» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Στα δύσκολα οι Ισπανοί


Προγνωστικά στοιχήματος: Στα δύσκολα οι Ισπανοί
Ροβανιέμι - Κουόπιο: Από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας η Ροβανιέμι, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές. No goal τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Κουόπιο.

Αάλεσουντ - Σόγκνταλ: Αήττητη στο γήπεδο της η Άαλεσουντ (5-2-0). Πάντως και η Σόγκνταλ δεν δείχνει να κολλάει σε έδρες (3-1-3).

Στάμπαεκ - Βαρντ Χάουγκεσουντ: 6/7 over μετρά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Στάμπαεκ. Τρεις σερί ήττες για την ντεφορμέ Βαρντ Χάουγκεσουντ.



Μιάλμπι - Έστερ: Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της η Μιάλμπι, όμως στην έδρα της είναι αποτελεσματική (4-1-2). Μόλις τέσσερα γκολ σε εφτά εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει σημειώσει η Έστερ.

Μπρομαποϊκάρνα - Κάλμαρ: Τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα δέχτηκε η Μπρομαποϊκάρνα (32). Σε καλύτερη κατάσταση η Κάλμαρ, που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις (5-6-3).

Έλφσμποργκ - Ατβίνταμπεργκ: Αήττητη στην έδρα της η Έλφσμποργκ (4-3-0). Ωστόσο η Ατβίνταμπεργκ προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και έχει τρελάνει κόσμο με την παρουσία της μέχρι στιγμής.

Γαλλία U20 - Ουζμπεκιστάν U20: Προημιτελικός για το Μουντιάλ U20. Επίδειξη δύναμης στον προηγούμενο γύρο για την Γαλλία κόντρα στην οικοδέσποινα Τουρκία, την οποία διέλυσε με 4-1. Όνειρο ζει το Ουζμπεκιστάν, που απέκλεισε την εθνική μας με σκορ 3-2 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «8» Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν μη τι άλλο, οι «τρικολόρ» είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Χάουγκεσουντ - Στρόμσγκοντσετ: Πουλάει ακριβά το τομάρι της μπροστά στο κοινό της η Χάουγκεσουντ. Η πρωτοπόρος Στρόμσγκοντσετ έχει την καλύτερη επίθεση (29), αλλά και την καλύτερη άμυνα (10) της κατηγορίας.

Ουρουγουάη U20 - Ισπανία U20: Προημιτελικός για το Μουντιάλ U20. Έστω και με το ζόρι, η Ουρουγουάη πέταξε εκτός θεσμού τη Νιγηρία με 2-1, παίζοντας για πολύ χρόνο με παίκτη παραπάνω. Τα είδε όλα η Ισπανία, όμως στις καθυστερήσεις στον αγώνα με το Μεξικό ανέτρεψε το σκορ και προκρίθηκε με 2-1.

Τζοϊνβιλ - Σπορτ Ρεσίφε: Άγνωστο αν ωφέλησε η διακοπή στην Τζοϊνβιλ, καθώς πριν από αυτήν μετρούσε πέντε σερί νίκες. Ικανή για όλα η Σπορτ Ρεσίφε.

Α Μπε Σε Νατάλ - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Ανασύνταξε δυνάμεις η Α Μπε Σε Νατάλ, καθώς είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-2-4) και με μόλις τρία γκολ ενεργητικό. Όχι και τόσο καλό το ξεκίνημα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (2-1-3), που έχει στόχο την άμεση επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Παλμεϊρας - Οέστε: Μόλις τρία γκολ δέχτηκε σε έξι παιχνίδια η Παλμεϊρας, που έχει προλάβει να βρεθεί κιόλας στην πρώτη τριάδα. Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Οέστε (2-2-2).

Σάο Καετάνο - Αβαϊ: Πέντε no goal στα έξι πρώτα της παιχνίδια εμφάνισε η Σάο Καετάνο. Η Αβαϊ προέρχεται από τρεις κολλητές ήττες, όμως είχε τον χρόνο να δουλέψει και να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα.


Φλαμένγκο - Κοριτίμπα: Την δεύτερη της νίκη επιδιώκει στο πρωτάθλημα η Φλαμένγκο. Η Κοριτίμπα οδηγεί την κούρσα τώρα στο ξεκίνημα με απολογισμό (3-2-0).

Ναούτικο - Πόντε Πρέτα: Οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας, με την Ναούτικο να έχει συγκεντρώσει τέσσερις πόντους και η Πόντε Πρέτα τρεις.


Ατλέτικο Παραναένσε - Γκρέμιο: Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει πετύχει τα περισσότερα, αλλά έχει δεχτεί και τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα (11-12). Το αντίθετο συμβαίνει στην Γκρέμιο (5-4 τα γκολ), που όλα της τα παιχνίδια έληξαν under.


Νιου Ίνγκλαντ - Σαν Χοσέ: Πολλά γκολ έχουν τα τελευταία παιχνίδια της Νιου Ίνγκλαντ και ίσως κάτι τέτοιο να συμβεί και σήμερα. 10 τέρματα σημειώθηκαν συνολικά στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις του Σαν Χοσέ.

Πορτουγκέσα - Κρουζεϊρο: Μόλις μια ήττα στα πέντε πρώτα παιχνίδια για την Πορτουγκέσα και αυτό αποτελεί επιτυχία. Over εμφάνισε στα τέσσερα από τα πέντε της ματς η Κρουζεϊρο.

Φιγκεϊρένσε - Μπόα: Στηρίζει πολλά στην έδρα της η Φιγκεϊρένσε, έχοντας όμως ήδη μια ήττα σε αυτήν (2-0-1). Η Μπόα έκανε μέτριο ξεκίνημα και γενικά δύσκολα να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ικάσα - Σεάρα: 5/6 over και goal/goal εμφάνισε η Ικάσα, όμως η διακοπή ίσως να την επηρεάσει. Η Σεάρα έχει ήδη προλάβει να φτάσει στις τέσσερις ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές (1-4-1).


Χιούστον - Φιλαδέλφεια: Τέσσερα ματς έχει να σκοράρει σε πρωτάθλημα και κύπελλο το Χιούστον. Αντιθέτως η Φιλαδέλφεια έχει άλλη συμπεριφορά και δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται από πέντε σερί over.


Βανκούβερ - Σιάτλ: Από τις λίγες αήττητες εντός έδρας ομάδες το Βανκούβερ (5-3-0). Ωστόσο το Σιάτλ είναι σε καλό μομέντουμ, έχοντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση