» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Football League: Νίκη Βόλου - Ηρακλής


Προβλέψεις στοίχημα Football League: Νίκη Βόλου - Ηρακλής
20:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Την δεύτερη αγωνιστική των πλέϊ οφ ανόδου η Νίκη Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο τοπικό ντέρμπι της πόλης, ένα αποτέλεσμα που δυσκόλεψε κατά πολύ την προσπάθειά της για την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ. Βρέθηκε πίσω από το 19', με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που έχει ευθύνη ο Βούρας, αλλά λίγο αργότερα πήρε το αίμα του πίσω αποκρούοντας πέναλτι. Ισοφάρισε στο 36' και στο δεύτερο ημίχρονο, όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, με το ισόπαλο 1-1 να θεωρείται δίκαιο. Συνέχισε πάντως το αήττητο σερί της και το διεύρυνε στους 16 αγώνες, από τότε δηλαδή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Η Νίκη Βόλου παραμένει αήττητη στα οκτώ φετινά παιχνίδια που έχει δώσει με τους τρεις αντιπάλους της στα πλέι οφ, αλλά πλέον χρειάζεται τους τρεις βαθμούς σήμερα, αν θέλει να έχει καλές πιθανότητες κατάκτησης της πρωτιάς, αφού απέχει τρεις από τους πρωτοπόρους Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, απών θα είναι ο Καρατζάς, ενώ ο Βέρτζος συμπλήρωσε κάρτες και αναγκαστικά θα λείψει σε δύο από τα εναπομείναντα τέσσερα ματς των πλέϊ οφ.



ΗΡΑΚΛΗΣ: Παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική και δίκαια γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε δεχθεί και παραπάνω από ένα τέρμα, ενώ στην επανάληψη είχε ανούσια υπεροχή, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει τους Αγρινιώτες. Δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα στις καθυστερήσεις και πλέον η υπόθεση άνοδος δυσκολεύει υπερβολικά για τον "Γηραιό". Έχει μόλις ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέϊ οφ, μετά τις δύο κολλητές ήττες που γνώρισε στα πλέϊ οφ, με τον Σίνισα Γκόγκιτς στον πάγκο του. Συνολικά ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για τον Ηρακλή, που δείχνει ότι έχει μείνει από δυνάμεις. Αυτό είναι το δεύτερο από τα τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς που θα δώσει η ομάδα και χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο για να ελπίζει ,αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από τους πρωτοπόρους Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στους τρεις αντιπάλους του, τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέϊ οφ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, απόντες θα είναι οι Ουκάρ, Τάϊ, ενώ επιστρέφει ο Παληγεώργος.

Προβλέψεις στοίχημα: Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις στα πλέϊ οφ και το σημερινό ματς αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο. Η Νίκη θα έχει ως σύμμαχο την έδρα, αλλά και ο Ηρακλής είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά στο πρωτάθλημα. Ρίσκο στην ισοπαλία (3.20 Stoiximan.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση