» » » » » Πάμε στοίχημα Torneo Final: Αμφίρροπα ματς στην Αργεντινή


Πάμε στοίχημα Torneo Final: Αμφίρροπα ματς στην Αργεντινή
21:10 ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ: Συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων την περασμένη αγωνιστική η Αρχεντίνος Τζούνιορς, που κατάφερε να πάρει εκτός έδρας το βαθμό της ισοπαλία από την ανεβασμένη Σαν Λορέντζο. Προηγήθηκε στο ματς στο 25', ενώ ειδικά στο πρώτο μέρος κινδύνευσε ελάχιστα. Το αμυντικό της πλάνο έπιασε τόπο, αλλά στην επανάληψη δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση (58') και γλίτωσε στην συνέχεια ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς που η ομάδα παραμένει αήττητη(δύο ισοπαλίες μία νίκη), αλλά απρ' όλα αυτά παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αδυνατεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της φέτος η Αρχεντίνος, που έχει μαζέψει τους λιγότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Το πρόβλημά της βρίσκεται κυρίως στην επίθεση, όπου δημιουργεί ευκαιρίες με το σταγονόμετρο και εξίσου σκοράρει με χαρακτηριστική δυσκολία. Συγκεκριμένα έχει σκοράρει μόλις 11 φορές σε 17 αγωνιστικές και έχει τον χειρότερο συντελεστή, μαζί με αυτόν της Μπόκα Τζούνιορς. Εκτός οι Ματεγιάν και Πλασέντε.


ΕΝΤΟΣ: 2-1-5
ΓΚΟΛ: 11-21
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ: Η Κολόν από την πλευρά της συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις και την περασμένη αγωνιστική κατά... τύχη γλίτωσε την ήττα, αφού παραχώρησε ισοπαλία στην Ατλέτικο Ραφαέλα με 2-2. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς, με την Κολόν να έχει φλύαρη κατοχή, χωρίς όμως να απειλεί. Στην επανάληψη βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ(50', 72'), αλλά κατάφερε αμφότερες να ισοφαρίσει με το 2-2 να γίνεται λίγα λεπτά πριν την οριστική λήξη της αναμέτρησης. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας δεν είναι καλό, αφού πλέον η Κολόν χάνει βαθμούς και στο γήπεδό της, όπου θεωρητικά είναι δυνατή. Μακριά από την έδρα της οι επιδόσεις της είναι τραγικές και φέτος συγκεκριμένα σε οκτώ παιχνίδια μετράει έξι ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη. Βρίσκεται πολύ κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και σήμερα χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Μοναδικός απών ο Λόπεζ.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-6
ΓΚΟΛ: 19-28
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η επιθετική αδυναμία της Αρχεντίνος σε συνδυασμό με την τραγική εκτός έδρας παρουσία της Κολόν Σάντα Φε, μας οδηγούν στο under. (1.65 Mybet).




21:10 ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

INTEΠENTIENTE: Έμεινε εκτός από την συνέχεια του Κυπέλλου, αφού γνώρισε την ήττα στο τελευταίο της ματς με την Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας με 1-0 και αποχαιρέτησε το θεσμό. Σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία και πήγε το ματς σε αργό τέμπο όπως επιθυμούσε. Έμεινε με δέκα όμως στο 82' και δέχθηκε μεγάλη πίεση στην συνέχεια, για να υποκύψει ύστερα στο 89' της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ρίβερ Πλέϊτ και συμπλήρωσε συνολικά τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ζητήθηκε από τους παίκτες να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους το πρωτάθλημα ,αρχής γενομένης από το δύσκολο ματς με την Σαν Λορέντζο. Εντός έδρας η ομάδα είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη και στα έξι τελευταία της παιχνίδια παραμένει αήττητη με τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες. Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση ο Γκαϊ και ο Μανκουέγιο.

ΕΝΤΟΣ: 3-3-2
ΓΚΟΛ: 15-15
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ: Μετά το ισόπαλο 0-0 με την Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας, η Σαν Λορέντζο απέτυχε να επικρατήσει εντός έδρας της ουραγού Αρχεντίνος Τζούνιορς, χάνοντας ουσιαστικά την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Νιούελς. Σε ακόμα ένα ματς η Σαν Λορέντζο έδειξε εγκλωβισμένη και δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη και σκληρή άμυνα της αντιπάλου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου, αλλά όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε στην συνέχεια να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς και απέχει μόλις ένα από την 3η Λανούς και τρεις από την δεύτερη Ρίβερ Πλέϊτ. Μπορεί η ομάδα να παρέμεινε αήττητη για ένατο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ουσιαστικά έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Νιούελς στην κορυφή. Μακριά από την έδρα της είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη ,με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, αφού της ταιριάζει καλύτερα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

ΕΚΤΟΣ: 4-4-0
ΓΚΟΛ: 23-14
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Εξαιρετική μακριά από το γήπεδό της η Σαν Λορέντζο, αλλά σήμερα παίζει απέναντι στην Εστουδιάντες που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δύσκολοκατάβλητη. Πιθανή η ισοπαλία. (3.20 Mybet).






21:10 ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ: Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σαν Μαρτίν και φροντίζει να το δείχνει κάθε εβδομάδα και με τα αποτελέσματα που παίρνει. Την περασμένη αγωνιστική πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Μπελγκράνο με 2-0 και σκαρφάλωσε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με δύο γκολ του Σεμπάστιν Πένκο στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα μετά το 75, κατάφερε να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και την τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Είναι φανερό πως οι παίκτες της έχουν ανακτήσει την χαμένη τους αυτοπεποίθηση, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι βρίσκουν εύκολα το γκολ. Συγκεκριμένα στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουν πετύχει οκτώ γκολ, έναντι δύο που έχουν δεχθεί. Μετά από οκτώ σερί παιχνίδια μάλιστα κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Μοναδική απουσία αυτή του Γκαρσία, αφού και ο Λεντέσμα έχει επιστρέψει κανονικά.

ΕΝΤΟΣ: 4-2-2
ΓΚΟΛ: 28-25
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ: Κατάφερε να παραμείνει για έβδομο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις αήττητη, αφού την περασμένη αγωνιστική έφυγε με το βαθμό της ισοπαλία από την έδρα της Ιντεπεντιέντε. Λίγες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, με την Εστουδιάντες να δίνει σε ακόμα ένα ματς ιδιαίτερη βάση στην άμυνά της και να καταφέρνει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί 0-0 για την ομάδα, αφού είχε προηγηθεί αυτό με την Αρχεντίνος Τζούνιορς εντός έδρας. Η Εστουδιάντες έχει αρχίσει να κάνει την αντεπίθεσή της, αλλά συνεχίζει με 16 βαθμούς να βρίσκεται μόλις στο +4 από την ουραγό Αρχεντίνος, ενώ ισοβαθμεί με την Ουνιόν Σάντα Φε. Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεχιστεί και το ματς με την Λανούς(το δεύτερο ημίχρονο) με την Εστουδιάντες να έχει το προβάδισμα με 2-0. Μακριά από την έδρα της πάντως παίζει κλειστά και μετράει μία νίκη ,τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 12 γκολ, αλλά αμυντικά τα πάει περίφημα, αφού έχει δεχθεί μόλις 16.

ΕΚΤΟΣ: 1-4-3
ΓΚΟΛ: 12-16
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Σαν Μαρτίν είναι από τις ομάδες που παίζουν πολύ επιθετικά, ειδικά στο γήπεδό τους. Περιμένω από την Εστουδιάντες να βρει χώρο στην αντεπίθεση και να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Goal/Goal. (1.80 GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση