» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Καθόλου εύκολο για Βραζιλία


Προγνωστικά στοιχήματος: Καθόλου εύκολο για Βραζιλία
Ουγκάντα - Αγκόλα: Δυνατή στην έδρα της η Ουγκάντα και δεν χάνει εκεί από το 2004. Εξαρτημένη από τις ισοπαλίες η Αγκόλα, έχοντας τέσσερις σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο.

Φρέντρικσταντ - Μιοντάλεν: Δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι η Φρέντρικσταντ, φτάνοντας τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Αντιθέτως η Μιοντάλεν μετρά τρεις διαδοχικές ήττες, διάστημα μάλιστα που δεν σκόραρε. Παράλληλα οι πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της έληξαν no goal. Οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για νίκη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γκέφλε - Έστερ: Δύο μήνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γκέφλε, όμως κόντρα στην Έστερ διατηρεί καλή παράδοση (6-1-1). Εκτός έδρας η Έστερ έχει δεχθεί γκολ σε τέσσερα από τα πέντε της παιχνίδια.



Βάρμπερς - Φάλκενμπεργκ: Με 22 γκολ παθητικό η Βάρμπεργκ διαθέτει την χειρότερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας. Over έληξαν τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Φάλκενμπεργκ.

Έστερσουντ - Λιούνγκσκιλε: Δεν λέει να συνέλθει η Έστερσουντ, που έχει υποστεί πέντε ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Πάντως και η Λιούνγκσκιλε προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες.


Κονγκό - Μπουργκίνα Φάσο: Το Κονγκό ψάχνει νίκη ή ισοπαλία και η Μπουρκίνα Φάσο μόνο νίκη στην μάχη των δύο για την πρωτιά του ομίλου.

Γκαμπόν - Νίγηρας: Ένα γκολ έχει πετύχει, ένα έχει δεχτεί κιόλας το Γκαμπόν σε τέσσερα ματς των προκριματικών. Ο ουραγός Νίγηρας δεν έχει σκοράρει καν!

Ντέγκερφορς - Χάμαρμπι: Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Χάμαρμπι, που δεν κερδίζει τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Αντιθέτως η γηπεδούχος Ντέγκερφορς διεύρυνε το αήττητο της στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ισπανία U21 - Νορβηγία U21: Ημιτελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Μια κλάση πάνω φαίνεται να είναι η Ισπανία, που προκρίθηκε από τον όμιλο με 3/3 νίκες και γκολ (5-0). Πάντως οι Νορβηγοί έχουν καλό ρόστερ και μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα.

Πράσινο Ακρωτήριο - Σιέρα Λεόνε: Με μία νίκη σε τέσσερα ματς ομίλου το Πράσινο Ακρωτήριο δεν έχει καμιά ελπίδα πρόκρισης (1-0-3). Μόνο μαθηματικά ελπίζει η Σιέρα Λεόνε, έχοντας πέντε βαθμούς, έναντι 10 της πρωτοπόρου Τυνησίας.

Αρχεντίνος Τζ. - Κολόν Σάντα Φε: Με δύο ισοπαλίες και μια νίκη στα τρία τελευταία ματς, η Αρχεντίνος έχει πλέον βάσιμες ελπίδες σωτηρίας. Χωρίς στόχο εδώ και καιρό η στο πρωτάθλημα η Κολόν Σάντα Φε, μετράει 1-1-4 στα έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις.

Ιντεπεντιέντε - Σαν Λορέντζο: Μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον πρώτο υποβιβασμό στην ιστορία της η Ιντεπεντιέντε, καθώς δεν εξαρτάται πλέον από τα δικά της αποτελέσματα. Πάντως η Σαν Λορέντζο δεν χαρίζεται σε κανέναν, ενώ εκτός έδρας παραμένει αήττητη (4-4-0).


Σαν Μαρτίν - Εστουδιάντες: Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα δίνουν πολλές ελπίδες στην Σαν Μαρτίν, όμως για να σιγουρευτεί θέλει δύο νίκες στα εναπομείναντα ισάριθμα παιχνίδια. Η Εστουδιάντες μετράει 11 διαδοχικά under και 10 σερί no goal.

Ιταλία U21 - Ολλανδία U21: Ημιτελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Σχετικά εύκολο έργο είχε στον όμιλο της η Ιταλία, που πέρασε με ρεκόρ (2-1-0) και γκολ (6-1). Ο απολογισμός της Ολλανδίας ήταν (2-0-1) και όπως πάντα τα παιχνίδια τους ήταν ανοιχτά. Καθόλου τυχαίο ότι και οι τρεις αναμετρήσεις της έληξαν over.

Σλίγκο Ρόβερς - Γιου Σι Ντι: Η άλλοτε πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σλίγκο Ρόβερς αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Το θετικό σερί της Σλίγκο Ρόβερς ανήκει για τα καλά στο παρελθόν, αφού γρήγορα-γρήγορα υπέστη δύο διαδοχικές ήττες.

Βραζιλία - Ιαπωνία: Πρεμιέρα στο Κονφεντερέισον, με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί της διοργάνωσης. Ωστόσο η Ιαπωνία είναι σοβαρή, οργανωμένη και θα κάνει δύσκολη την ζωή της «σελεσάο»

Μαρόκο - Γκάμπια: Το Μαρόκο μπορεί να κέρδισε την Τανζανία την προηγούμενη αγωνιστική, όμως μόνο με θαύμα θα καλύψει τους πέντε βαθμούς παραπάνω που έχει η Ακτή Ελεφαντοστού στα δύο ματς που απομένουν. Απογοητευτική η ουραγός του ομίλου Γκάμπια, με ρεκόρ (0-1-3).

Πόρτλαντ - Ντάλας: Το Πόρτλαντ συμπλήρωσε 14 ματς αήττητο, ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (8/14). Η ομάδα του Ντάλας φιγουράρει στην πρώτη θέση της Δύσης, ενώ δεν χάνει κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο εδώ και έξι ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ουάσινγκτον - Τορόντο: Οι δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Έξι βαθμοί για το Ουάσινγκτον με ρεκόρ (1-3-10), δύο πόντους περισσότερους για το Τορόντο με απολογισμό (1-5-7).


Κολόμπους - Μόντρεαλ: Αντιμετωπίζει προβλήματα μπροστά στο κοινό της η Κολόμπους (1-3-2). Τρεις σερί νίκες για την καλύτερη ομάδα της Ανατολής που λέγεται Μόντρεαλ.

Κολοράντο - Σαν Χοσέ: Έξι ματς αήττητο συμπλήρωσε το Κολοράντο, που έχει την καλύτερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό. Μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια για την Σαν Χοσέ (1-5-5).

Βανκούβερ - Νιου Ίνγκλαντ: Βάζει και δέχεται γκολ στις τέσσερις τελευταίες του αναμετρήσεις το Βανκούβερ, μαζί με over. H Νιου Ίνγκλαντ πάντως διαθέτει την καλύτερη άμυνα με εννιά γκολ παθητικό, ενώ δεν χάνει εδώ και πέντε ματς πρωταθλήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση