λυπήθηκε την Ατλέτικο Ραφαέλα που ήθελε θετικό αποτέλεσμα για να σωθεί, κερδίζοντας την με 2-1, χάρη σε 2 γκολ του Ρεσκαλντάνι (16’, 54’). Άφαντος για ακόμη μια φορά ο πρώτος σκόρερ του Ινισιάλ, Φερέιρα (13), που σκόραρε μόλις τρία στο Φινάλ. Στα άλλα 4 προηγούμενα, που επίσης δεν έχασε, δεν έβγαλε πάντως μάτια με την απόδοσή της. Είναι γενικά μια έμπειρη ομάδα. Μετράει 8 τίτλους με τη σημερινή μορφή του πρωταθλήματος (Κλαουσούρα 10/11, 08/09, 04/05, 97/98, 95/96, Απερτούρα: 12/13, 95/96) και ένα τίτλο όταν το πρωτάθλημα ήταν ενιαίο (1968 Νασιονάλ).


Τελευταία 5: 2-3-0


ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛ ΜΠΟΪΣ: Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή του Τορνέο Φινάλ. Η αλήθεια είναι πως χαρίστηκε στην Αρχεντίνος στο τελευταίο, επιτρέποντας της να πανηγυρίσει την παραμονή στην έδρα της, χάνοντας με 0-1. Πολύ καλή η φετινή χρονιά για τους «λέπρας», που έπαιξαν ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, τερμάτισε πρώτη στο Φινάλ και 2η πίσω από τη Βελέζ στο Ινισιάλ, ενώ συνεχίζει και στο Λιμπερταδόρες, όπου έχει φτάσει στα ημιτελικά. Πρωτεργάτες οι Σκόκο και Μάξι Ροντρίγκεζ, με τον πρώτο να παίρνει και τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ των δύο πρωταθλημάτων, με 24 γκολ (11 Ιν., 13 Φιν.). Γίνεται αγώνας για να μείνει, αλλά οι σειρήνες ηχούν από την Ευρώπη και δύσκολα να καταφέρει να τον κρατήσει η διοίκηση. Λιγότερη έμπειρη σε τίτλους από τη Βελέζ, μετρώντας μόλις τρεις κατακτήσεις με τη σημερινή διπλή μορφή (Κλαουσούρα 12/13, 91/92, Απερτούρα 04/05) και άλλες τρεις στο ενιαίο πρωτάθλημα (Μετροπολιτάνο ’74, ’88 και ’91). Πολύ θετικές οι «εντυπώσεις» που άφησε στα 4 συνολικά ματς που έδωσε φέτος με αντίπαλο τη Βελέζ. Τη νίκησε και στους δύο γύρους (1-0 εντός, 1-3 εκτός), ενώ την απέκλεισε στο Λιμπερταδόρες, χάνοντας εντός (0-1), αλλά ανατρέποντας το σκορ στον επαναληπτικό (2-1). Η Νιούελς ήταν άλλωστε ο «δήμιος» των αργεντίνικων ομάδων στο Λιμπερταδόρες, αφού εκτός της Βελέζ στους «16», απέκλεισε στη συνέχεια τη Μπόκα στα πέναλτι (0-0 και τα δύο παιχνίδια). Στα ημιτελικά την ερχόμενη Πέμπτη, υποδέχεται για το πρώτο παιχνίδι την Αμέρικα Μινέιρο. Ο επαναληπτικός στη Βραζιλία μετά από μια εβδομάδα. No goal τα 7 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Η Νιούελς έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αργεντινή φέτος και η συνολική της πορεία, τόσο εγχώρια όσο και εκτός, δείχνει ότι φέτος είναι η χρονιά της. Στο 2.90 η νίκη της (GoalBet), δείχνει πολύ ελκυστική περίπτωση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση