» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος


Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος
22:00 ΙΑΠΩΝΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Προϊστορία: 0-0-1

ΙΑΠΩΝΙΑ: Ματς θρίλερ το τελευταίο κόντρα με την Ιταλία, με το χορταστικό 3-4, το οποίο όμως σήμανε και τον αποκλεισμό της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου από τη διοργάνωση. Προηγήθηκε με το πέναλτι (αμφισβητούμενο) του Χόντα στο 21’ και έβαλε βάσεις για την έκπληξη όταν ο Καγκάουα έκανε το 2-0 στο 33’. Οι Ιταλοί μείωσαν στο 41’, ισοφάρισαν στο 50’ με το αυτογκόλ του Ουτσίντα και πήραν προβάδισμα στο 52’. Στο 69’ Οκαζάκι έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος και δέχτηκε το τέταρτο στο 86’. Πολύ ωραίο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με τρελό ρυθμό στο δεύτερο και με την Ιαπωνία να πιάνει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, χάνοντας και τις καλύτερες ευκαιρίες, με τους Καγκάουα και Χόντα. Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Αποκλείστηκε έτσι από τη διοργάνωση με μηδέν βαθμούς και σήμερα θα προσπαθήσει να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αποφεύγοντας την τελευταία θέση, η οποία μπορεί να έρθει μόνο με νίκη. Όλοι διαθέσιμοι για τον Τζακερόνι.


Τερματοφύλακες: Καβασίμα (Σταντάρντ Λιέγης), Νισικάβα (Σανφρέτσε Χιροσίμα), Γκόντα (Τόκιο)
Αμυντικοί: Κόνο (Γκάμπα Οζάκα), Ναγκατόμο (Ίντερ), Ουτσίντα (Σάλκε), Γιοσίντα (Σαουθάμπτον), Κουριχάρα (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Χιρόκι Σακάι (Αννόβερο), Γκότοκου Σακάι (Στουτγάρδη)
Μέσοι: Εντό (Γκάμπα Οζάκα), Χασέμπε (Βόλφσμπουργκ), Νακαμούρα (Καβασάκι Φροντάλε), Χόντα (ΤΣΣΚΑ Μ.), Χοσογκάι (Χέρτα), Καγκάουα (Μαν. Γιουν.), Κιγιοτάκε (Νυρεμβέργη), Ινούι (Άιντραχτ Φρ.), Τακαχάσι (Τόκιο)
Επιθετικοί: Οκαζάκι (Στουτγάρδη), Μαέντα (Τζούμπιλο Ιβάτα), Χάφεναρ (Φίτεσε)

Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΕΞΙΚΟ: Σε καμιά περίπτωση δε μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Βραζιλίας και γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-2. Δέχτηκε νωρίς το γκολ που της έδεσε τα χέρια (9’), αλλά το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και έτσι δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες. Τις καλύτερες φάσεις τις είχαν φυσικά οι γηπεδούχοι, που έφτασαν στο 0-2 στις καθυστερήσεις. Είχε πάντως ένα καλό 20λεπτο στο μέσο του δευτέρου μέρους, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο. Δεύτερη ήττα στο θεσμό, που την άφησε εκτός από την συνέχεια φυσικά. Μοναδική αναμέτρηση με την Ιαπωνία, η νίκη με 2-1 στο Συνομοσπονδιών του 2005. Στα 11 τελευταία έχει κερδίσει μόνο την Τζαμάικα (1-8-2), ενώ βγάζει αρκετές δυσκολίες στο σκοράρισμα, έχοντας σκοράρει μόλις στα 5 από αυτά.

Τερματοφύλακες: Οτσόα (Αζαξιό), Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα)
Αμυντικοί: Φρανσίσκο Χαβιέ Ροντρίγκεζ (Πόρτο), Κάρλος Σαλσίδο (Τίγκρες), Ντιέγο Ρέγες (Αμέρικα), Σεβέρο Μέζα (Μοντερέι), Χέκτορ Μορένο (Εσπανιόλ), Χόρχε Τόρες Νίλο (Τίγκρες), Χιράμ Μιέρ (Μοντερέι), Τζεράρντο Φλόρες (Κρου< Αζούλ)
Μέσοι: Χέσους Μολίνα (Αμέρικα), Τζεράρντο Τοράδο (Κρουζ Αζούλ), Πάμπλο Μπαρέρα (Κρουζ Αζούλ), Άνχελ Ρέινα (Πατσούκα), Χαβιέ Ακίνο (Βιγιαρρεάλ), Χέκτορ Χερέρα (Πατσούκα), Χεσούς Ζαβάλα (Μοντερέι), Αντρές Γκουαρδάδο (Βαλένθια)
Επιθετικοί: ντε Νίγκρις (Γουαδαλαχάρα), Τζιοβάνι ντος Σάντος (Μαγιόρκα), Χερνάντεζ (Μαν. Γιουν.), Ραούλ Χιμένεζ (Αμέρικα)

Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Το Μεξικό έχει δώσει δύο πολύ άσχημα παιχνίδια, ενώ η Ιαπωνία εντυπωσίασε στο τελευταίο με τους Ιταλούς. Οι Ασιάτες έδειξαν καλύτερα στοιχεία και μπορούν να αποφύγουν την ήττα. 1Χ στο 1.50 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση