» » » » » » » Προβλέψεις στοίχηματος MLS: Τον πρώτο λόγο το Κολόμπους.


Προβλέψεις στοίχηματος MLS: Τον πρώτο λόγο το Κολόμπους.
02:00 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-3

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ: Συνέχισε τις τραγικές εμφανίσεις το συγκρότημα της Ουάσινγκτον και δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την περασμένη αγωνιστική φιλοξένησε το Τορόντο, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1 και παρέμεινε για δέκατο τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Οι επιδόσεις της την φετινή σεζόν, είναι τραγικές, αφού έχει καταφέρει να πετύχει μόλις επτά γκολ, έχοντας μακράν τον χειρότερο επιθετικό συντελεστή στην κατηγορία. Ο τεχνικός της ομάδας, Όλσεν, έριξε και πάλι ευθύνες στην διαιτησία της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του είχαν και συσσωρευμένη κόπωση από το Κύπελλο(παίζει την Τετάρτη στα προημιτελικά). Σήμερα στόχος της ομάδας είναι να πάρει την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το πέρας 15 αγωνιστικών, με τον Σαν Χοσέ να προσφέρεται, αφού μακριά από την έδρα του χάνει μεγάλο ,μέρος της δυναμικής του. Εντός έδρας το Ουάσινγκτον έχει μαζέψει τους λιγότερους βαθμούς απ’ όλα τις ομάδες της κατηγορίας, μετρώντας έξι ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Επιστρέφουν σήμερα οι Πόντιους, Πόρτερ και Γουάϊτ, ενώ αμφίβολος είναι ο ο Ράϊλι.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-6
ΓΚΟΛ: 7-26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΣΑΝ ΧΟΣΕ: Ιδανικό ντεμπούτο πραγματοποίησε στον πάγκο της ομάδας ο υπηρεσιακός τεχνικός, Μαρκ Γουότσον, αφού την περασμένη αγωνιστική το Σαν Χοσέ πέτυχε την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 στην έδρα του Κολοράντο. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ανανεωμένοι και μ μεγαλύτερη διάθεση να παίξου ποδόσφαιρο, πράγμα που επιβεβαιώνει τις κακές σχέσεις που είχαν οι παίκτες με τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, Γιάλοπ. Η καλή εμφάνιση της ομάδας βοηθήθηκε και από το γρήγορο γκολ που πέτυχε στο 11’, αλλά και από την αποβολή που κέρδισε στο 18’ και της έδωσε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Φέτος έχει δυσκολευτεί πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδι, όπου συνολικά μετράει επτά ήττες, δύο ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Πάντως το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας είναι καλό και σήμερα ταξιδεύει γι’ ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ουάσινγκτον. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται να επιστρέψουν οι Τσάβες και Μπερνάντες.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-7
ΓΚΟΛ: 15-24
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Αμφίρροπο ματς, αφού οι γηπεδούχοι είναι τραγικοί μέχρι στιγμής και το Σαν Ζοσέ δυσκολεύεται πολύ μακριά από την έδρα του. Πολύ πιθανή μία συμβιβαστική ισοπαλία.(3.20 Mybet).



03:00 ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΣΙΚΑΓΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-2-1

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ: Πολύ σημαντική νίκη, τόσο από ψυχολογικής, όσο και από βαθμολογικής πλευράς πέτυχε την περασμένη αγωνιστική το Κολόμπους, που επικράτησε εντός έδρας του Μόντρεαλ με 2-0. Τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε της έδωσαν την απαραίτητη άνεση στο ματς και στην συνέχεια, χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα κράτησαν το προβάδισμά τους. Έδειξε πάθος και μαχητικότητα η ομάδα που προερχόταν από το ματς Κυπέλλο στο Σικάγο, που μετατέθηκε λόγω κακοκαιρίας, ενώ είχε και πολλές και σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη απέναντι σε ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έπειτα από τριάντα αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθόν. Σημαντικές οι επιστροφές των Μάρσαλ και Γουίλιαμς, που θα δώσουν σημαντικές βοήθειες, ενώ ακόμα επιστρέφουν οι Ο’ Ρούρκ, Αριέτα. Πιθανότητες επιστροφής μετά από 8 μήνες αποχής λόγω τραυματισμού έχει ο Βιάνα, ενώ θα απουσιάζουν οι Γκάβεν και Γκλάουβερ.

ΕΝΤΟΣ: 2-3-2
ΓΚΟΛ: 18-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΣΙΚΑΓΟ: Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ την περασμένη αγωνιστική που υποδέχθηκε το Κολοράντο, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Με αυτογκόλ του Μπέρι, οι αντίπαλοι πήραν το προβάδισμα στο 17’, αλλά ο ίδιος παίκτης της έδωσε με δικό του γκολ το προβάδισμα στο 47’. Νωρίτερα είχε ισοφαρίσει για το Σικάγο ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Μάγκι, που κατάφερε να σκοράρει σε τρίτο σερί ματς για την ομάδα. Στην συνέχεια δυσκολεύτηκε πολύ να διατηρήσει το προβάδισμα, με την αντίπαλη ομάδα να χάνει μοναδικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Η ομάδα προέρχεται από τρία σερί εντός έδρας ματς, όπου μέτρησε δύο νίκες και μία ισοπαλία, αλλά με τις εκτός έδρας εμφανίσεις του μέχρι στιγμής δεν δικαιώνει την ποιότητα που διαθέτει. Συγκεκριμένα, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τρίποντο σε καμία από τι έξι εξόδους του, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Αμφίβολος σήμερα ο Μάγκι, που έφυγε από την τελευταία αναμέτρηση ως τραυματίας και είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί. Εκτός σίγουρα ο Κίνι.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-4
ΓΚΟΛ: 13-20
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Μακριά από την έδρα του Σικάγο δυσκολεύεται πολύ. Το Κολόμπους θα έχει σημαντικές επιστροφές, ενώ βρίσκεται και σε καλό μομέντουμ. Άσσος (2.05 Stoiximan).



03:00 ΝΤΑΛΑΣ – ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-1-1

ΝΤΑΛΑΣ: Πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική κόντρα στο Πόρτλαντ εκτός έδρας και δίκαια γνώρισε την ήττα με 1-0. Δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα που έχει την κατοχή της μπάλας και δημιουργεί ευκαιρίες, αφού πρακτικά έπαιξε χωρίς κανέναν από τους τρεις του επιθετικούς, με τον Χάσλι να βγαίνει αλλαγή στο 8’. Δυσκολεύτηκε πού στο κομμάτι τη δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας και στο πρώτο μέρος σώθηκε κυρίως στις μεγάλες επεμβάσεις του κίπερ της, ενώ σώθηκε και δύο φορές από το δοκάρι. Στην επανάληψη όμως δέχθηκε το γκολ από ένα άπιαστο σουτ στο 52’ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της ομάδας στα τελευταία 13 ματς της στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας, στο +1 από το Πόρτλαντ. Εξαιρετικό το Ντάλας εντός έδρας που μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ αναμετρήσεις. Επιστρέφουν σήμερα οι δύο άλλοι φορ Πέρες και Κούπερ, ενώ θα απουσιάσει ο μπακ Μπενίτες.

ΕΝΤΟΣ: 7-1-0
ΓΚΟΛ: 23-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ: Σχεδόν είκοσι μέρες έχει να βρεθεί στα γήπεδα το Κάνσας, με την τελευταία εμφάνιση της ομάδας να είναι την πρώτη Ιουνίου στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από το Μόντρεαλ. Αυτή η ήττα έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων που έτρεχε αήττητο το Κάνσας και σε γενικές γραμμές προβλημάτισε με την απόδοση του. Βρέθηκε μπροστά στ σκορ, κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, ενώ κέρδισε και αποβολή. Στην υπόλοιπο της αναμέτρησης όμως δέχθηκε δύο γκολ και γνώρισε δίκαια την ήττα. Οι εμφανίσεις του φέτος έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα με την ομάδα να μην μπορεί να βρει σταθερότητα. Για το θεσμό του Κυπέλλου η ομάδα αποκλείστηκε πριν από δύο εβδομάδες από το Ορλάντο(γ’ κατηγορία), αφού ηττήθηκε με 1-0 και ας μην έδωσε άδεια σε τέσσερις μικρούς δανεικούς του να αγωνιστούν στην αναμέτρηση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του σημαντικού μπακ Μαϊερς.

ΕΚΤΟΣ: 3-2-2
ΓΚΟΛ: 18-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Πιο ξεκούραστο το Κάνσας, αλλά στην αφιλόξενη έδρα του Ντάλας θα έχει δύσκολη αποστολή. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα και σίγουρα θέλουν να ρεφάρουν με νίκη στα αποψινό ματς. Άσσος (2.25 GoalBet).



04:00 ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΤΟΡΟΝΤΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-2-1

ΧΙΟΥΣΤΟΝ: Δίκαια και καθαρή ήττα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική το Χιούστον από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας της Ανατολής, Μόντρεαλ με 2-0. Πλήρωσε το φοβισμένο ξεκίνημά της στην αναμέτρηση, που έδωσε το δικαίωμα στο Μόντρεαλ να πετύχει δύο αστεία γκολ και να χάσει στην συνέχεια μοναδικές ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Πάντως το ματς θ μπορούσε να έχει τελείως διαφορετική τροπή, αν το αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Χιούστον έβρισκε τον στόχο από τον Μπαρνς στο 21’. Άπαντες στα στρατόπεδο της ομάδας έχουν αφήσει πίσω τους κι’ αυτήν την ήττα, ενώ έχουν συμπληρώσει συνολικά πέντε ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Σήμερα το Χιούστον έχει την ευκαιρία απέναντι στο αδύναμο Τορόντο να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ανέβει βαθμολογικά από την 4η θέση στην οποία βρίσκεται. Επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές οι Ντέϊβις και Γκαρσία και είναι κανονικά διαθέσιμοι. Χωρίς απουσίες.

ΕΝΤΟΣ: 4-1-2
ΓΚΟΛ: 19-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΤΟΡΟΝΤΟ: Επιτέλους νίκη για το Τορόντο, αφού την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της ουραγού Ουάσινγκτον με 2-1. Πέτυχε αυτή τη νίκη με ανατροπή, αφού μόλις στο 19’ βρέθηκε να χάνει, αλλά με υπομονή και επιμονή κατάφερε πριν την λήξη του ημιχρόνου να πάρει το προβάδισμα. Στην επανάληψη δεν πήρε πολλά επιθετικά ρίσκα και δικαιώθηκε, αφού κινδύνευσε ελάχιστα από την αντίπαλο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας μετά από 12 αποτυχημένες προσπαθείς στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμα συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Μακριά από την έδρα της έχει πολλά προβλήματα και σε συνολικά επτά αναμετρήσεις μετράει πέντε ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Ντάνφιλντ και Εφραϊμ, όπως και ο βετεράνος Κάλιφ. Αμφίβολος για την σημερινή αναμέτρηση ο Μπρον, ενώ εκτός είναι ο Γουίντερμαν και ο Εκέρσλι. Επιστρέφει όμως ο βασικός και σημαντικός Κούφερμαρς.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-5
ΓΚΟΛ: 14-20
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Χαμηλός ο άσσος για το Χιούστον, που όμως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στο αδύναμο εκτός έδρας Τορόντο. Άσσος (1.65 BetShop).



04:30 ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΙΑΤΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-2-2

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ: Πέτυχε την Τρίτη του νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές την περασμένη εβδομάδα απέναντι στους Λος Άντζελες Γκάλαξι με 3-1 και βρέθηκε και πάλι σε απόσταση βολής από την κρυφή(-1). Σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να σκοράρει συνολικά έντεκα τέρμα, ενώ έχει δεχθεί μόλις τρία. Δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και έχει αφήσει πίσω του το άσχημο ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν. Για τον θεσμό του Κυπέλλου, αγωνίσθηκε με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα με αντίπαλο το Τσάρλεστον9γ΄κατηγορία) και λόγο έλειψε να πάθει ζημιά. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά στην παράταση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο, σκόραρε τρεις φορές ακόμα και πήρε τη νίκη με 5-2. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και σήμερα στο γειτονικό ντέρμπι με το Σιάτλ θέλει τη νίκη και για λόγους βαθμολογικούς, αλλά και για λόγους γοήτρου. Εκτός από την αναμέτρηση οι Γκιλ και Σούλερ.

ΕΝΤΟΣ: 5-2-1
ΓΚΟΛ: 24-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΣΙΑΤΛ: Με τον κόσμο του να δημιουργεί σε ακόμα ένα ματς συναρπαστική και παράλληλα καυτή ατμόσφαιρα, το Σιάτλ πήρε τη νίκη με 3-2 επί του Βανκούβερ για τον θεσμό του Cascadia Cup. Αν και προηγήθηκε νωρίς στο ματς, δέχθηκε την γρήγορη διπλή απάντηση από το Βανκούβερ, που στην συνέχεια στρογγυλοκάθισε στην άμυνα και δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες του Σιάτλ. Βρήκε τελικά στο 70’ το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στο 82’ πέτυχε το νικητήριο γκολ. Στο πρωτάθλημα το Σιάτλ βρίσκεται στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας στο -7 από την κορυφή και σήμερα θέλει τη νίκη, τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Η δύναμη του Σιάτλ βρίσκεται στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και εκτός έδρας μέχρι στιγμής έχει δείχνει καλά δείγματα, μετρώντας συνολικά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Τρεις σημαντικές επιστροφές σήμερα γι τα Σιάτλ(Τζόνσον, Έβανς, Μαρτίνες), αλλά θα απουσιάσουν οι Γέλντιν και Ζακουάνι. Αμφίβολος έχει δοθεί ο αμυντικός Αλόνσο.

ΕΚΤΟΣ: 3-1-3
ΓΚΟΛ: 19-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Η παρουσία ή όχι του Αλόνσο στην άμυνα του Σιάτλ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές και έρχονται από καλά αποτελέσματα. Πιθανό να δούμε αμφίρροπο εδώ. Goal/Goal. (1.75 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση