Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλη ομάδα εντός η Μπραν
Μόλντε - Σάρπσμποργκ: Η Μόλντε δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της, όμως παραμένει ακόμη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Σάρπσμποργκ μαζί με την Σταρτ έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα (25).


Μπραν - Σάντνες: Μπορεί εκτός έδρας να είναι ανίκανη η Μπραν, όμως μπροστά στον κόσμο της έχει το απόλυτο (7-0-0). Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Σάντνες με τρεις σερί νίκες (2-4-7).

Άνγκελχολμς - Φάλκενμπεργκ: Η Άνγκελχολμς δέχεται και σκοράρει γκολ στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στο ίδιο διάστημα η Φάλκενμπεργκ εμφάνισε over.



Γιόνσεπινγκ - Γκαϊς: Ασταθής η Γιόνσεπινγκ μπροστά στο κοινό της (2-2-2). Φορμαρισμένη η Γκαϊς την τελευταία τετράδα αγώνων (3-1-0).


Έστερσουντ - Χάμαρμπι: Με δύο σερί νίκες η Έστερσουντ βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Δύσκολα σκοράρει, αλλά και δύσκολα δέχεται γκολ η Χάμαρμπι (11-9).


Σούντσβαλ - Λαντσκρόνα: Μόλις μια ήττα στις τελευταίες αγωνιστικές για την δυνατή Σούντσβαλ. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Λαντσκρόνα μακριά από το κοινό της (1-1-3).


Κροατία U20 - Νέα Ζηλανδία: Οι ελλείψεις δεν επηρέασαν μέχρι στιγμής τους Κροάτες, που με νίκη σήμερα θα φτάσουν τους εφτά βαθμούς. Σάκος του... μποξ η Νέα Ζηλανδία με 2/2 ήττες και γκολ 0-5.

Ουζμπεκιστάν - Ουρουγουάη: Αξιοπρόσεχτη παρουσία του Ουζμπεκιστάν στο Μουντιάλ, έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου. Η Ουρουγουάη ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αντέδρασε με το 2-0 της Νέας Ζηλανδίας, όμως σήμερα χρειάζεται μια δεύτερη νίκη.


Στρομσγκόντσετ - Τρόμσο: Η καλύτερη επίθεση, αλλά και άμυνα για την πρωτοπόρο Στρομσγκόντσετ (26-9). Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη αναζητά η Τρόμσο (4-3).

Τορόντο - Σολτ Λεϊκ: Τρία ματς αήττητο συμπλήρωσε το Τορόντο και βελτίωσε κάπως την βαθμολογική της εικόνα. Τρεις σερί νίκες για την εξίσου φορμαρισμένη και σαφώς ανώτερη Σολτ Λεϊκ.

Αίγυπτος U20 - Αγγλία U20: Δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές για την Αίγυπτο, που αν και παλεύει τα παιχνίδια της, φεύγει με άδεια τα χέρια. 2/2 ισοπαλίες για την Αγγλία, που φυσικά θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Ιράκ U20 - Χιλή U20: Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου, με το Ιράκ να αποτελεί φυσικά την ευχάριστη έκπληξη. Πολύ το ταλέντο για την Χιλή. Είναι σίγουρα το φαβορί για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Σόγκνταλ - Χόνεφος: Στην καλύτερη της φόρμα βρίσκεται η Σόγκνταλ με μία μόλις ήττα στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές. Ένα τρίποντο μονάχα εκτός έδρας η Χόνεφος (1-3-3).

Λίμερικ - Ντάνταλκ: Σε κάκιστη κατάσταση η Λίμερικ, που αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και πέντε ματς. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η Ντάνταλκ προέρχεται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες και βάζει πλώρη για την κορυφή της βαθμολογίας.


Βελέζ - Νιούελς Ολντ Μποϊς: Οι δύο πρωταθλήτριες της σεζόν. Βελτίωσε κάπως την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια η Βελέζ, η οποία είναι αήττητη σε πέντε ματς. Η Νιούελς Ολντ Μποϊς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, βάζοντας 40 γκολ, η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας.

Φιλαδέλφεια - Ντάλας: Δύο διαδοχικές νίκες για την Φιλαδέλφεια και 3/4 over το τελευταίο χρονικό διάστημα. Λίγα πράγματα εκτός έδρας το Ντάλας (1-3-3).


Μόντρεαλ - Κολοράντο: Τέσσερις νίκες και μία ήττα στην τελευταία πεντάδα αναμετρήσεων για το Μόντρεαλ. Σε αντίθετη κατάσταση το Κολοράντο με τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τέσσερα πρόσφατα ματς.


Ουάσινγκτον - Βανκούβερ: Δύο κολλητές νίκες για την Ουάσινγκτον σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες το Βανκούβερ (1-1-5).



Κάνσας - Κολόμπους: Τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια το Κάνσας. Κάνει ζημιές εκτός έδρας η Κολόμπους (3-2-3).


Σαν Χοσέ - Λος Άντζελες: Σκοράρει δύσκολα η Σαν Χοσέ, βάζοντας 15 γκολ σε 17 αναμετρήσεις. 5/6 no goal έχει το τελευταίο διάστημα η Λος Άντζελες.

Σίβας - Νιου Ίνγκλαντ: Η κατρακύλα της Σίβας δεν έχει τέλος, συμπληρώνοντας εφτά διαδοχικές ήττες. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της Νιου Ίνγκλαντ, σημειώθηκαν από τέσσερα γκολ και πάνω.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση