» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Ο τελικός της παρηγοριάς


Προβλέψεις Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Ο τελικός της παρηγοριάς
19:00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΙΤΑΛΙΑ

Προϊστορία: 1-2-1

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Έχασε την ευκαιρία να πάρει το πάνω χέρι στον ημιτελικό με τη Βραζιλία, όταν ο Φορλάν έστειλε έξω το πέναλτι που εκτέλεσε στο 14’, κάτι που βοήθησε τους γηπεδούχους να ανεβάσουν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να πετύχουν γκολ στο 41’. Στην επανάληψη μπήκε πάλι πιο δυνατά, με τον Καβάνι να σκοράρει στο 48’, αν και το σουτ κόντραρε σε αμυντικό. Η συνέχεια ανάλογη με το πρώτο μέρος, άφησε χώρους στη Βραζιλία, η οποία την πίεσε και αποζημιώθηκε στο 86’. Έχει συναντηθεί άλλες 4 φορές με την Ιταλία, όλες under. Στις δύο πρώτες σε Μουντιάλ (’70 και ’90), μετράει μία ήττα (0-2) και μία ισοπαλία (0-0), τις άλλες δύο σε φιλικά (1-0, 1-1). Ο στόχος για σήμερα να τα πάει καλύτερα από την προηγούμενη συμμετοχή της στο Συνομοσπονδιών, όπου είχε χάσει στο μικρό τελικό από την Τσεχία με 0-1 και τερμάτισε 4η. Over τα 4 τελευταία.


Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καστίγιο (Ντανούμπιο), Σίλβα (Ολίμπια)
Αμυντικοί: Λουγκάνο (Μάλαγα), Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόατες (Λίβερπουλ), Αγκιρεγκαράι (Πενιαρόλ), Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα), Σκότι (Νασιονάλ), Κάσερες (Γιουβέντους)
Μέσοι: Γκαργκάνο (Ίντερ), Άλβαρο Περέιρα (Ίντερ), Κρίστιαν Ροντρίγκεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εγκουρέν (Λιμπερτάδ), Λοντέιρο (Μποταφόγκο), Ντιέγκο Πέρεζ (Μπολόνια), Αρεβάλο Ρίος (Παλέρμο), Γκαστόν Ραμίρεζ (Σαουθάμπτον), Άλβαρο Γκονζάλεζ (Λάτσιο)
Επιθετικοί: Σουάρεζ (Λίβερπουλ), Φορλάν (Ιντερνασιονάλ), Αμπέλ Χερνάντεζ (Παλέρμο), Καβάνι (Νάπολι)


ΙΤΑΛΙΑ: Ήταν το αουτσάιντερ κόντρα στην Ισπανία, αλλά της έκανε τη ζωή δύσκολη, πηγαίνοντας το ματς στην παράταση. Καλύτερα στημένη αμυντικά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, δεν επέτρεψε το τίκι-τάκα των Ιβήρων, αλλά και πάλι δε μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στις λίγες καλές ευκαιρίες που είχε. 0-0 και η παράταση, 6-7 στα πέναλτι, με τον Μπονούτσι να χάνει το τελευταία. Εκτός για απόψε ο αμυντικός Αμπάτε και ο Μπαλοτέλι. Δεν είναι 100% ο τερματοφύλακας Σιρίγκου. Πιθανότατα να δούμε τον Μαρκέτι κάτω από τα δοκάρια, μετά την κριτική που δέχθηκε ο Μπουφόν για τις μέτριες εμφανίσεις του. Στα 7 τελευταία παιχνίδια της έχει φέρει 2 φορές 0-0, ενώ τα άλλα 5 ήταν over.

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (Παρί), Μαρκέτι (Λάτσιο)
Αμυντικοί: Μάτζιο (Νάπολι), Κιελίνι (Γιουβέντους), Αστόρι (Κάλιαρι), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Αμπάτε (Μίλαν), Μπαρζάλι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους)
Μέσοι: Καντρέβα (Λάτσιο), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Τζιακερίνι (Γιουβέντους), Ακουιλάνι (Φιορεντίνα), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μοντολίβο (Μίλαν), Πίρλο (Γιουβέντους), Σέρσι (Τορίνο), Ντιαμάντι (Μπολόνια)
Επιθετικοί: Μπαλοτέλι (Μίλαν), Τζιοβίνκο (Γιουβέντους), Τζιλαρντίνο (Μπολόνια), Ελ Σααράουι (Μίλαν)

Προβλέψεις στοίχημα: Η τρίτη θέση δεν είναι και ο πιο μεγάλος τίτλος του κόσμου, αλλά τουλάχιστον επιτρέπει τις ομάδες να είναι χωρίς άγχος. Δεν περιμένουμε την Ιταλία να παίξει το ίδιο κλειστά όπως στο τελευταίο, ενώ η Ουρουγουάη κρύβει όλη τη δυναμική της στην επίθεσή της. Γκολ-γκολ στο 1.57 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση