» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Brasileirao: Σε ουδέτερο Ατλέτικο Μινέϊρο και Φλουμινένσε


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Brasileirao: Σε ουδέτερο Ατλέτικο Μινέϊρο και Φλουμινένσε
00:30 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΓΚΡΕΜΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-1-3

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ: Απογοήτευσε σε ακόμα ένα παιχνίδι η Ατλέτικο, αφού την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Βάσκο Ντα Γκάμα εκτός έδρας. Η Μινέϊρο δεν κατάφερε να γίνει απειλητική και έδειξε ιδιαίτερα κουρασμένη. Πληρώνει τον δύσκολο συνδυασμό του Κόπα Λιμπερταδόρες με το Μπραζιλεϊράο, κάτι που πλέον όμως ανήκει στο παρελθόν, αφού η ομάδα αποκλείστηκε από την Ολύμπια Ασουνσιόν και τρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στον τίτλο του πρωταθλήματος. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό, αφού ο αποκλεισμός έφερε γκρίνια και απογοήτευση τόσο στους παίκτες, όσο και στους οπαδούς. Η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα και σήμερα η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Κούκα, που βρίσκεται υπό τρομερή πίεση. Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Αρένα Ντο Ζακάρε", αφού το "Μινεϊράο" θα χρησιμοποιηθεί από την FIFA για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Ρέβερ και Μπερνάντ, αλλά επιστρέφουν οι Ροναλντίνιο και Ντιέγκο Ταρντέλι.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-2

ΓΚΡΕΜΙΟ: Έστω και με μεγάλη δυσκολία η Γκρέμιο κατάφερε να πάρει τη νίκη την περασμένη αγωνιστική επί της Βιτόρια Μπαϊα με τον Ελάνο να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Η Γκρέμιο αν και καλύτερη, δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία και όταν το έκανε, ήταν άστοχη. Ο Λουξεμπόυργκο επέλεξε πριν την έναρξη του ματς να ξεκουράσει τον σταρ της ομάδας Ελάνο, αλλά όταν βρήκε τα δύσκολα το έβαλε στο αγωνιστικό χώρο και ο ίδιος με απίστευτη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε στην Γκρέμιο την δεύτερη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα. Ικανοποιημένος από την διάθεση αλλά όχι και από την αποτελεσματικότητα ο Λουξεμπούργκο, που ζήτησε από τους παίκτες του να είναι το ίδιο μαχητικοί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος και έτσι θα γλιτώσει την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Μινέϊρο. Μακροχρόνιοι οι απόντες, που ακόμα δεν έχουν καμία συμμετοχή.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 4-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Αντίδραση ψάχνουν στην Μινέϊρο, αλλά το άγχος δεν βοηθάει. Η Γκρέμιο ίσως συμβιβαστεί και με το βαθμό. Ισοπαλία (3.20 Mybet).






00:30 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΓΚΟΪΑΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-3-3

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Άτυχη στάθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Κοριτίμπα εκτός έδρας, αφού γνώρισε την ήττα με 2-1, αν και ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Δέχθηκε πρώτη το γκολ και ενώ είχε ευκαιρίες νωρίτερα για να σκοράρει. Πίεσε στην επανάληψη και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση ,αλλά στο 88' σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων δέχθηκε το γκολ και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, γνωρίζοντας την πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα. Απογοητευμένος δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Αμπέλ Μπράγκα για το αποτέλεσμα, αλλά και για την απόφαση της διοίκησης να διώξει τον Γουέλινγκτον Νεμ στην Σαχτάρ, έναντι 9 εκ. ευρώ, που αναμένεται να επηρεάσει άμεση την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Πάντως ο στόχος για την Φλουμινένσε παραμένει το πρωτάθλημα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσει ένα παίκτη στην γραμμή κρούσης. Το σημερινό ματς θα διεξαχθεί στο "Μοασιρζάο" και όχι στο "Ενζενιάο", που κρίθηκε ακατάλληλο, λόγω επικινδυνότητας. Απουσιάζουν οι Φρεντ, Ζεάν και Ντιέγκο Καβαλιέρι με την "σελεσάο".

EΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-1

ΓΚΟΪΑΣ: Μεγάλη εμφάνιση και δίκαια νίκη πήρε την περασμένη αγωνιστική η Γκοίας, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 επί της Σάο Πάολο. Το γκολ που πέτυχε μόλις στο πρώτο λεπτό την βοήθησε να διώξει το άγχος και να ακολουθήσει πιστά την τακτική των αντεπιθέσεων. Κινδύνευσε σε κάποιες στιγμές, αλλά η τακτική με τις μεγάλες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας είχαν αποτέλεσμα, αφού οι παίκτες της έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για το συγκρότημα του Έντερσον Μορέϊρα, που απέδειξε πως ήρθε στην πρώτη κατηγορία για να παραμείνει. Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς σήμερα, με αντίπαλο την Φλουμινένσε και τους παίκτες της Γκοίας να έχουν ακριβώς τι ίδιες εντολές όπως και στο ματς με την Σάο Πάολο. Η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στα ύψη και σήμερα αναμένεται να παραταχτεί πλήρης, αφού οι Αμαράλ και Ντουντού Σεαρένσε ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 3-7
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Παραδοσιακά δυσκολεύεται η Φλουμινένσε με ομάδες που παίζουν κλειστά και σήμερα με τις σημαντικές απουσίες που έχει τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Έχει πάρει ψυχολογία η Γκοϊας και αξίζει το ρίσκο στην κόντρα. Ισοπαλία/Διπλό. (GoalBet 4,00 κ 6,50)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση