» » » » » Πάμε Στοίχημα Νορβηγία: Με σύμμαχο την παράδοση κόντρα στη Βίκινγκ η Ρόζενμποργκ


Πάμε Στοίχημα Νορβηγία: Με σύμμαχο την παράδοση κόντρα στη Βίκινγκ η Ρόζενμποργκ
16:30 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Προϊστορία (από 1994): 14-10-13
Πέρυσι: ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ–ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ: Μπορεί να δέχτηκε και τα 2 γκολ από την Τρόμσο στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά η Λίλεστρομ έχασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-2, δίνοντας συνέχεια στις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Με μία μόνο νίκη στα 7 τελευταία (1-2-4), κατηφόρισε στην 10η θέση, μόλις 2 βαθμούς πάνω από τη θέση των μπαράζ. Σήμερα όμως θα αγωνιστεί στο 2ο μεγαλύτερο ντέρμπι της Νορβηγίας – Καναρίνια (Λίλεστρομ) εναντίον Συμμορίας (Βαλερένγκα) – και οφείλει να εμφανιστεί βελτιωμένη. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Σταρτ στα προημιτελικά του κυπέλλου. Αήττητη στα 5 τελευταία εντός (3-2-0), τα 4 πιο πρόσφατα ήταν over. Εκτός ο γερόλυκος επιθετικός Χέλσταντ (7 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 3-3-1
Γκολ: 14-9
Τελευταία 5: 1-1-3

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Είχε τα πάνω και τα κάτω της κόντρα στην πρωταθλήτρια Μόλντε, με το ματς να τελειώνει στο χορταστικό 3-3. Άνοιξε το σκορ με τον Μπερ στο 10’, αλλά έδωσε πολλούς χώρους και πριν το ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ (28’, 40’). Μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και μέσα σε ένα τρίλεπτο ξέσπασμα κατάφερε να γυρίσει το ματς. Στη συνέχεια πιέστηκε πολύ από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν δίκαια στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Δεύτερο 3-3 στα 3 τελευταία, στα οποία δεν έχει κερδίσει (0-2-1). Συνολικά μετράει μία μόνο νίκη στα 6 πιο πρόσφατα (1-2-3), προβληματίζοντας τους απαιτητικούς φιλάθλους της, πέφτοντας στη 13η θέση, οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (+1). Για την ώρα πάντως δικαιολογείται, αφού από την αρχή της χρονιάς έχει δώσει βαρύτητα στο κύπελλο, εκεί όπου πέρασε στους «8», επικρατώντας μεσοβδόμαδα εντός έδρας της Σόγκνταλ δίκαια με 3-1. Κράτησε εύκολα το προβάδισμα από το γκολ του Μπέρβεν στο 17’, διπλασίασε τα τέρματά της στο 72’ με τον Χολμ και καθάρισε το ματς με το γκολ του Αμπντελαουέ στις καθυστερήσεις, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει προσωρινά στο 78’. Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση στην έδρα της Λίλεστρομ (5-1-0). Αμφίβολος ο επιθετικός Ανέν (4 συμμ.). Στην Κοπεγχάγη επιστρέφουν ο κεντρικός μέσος Γκρίντχαϊμ (13 συμμ.) και ο επιθετικός Μος (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-1-4
Γκολ: 6-11
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δεν είναι και στα καλύτερα τους οι δύο ομάδες, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την πρόβλεψη για το ντέρμπι. Περιμένουμε γκολ, αλλά όχι και να ξεφύγει το σκορ. 2-3 γκολ στο 2.00 (MyBet).



19:00 ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Προϊστορία (από 2000): 6-1-6
Πέρυσι: ΟΝΤ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 2-1

ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ: Έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο από τη Χόνεφος, αλλά στην αρχή της επανάληψης βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μια από τις λιγοστές φάσεις των γηπεδούχων. Δεν τα παράτησε όμως και έφτασε στην ισοφάριση με τον Σάλα να ευστοχεί στο πέναλτι. Δεν εκμεταλλεύτηκε όμως την υπεροχή της και έφυγε τελικά μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας. Κακή η εβδομάδα που πέρασε, αφού προηγουμένως είχε αποκλειστεί στο κύπελλο από τη Μπόντο/Γκλιμτ. Under τα 5 από τα 6 τελευταία, διάστημα στο οποίο έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Σάντνες. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (11). Πέρυσι κέρδισε και τα δύο ματς με τη Χάουγκεσουντ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός (12 συμμ.).

Εντός: 3-2-2
Γκολ: 9-5
Τελευταία 5: 1-1-3

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ: Μετά τις 2 κολλητές προκρίσεις στο κύπελλο, ήρθε η καλή εμφάνιση κόντρα στη Μπραν για να της αναπτερώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό. Σκόραρε δύο φορές με τον βραζιλιανοσουηδό Μπάμπεργκ (3’, 60’), με τους φιλοξενούμενους, που είχαν και αυτοί κάποιες καλές ευκαιρίες, απλά να μειώνουν στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, όπου δεν είχε βρει δίχτυα και παρέμεινε κοντά στην πρώτη τριάδα. Εκτός ο αριστερός μπακ Νίλσεν και ο μεσοεπιθετικός Φέβανγκ. Υπέγραψε με τη Ρόζενμποργκ ο καλός επιθετικός Σέντερλουντ (12 συμμ./3 γκ./2 ασίστ, 800 χιλ. €), που θα αποχωρήσει σε 2 εβδομάδες.

Εκτός: 2-2-3
Γκολ: 8-10
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σε καλύτερο φεγγάρι δείχνει η Χάουγκεσουντ, που μπορεί να αποφύγει την ήττα από τη μέτρια Οντ. Χ2 στο 1.83 (GoalBet).



19:00 ΣΤΑΡΤ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Προϊστορία (από 1997): 7-4-8
Πέρυσι: ΣΤΑΡΤ-ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ 2-3

ΣΤΑΡΤ: Έχασε δίκαια από τη Σάρσμποργκ εκτός έδρας, δεχόμενη από ένα γκολ στην αρχή κάθε ημίχρονο (9’, 47’). Αντέδρασε βέβαια στο δεύτερο και μείωσε με τον Ασαντέ στο 53’, αλλά δεν έδειξε ανάλογο πνεύμα στη συνέχεια, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαια. Προερχόταν από δύο σερί προκρίσεις στο κύπελλο με το ίδιο σκορ, κόντρα σε Φλέκεροϊ και Στάμπαεκ. Στα 9 τελευταία έχει κερδίσει μόνο την Οντ εκτός έδρας (1-2-6). Με τέτοιες επιδόσεις δικαιολογείται απόλυτα η προτελευταία θέση που καταλαμβάνει αυτή την ώρα στη βαθμολογία. Εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 5 τελευταία (1-2-2). Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (25). Under τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Άαλεσουντ. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 2-2-2
Γκολ: 8-13
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ: Διατήρησε ο εντός έδρας αήττητο για 7ο παιχνίδι φέτος (5-2-0), επικρατώντας δίκαια της Βίκινγκ με 2-1. Προηγήθηκε 2-0 με τους Τζέιμς (20’), Φούρε (57’), με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς καλύτεροι στο υπόλοιπο του αγώνα και απλά να μειώνουν στις καθυστερήσεις. Γύρισε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από την ήττα με την Στρομ και τον οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο και διατηρεί ακόμα καλή επαφή με τις πρώτες θέσεις. Ένα βαθμό πίσω από τη Μπραν, ισοβαθμεί με τη Βίκινγκ στους 23. Υστερεί πάντως στα εκτός έδρας, όπου μετράει 4 σερί ήττες. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία μετά από 6 εξόδους (2-0-4). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μόρισον (6 συμμ.).

Εκτός: 2-0-4
Γκολ: 6-10
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση  πάμε στοίχημα: Η Άαλεσουντ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και ικανή να σταματήσει το κακό σερί στα εκτός έδρας. Χ2 στο 1.65 (MeridianBet).



20:00 ΒΙΚΙΝΓΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Προϊστορία (από 1994): 9-13-20
Πέρυσι: ΒΙΚΙΝΓΚ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 1-4

ΒΙΚΙΝΓΚ: Έχασε δίκαια από την Άαλεσουντ εκτός έδρας, πιο εύκολα από ότι δείχνει το 1-2. Δεν απείλησε στο πρώτο μέρος, όπου δέχτηκε το πρώτο (20’), το 0-2 έγινε στο 57’. Από εκεί και μετά ανέβασε την απόδοσή της, είχε κάποιες καλές φάσεις, η μείωση όμως ήρθε πολύ αργά με τον Ίνγκελστεν (91’). Η πρώτη ήττα μετά από ένα καλό σερί 5 αγώνων στο πρωτάθλημα (3-2-0), που ήρθε όμως μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπρίνε (2-4, β’ κατηγορία). Παραμένει αήττητη εντός έδρας, μετά από 6 αγώνες (4-2-0). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Τιούν (7 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 4-2-0
Γκολ: 9-3
Τελευταία 5: 3-1-1

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Ήταν η καλύτερη ομάδα στο ντέρμπι με τη Στρομσγκόντσετ και πήρε δίκαια τη νίκη, με το γκολ του Γένσεν στο 44’. Είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, χτύπησε σε «καίριο» σημείο, ενώ δεν απειλήθηκε στην επανάληψη. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 7η αγωνιστική (5-2-0), αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το ότι πλησίασε τη Στρομ στους δύο βαθμούς (στους 5 από χθες, με αγώνα λιγότερο). Δείχνει σταθερότητα και ικανή να καλύψει τη διαφορά, στο μεγάλο φετινό στόχο που είναι η επιστροφή στην κορυφή της Allsvenskan μετά από 2 χρόνια κυριαρχίας της Μόλντε. Πέρα από τις εγχώριες υποχρεώσεις της, πλέον θα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της και στην Ευρώπη, αφού την προσεχή Πέμπτη ρίχνεται στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας στον πρώτο προκριματικό γύρο την Κρουσέιντερς της Β. Ιρλανδίας εκτός έδρας. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (24) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (12). Αήττητη στα 14 τελευταία κόντρα στη Βίκινγκ (9-5-0). Στο ενδιάμεσο, έχει χάσει δύο φορές, αλλά ήταν σε φιλικά. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Over τα 5 από τα 6 φετινά εκτός. Πούλησε τον καλύτερο της επιθετικό Ελιουνούσι στη Χόφενχαϊμ (13 συμμ./6 γκ./6 ασίστ, 3 εκατ. €), παίρνοντας για αντικαταστάτη του τον Σέντερλουντ από τη Χάουγκεσουντ (800 χιλ.), αν και θα ενταχθεί στο δυναμικό της σε 2 εβδομάδες.

Εκτός: 4-1-1
Γκολ: 12-7
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Βίκινγκ είναι ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος και έχει αποδείξει ότι δεν είναι εύκολο να χάσει στην έδρας της. Πολλά μαζεμένα ματς για την άκρως φορμαρισμένη Ρόζενμποργκ, που έχει όμως ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη. Πιθανή η ισοπαλία στο (3.20 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση