» » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Σεγούντα Ντιβιζιόν: Ο τελικός για την Πριμέρα!

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Σεγούντα Ντιβιζιόν: Ο τελικός για την Πριμέρα!
ΑΛΜΕΡΙΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Προϊστορία (από 2011): 3-2-0
Α’ Γύρος: ΧΙΡΟΝΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ 0-1
Β’ Γύρος: ΑΛΜΕΡΙΑ-ΧΙΡΟΝΑ 2-1

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ένα 90λεπτο τη χωρίζει από την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια μετά από 2 χρόνια, χάρη στη σπουδαία νίκη στη Χιρόνα με 1-0. Μοιρασμένο το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αρκετά ισοδύναμες. Η Αλμερία όμως είχε μαζί της τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Τσάρλες (30 γκολ), που σκόραρε στο 51’ και έτσι κρατάει στα χέρια της την τύχη της. Στο τέλος θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο, με τον Ζονγκό να βγάζει μόνο τον Βιδάλ, αλλά τον κίπερ της Χιρόνα να κάνει μεγάλη απόκρουση στο σουτ. Βολεύεται φυσικά και με ισοπαλία. Με 0-1 πάει στην παράταση, με μεγαλύτερη ήττα θα ανέβει η Χιρόνα. Στα 9 τελευταία μετράει 7 νίκες (μία στην παράταση με τη Λας Πάλμας), έχοντας χάσει μόνο από τη Βιγιαρρεάλ στην τελευταία αγωνιστική. Έξι από αυτά ήταν over και γκολ-γκολ. Μέσα στο 2013 έχει κερδίσει 3 φορές τη Χιρόνα (1-0 οι δύο εκτός, 2-1 εντός), ενώ είναι αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-2-0). Χωρίς απουσίες απόψε.


Εντός: 13-5-4
Γκολ: 39-20
Τελευταία 5: 3-1-1


ΧΙΡΟΝΑ: Με την πλάτη στον τοίχο πλέον η Χιρόνα. Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος, με το γκολ που δέχτηκε νωρίς (51’), κάτι που τη γέμισε άγχος, ενώ στο τέλος θα μπορούσε να δεχτεί και δεύτερο. Δύσκολα τα πράγματα σήμερα, αφού σήμερα θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει, κόντρα σε μια ομάδα που της έχει πάρει τον αέρα φέτος (3 ήττες). Στα 13 τελευταία εκτός έχει κερδίσει μόνο τη Σανταντέρ που έπεσε και την πολύ μέτρια Ουέλβα. Στα 9 τελευταία δε σκόραρε μόνο στο τελευταίο, no goal 7 από αυτά. Κανονικά ο επιθετικός Ακούνια (37 συμμ./18 γκ.), που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στη θέση του πρώην παίχτη του Άρη, Φελίπε Σανσόν (9 γκολ). Παραμένει εκτός ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας Μπένχα (24 συμμ./11 γκ.).

Εκτός: 6-6-10
Γκολ: 28-40
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Αλμερία μόνο αν θελήσει να αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο και όπως έχουμε ξαναπεί, βάση πορείας φέτος θα ήταν κρίμα να μην τα καταφέρει. Βέβαια τα πράγματα δε θα είναι τόσο εύκολα όσο δείχνει το 1.65 στον άσο (BetShop). Περιμένουμε ελαφρώς πιο ανοιχτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες καλές επιθέσεις, αλλά όχι και να ξεφύγει πολύ. 2-3 γκολ στο 1.97 (MeridianBet). Εναλλακτικά πάμε με το γκολ-γκολ, περιμένοντας τη Χιρόνα να μην κλειστεί και να κυνηγήσει το γκολ (2.00 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση