» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Θα μπορέσει η Βραζιλία να σταματήσει του Ισπανούς;


Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Θα μπορέσει η Βραζιλία να σταματήσει του Ισπανούς;
01:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ

Προϊστορία: 3-2-2

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Αιφνιδιάστηκε από την Ουρουγουάη, η οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε στο 14’. Από κει και πέρα ανέβασε στροφές και στο 41’ πήρε το προβάδισμα με το (τυχερό) σουτ του Φρεντ. Δε γλίτωσε όμως και στην αρχή της επανάληψης, όπου ισοφαρίστηκε στο 48’, αλλά η συνέχεια ήταν και πάλι δική της, με το Παουλίνιο να σκοράρει με κεφαλιά το νικητήριο γκολ στο 86’. Είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στη διοργάνωση (3), αλλά σήμερα έχει ιστορική αποστολή, πρώτον να είναι η πρώτη ομάδα που θα στερήσει ένα τίτλο από την Ισπανία μετά από 5 χρόνια, αλλά δεύτερον και πιο σημαντικό, να το πετύχει μπροστά στο κοινό της και σε μια χώρα που ο κόσμος περνάει πολλά, όπως βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση. Αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια της, με 5 σερί νίκες, οι 4 για τη διοργάνωση (6-4-0).


Τελευταία 5: 5-0-0

Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Μαρσέλο (Ρεάλ Μ.), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μ.), Νταντέ (Μπάγερν Μ.), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο)
Μέσοι: Φερνάντο (Γκρέμιο), Λούκας Μόουρα (ΠΣΖ), Ερνάνες (Λάτσιο), Όσκαρ (Τσέλσι), Ζεάν (Φλουμινένσε), Λουίζ Γκουστάβο (Μπάγερν Μ.), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Μπερνάρντ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ζάντσον (Σάο Πάουλο).
Επιθετικοί: Φρεντ (Φλουμινένσε), Νέιμαρ (Μπαρτσελόνα), Χαλκ (Ζενίτ), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο)


ΙΣΠΑΝΙΑ: Ήταν καλύτερη από την Ιταλία στον ημιτελικό, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Ούτε στην παράταση άλλαξε κάτι, με το ματς να πηγαίνει στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, όπου προκρίθηκε με 7-6. Συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό και θέλει να γράψει ιστορία, ως η μόνη ομάδα, που σάρωσε κατά σειρά όλους τους μεγάλους τίτλους που μπορούσε να διεκδικήσει .Η σταθερότητα της και το απύθμενο ταλέντο της είναι σύμμαχοί της. Τελευταία φορά αντιμετώπισε τη Βραζιλία σε φιλικό το 1999 (0-0). Στις 7 αναμετρήσεις τους έχει κερδίσει 2 φορές (2-2-3). No goal οι 4 πιο πρόσφατες. Αήττητη για 26 αγώνες (20-6-0). Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 7 τελευταία. Στο 2-3 γκολ τα 4 από τα 6 τελευταία.

Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μ.), Βίκτορ Βαλντέζ (Μπαρτσελόνα), Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μ.), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μ.), Άλβαρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μ.), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Μονρεάλ (Άρσεναλ)
Μέσοι: Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Χουάν Μάτα (Τσέλσι), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Χεσούς Νάβας (Μαν. Σίτι)
Επιθετικοί: Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα), Τόρες (Τσέλσι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Σολδάδο (Βαλένθια)

Πρόταση στοίχημα: Η Ισπανία παίζεται οριακά ως αουτσάιντερ, αλλά λίγο η έδρα, λίγο η δίψα των Βραζιλιάνων για ένα τίτλο πριν το Παγκόσμιο, μας λένε ότι μάλλον η Σελεσάο θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει το τρόπαιο. Στο 1.85 να πάρει το τρόπαιο anytime (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση