» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Που θα σταματήσει η Ουρουγουάη;

Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Που θα σταματήσει η Ουρουγουάη;
22:00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΤΑΪΤΗ

Προϊστορία: -

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος τους αγώνα με τη Νιγηρία, αν και κράτησε λιγότερο τη μπάλα, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη που την έφερε σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στους 4. Άνοιξε το σκορ στο 19’ με τον Λουγκάνο, ισοφαρίστηκε στο 37’, αλλά; ο Φορλάν, που ξεκίνησε βασικός αυτή τη φορά, έκανε το 2-1 με άπιαστο σουτ. Θα γίνει το 8ο θαύμα αν δεν κερδίσει την Ταϊτή, οπότε θα φτάσει τους 6 και θα περιμένει να σταθεί στο ύψος της η Ισπανία και τουλάχιστον να μη χάσει από τη Νιγηρία, για να βρεθεί στα ημιτελικά. Under τα 4 από τα 6 τελευταία. 9-0 είναι η μεγαλύτερη νίκης (Βολιβία, 1927), θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα το ξεπεράσει. Ειδικά αν ο Ταμπάρεζ χρησιμοποιήσει και πάλι από την αρχή την τριπλέτα Σουάρεζ-Φορλάν-Καβάνι.


Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καστίγιο (Ντανούμπιο), Σίλβα (Ολίμπια)
Αμυντικοί: Λουγκάνο (Μάλαγα), Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόατες (Λίβερπουλ), Αγκιρεγκαράι (Πενιαρόλ), Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα), Σκότι (Νασιονάλ), Κάσερες (Γιουβέντους)
Μέσοι: Γκαργκάνο (Ίντερ), Άλβαρο Περέιρα (Ίντερ), Κρίστιαν Ροντρίγκεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εγκουρέν (Λιμπερτάδ), Λοντέιρο (Μποταφόγκο), Ντιέγκο Πέρεζ (Μπολόνια), Αρεβάλο Ρίος (Παλέρμο), Γκαστόν Ραμίρεζ (Σαουθάμπτον), Άλβαρο Γκονζάλεζ (Λάτσιο)
Επιθετικοί: Σουάρεζ (Λίβερπουλ), Φορλάν (Ιντερνασιονάλ), Αμπέλ Χερνάντεζ (Παλέρμο), Καβάνι (Νάπολι)


ΤΑΪΤΗ: Έτσι κι αλλιώς και μόνο η παρουσία της στη διοργάνωση ήταν πέρα από τη φαντασία της, οπότε δεν πρέπει να τη χάλασε το 10-0, που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Θα έχει να θυμάται το γκολ με τη Νιγηρία σα νίκη (1-6), το πολύ κάτι τέτοιο να κυνηγήσει και σήμερα. Εκτός ο μέσος Γουέιγκμαν.

Τελευταία 5: 1-0-4

Τερματοφύλακες: Ρος (Ντράγκον), Μεριέλ (Τεφάνα), Σαμίν (Ντράγκον)
Αμυντικοί: Λουντιβιόν (Τεφάνα), Γουέιγκμαν (Ντράγκον), Φαατιαράου (Τεφάνα), Βαλάρ (Ντράγκον), Λεμέρ (Ντράγκον), Αροΐτα (Ταμάρι Φαα), Σίμον (Ντράγκον), Βέρο (Ντράγκον)
Μέσοι: Τεχάου (Τεφάνα), Καρουάν (Ντράγκον), Μπουρμπάρ (Τεφάνα), Λορένζο Τεχάου (Τεφάνα), Αϊταμάι (Βένους), Ζόναθαν Τεχάου (Ταμάρι Φαα), Τιχόνι (Ρόνιου)
Επιθετικοί: Βαϊρουά (Νανσί), Τεαονούι Τεχάου (Ντράγκον), Τσονγκ Χιού (Ντράγκον), Χνανγίν (Ντράγκον)

Πρόταση στοίχημα: Η Ταϊτή δέχτηκε 6 από τη Νιγηρία, 10 από την Ισπανία, άρα μ. ο. 8! Τόσα περιμένουμε τα δεχτεί από την Ουρουγουάη, ματς το οποίο μόνο σε live θα μπορέσουμε να το ποντάρουμε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση