» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς άγχος Ιταλία και Βραζιλία


Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς άγχος Ιταλία και Βραζιλία
Βαλερένγκα - Μόλντε: Τρομερά αμυντικά προβλήματα στην Βαλερένγκα, που δέχτηκε πολλά γκολ και σε φιλικά λόγω της διακοπής. Η Μόλντε σαν να βρίσκει τον καλό της εαυτό, ενώ πήρε ψυχολογική ώθηση και από το νικηφόρο 6-0 επί της Ράνχαϊμ για το κύπελλο.

Σάρπσμποργκ - Στάρτ: Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σάρπσμποργκ σημειώθηκαν από τέσσερα γκολ και πάνω. Την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 23 γκολ παθητικό η Σταρτ.

Κόνγκσβιγκερ - Μπόντο Γκλιμτ: Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Κόνγκσβιγκερ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας εύκολα την Φόλο με 4-0. Πάντως βρίσκει μπροστά της σήμερα την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ, των πέντε σερί νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.




Κολομβία U20 - Αυστραλία U20: Ξεκάθαρο φαβορί οι Κολομβιανοί, που είναι οι πρωταθλητές Νοτίου Αμερικής. Ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων της Αυστραλίας.

Μεξικό U20 - Ελλάδα U20: Παραδοσιακά δυνατή στις μικρές ηλικίες το Μεξικό. Πρωτάρα στο θεσμό η εθνική μας ομάδα, που ωστόσο έχει ρόστερ για καλά πράγματα.

Ρόζενμποργκ - Στρομσγκόντσετ: Ντέρμπι κορυφής. Αήττητο πέντε αγωνιστικών συμπλήρωσε η Ρόζενμποργκ. Πέντε βαθμούς πιο πάνω η εντυπωσιακή Στρομσγκόντσετ, η οποία προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Παραγουάη U20 - Μάλι U20: Οι δύο ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο μας. Η Παραγουάη σκοράρει σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση της. Το Μάλι είναι φαινομενικά το αουτσάιντερ του ομίλου, ενώ προσφάτως αναδείχθηκε ισόπαλο με 2-2 κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ.

Τουρκία U20 - Ελ Σαλβαδόρ U20: Η διοργανώτρια Τουρκία μπαίνει με πολλές αξιώσεις στον θεσμό, καθώς ο όμιλος με Ελ Σαλβαδόρ, Αυστραλία και Κολομβία δεν τρομάζει κανέναν. Το Ελ Σαλβαδόρ θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε Μουντιάλ, ενώ η πλειονότητα των παικτών της αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας.

Αλμερία - Χιρόνα: Η Αλμερία είναι κοντά στην άνοδο, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Μάλιστα κέρδισε την Χιρόνα και τις τρεις φορές που την συνάντησε φέτος.

Ιαπωνία - Μεξικό: Οι δύο ομάδες που αποχαιρέτησαν το confederation, καθώς βρέθηκαν στον όμιλο με Βραζιλία και Ιταλία. Αναμένεται ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και λογικά πολλά γκολ.

Ιταλία - Βραζιλία: Χέρι-χέρι προκρίνονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης Ιταλία και Βραζιλία, που θα δώσουν το πιο κρίσιμο τεστ τους μέχρι στιγμής.

Εστουδιάντες - Μπελγράνο: H Εστουδιάντες μετράει 12 σερί no goal και μόλις δύο γκολ παθητικό σε οχτώ αγωνιστικές. Εφτά ματς της Μπελγράνο έχουν λήξει 0-0, ενώ έχει και τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (10/18).

Τίγκρε - Κίλμες: Μόλις μια νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές η Τίγκρε. Η Κίλμες εξασφάλισε από την προηγούμενη εβδομάδα και θα αγωνιστεί μετά από καιρό χωρίς άγχος. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ματς.

Ουάσινγκτον - Σαν Χοσέ: Η ουραγός Ουάσινγκτον μετρά (0-3-10) από την τελευταία της νίκη. Επιτέλους εκτός έδρας τρίποντο για την Σαν Χοσέ, που μακριά από το γήπεδο της μετρά (1-2-5).

Κολόν Σάντα Φε - Ιντεπεντιέντε: Μόλις μια νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια για την Κολόν Σάντα Φε. Η Ιντεπεντιέντε προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του υποβιβασμού και θα στερηθεί σήμερα πολλούς από τους βασικούς της ποδοσφαιριστές.

Κολόμπους - Σικάγο: Πλήρης ισορροπία στα αποτελέσματα της Κολόμπους (5-5-5). Η δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας είναι της Σικάγο με 13 γκολ ενεργητικό.


Ντάλας - Κάνσας: Το Ντάλας διατηρείται στην κορυφή της δύσης, παρότι δεν κερδίζει στις δύο πιο τελευταίες της αναμετρήσεις. Τρία ματς χωρίς νίκη είναι και το Κάνσας.


Χιούστον - Τορόντο: Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (0-2-3). Τέσσερις βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αποκόμισε το Τορόντο και βελτίωσε κάπως την βαθμολογική της εικόνα.


Σολτ Λεϊκ - Σιάτλ: Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για την Σολτ Λεϊκ. Φορμαρισμένη και η Σιάτλ, που έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στην πρόσφατη εννιάδα αγώνων.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση