» » » » » » Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Για την έκπληξη η Νιγηρία!

Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Για την έκπληξη η Νιγηρία!
22:00 ΝΙΓΗΡΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Προϊστορία: 1-0-0

ΝΙΓΗΡΙΑ: Έμεινε στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τον Όμπι Μίκελ να ισοφαρίζει στο 37’ το γκολ που δέχτηκε στο 19’, αλλά στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο ανταγωνιστική και δέχτηκε δεύτερο γκολ, προσπαθώντας να απαντήσει περισσότερο με τον Ετσιτζίλε, που ήταν και ο καλύτερος παίχτης της. Έμεινε στους τρεις βαθμούς και για να περάσει πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω, με την ίδια να κερδίζει την Ισπανία, αλλά και η Ουρουγουάη να κερδίσει με μικρότερη διαφορά από το δικό της ματς, την Ταϊτή. Η ήττα με την Ουρουγουάη ήταν η πρώτη μετά από ένα αήττητο σερί 19 αγώνων, επίσημων και φιλικών. Μοναδική αναμέτρηση με την Ισπανία, στο Μουντιάλ ’98, όπου είχε επικρατήσει με 3-2. Δεν υπολογίζεται ο μέσος Ονάτσι.


Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Ενιεάμα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ετζίντε (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Αγκμπίμ (Ενουγκού Ρέιντζερς)
Αμυντικοί: Ομποαμπόνα (Σανσάιν Σταρς), Ετσιτζίλε (Μπράγκα), Αμπρόουζ (Σέλτικ), Εγκουέκουε (Γουάρι Γουλβς), Κουάμπε (Σανσάιν Σταρς), Μπέντζαμιν (Χάρτλαντ), Ομερούο (Ντε Χάαγκ)
Μέσοι: Ουγκοτσούκου (Ακαδέμικα), Μουσά (ΤΣΣΚΑ Μ.), Όμπι Μίκελ (Τσέλσι), Οντουαμαντί (Βαρέζε), Ογκούντε (Βαλερένγκα), Μπαμπατούντε (Κρίβμπας Κρίβι Ρι), Ονάτσι (Λάτσιο), Εζέ (Ενούγκου Ρέιντζερς), Μμπα (Γουάρι Γουλβς)
Επιθετικοί: Μπράουν (Ντιναμό Κιέβου), Ακπάλα (Βέρντερ Βρέμης), Ουτζά (Κολωνία), Γκάμπο (Κανό Πίλαρς)


ΙΣΠΑΝΙΑ: Πλησίασε το ρεκόρ της μεγαλύτερής της νίκης (13-0), αλλά μάλλον λυπήθηκε τους Ταϊτινούς και σταμάτησε στο 10-0! Το σκορ μιλάει από μόνο του! Τέσσερα σημείωσε ο Τόρρες (5’, 33’, 57’, 78’), χατ-τρικ ο Βίγια (39’, 40’, 64’), 2 ο Σίλβα (31’, 89’) και ένα ο Μάτα (66’). Πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά, επεκτείνοντας το αήττητο της σε 24 αγώνες. Πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, αν φυσικά δεν κερδίσει τη Βραζιλία, αλλά και αν η ίδια δε χάσει από τη Νιγηρία. Ο Ντελ Μπόσκε μπορεί να κάνει αλλαγές, αλλά ακόμα και έτσι μπορεί να φτάσει στο 3 στα 3. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 9 τελευταία.  

Τελευταία 5: 5-0-0

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μ.), Βίκτορ Βαλντέζ (Μπαρτσελόνα), Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μ.), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μ.), Άλβαρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μ.), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Μονρεάλ (Άρσεναλ)
Μέσοι: Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Χουάν Μάτα (Τσέλσι), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Χεσούς Νάβας (Μαν. Σίτι)
Επιθετικοί: Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα), Τόρες (Τσέλσι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Σολδάδο (Βαλένθια)

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Νιγηρία είναι αθλητική ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να επικρατήσει των παγκόσμιων πρωταθλητών, ακόμα και αν παίξουν με τα «δεύτερα». Ελπίζουμε πάντως να ρισκάρει και να ανοίξει το παιχνίδι. Θα πάμε με το over στο 1.62 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση