» » » » » Πάμε στοίχημα Brasileirao: Ντεμπουτάρουν προπονητές σε πολλούς πάγκους


Πάμε στοίχημα Brasileirao: Ντεμπουτάρουν προπονητές σε πολλούς πάγκους
00:30 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΓΚΡΕΜΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-4-2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Ατύχησε στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής αφού γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Βιτόρια Μπαϊα. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε αμφότερες να ισοφαρίσει, αλλά τελικά δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 87'. Δημιούργησε τις διπλάσιες ευκαιρίες από την αντίπαλό της, αλλά ήταν ιδιαίτερα άστοχη στην τελική προσπάθεια, ενώ είδε την μπάλα να σταματάει και δύο φορές στο δοκάρι της αντιπάλου. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, που ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, αλλά και στα τελειώματα. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές η ομάδα έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς, αλλά στα περισσότερα ματς αδικείται από τα αποτελέσματα, αφού παράγει επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, ενώ δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Εντός έδρας δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμα τη νίκη, αφού έχει δύο ισοπαλίες με Κρουζέϊρο και Φλαμένγκο(αμφότερες με 2-2). Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Κλέμπερσον και ο Ντέϊβιντ.


ΕΝΤΟΣ: 0-2-0
ΓΚΟΛ: 11-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΓΚΡΕΜΙΟ: Η Γκρέμιο από την πλευρά της κόλλησε στο 1-1 με την Σάο Πάολο την περασμένη αγωνιστική και σε ακόμα ένα ματς γέμισε με πολλά ερωτηματικά τον κόσμο της με την απόδοσή της. Αποτέλεσμα των άσχημων εμφανίσεων ήταν οι συνέχεες αποδοκιμασίες από τον κόσμο, που τελικά ανάγκασαν του διοικούντες της ομάδας να διώξουν από το πόστο του προπονητή τον Βάντερλέϊ Λουξεμπούργκο. Αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου κόουτς είναι ο Ρενάτο Γκαούσο, που είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, αλλά και άριστος γνώστης της ψυχολογίας. Ο Γκαούσο επιστρέψει στην Γκρέμιο μετά το επιτυχημένο πέρασμά του το 2012. Κατά την διάρκεια της διακοπής η Γκρέμιο έδωσε δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Κασίας και την Σάο Πάολο-RS και επικράτησε σε αμφότερες με 1-0 και 2-0 σκορ αντίστοιχα. Σήμερα θα ψάξει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αφού είχαν προηγηθεί το 1-1 με την Σάντος και η ήττα με 2-0 από την Ατλ.Μινέϊρο. Αμφίβολος για σήμερα ο σημαντικότατος Ελάνο, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι ο μπακ Παρά.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 8-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Αν οι ομάδες παρουσιάσουν την εικόνα που είχαν πριν από την διακοπή, τότε η Ατλέτικο Παραναένσε έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άσσος. (2.45 Stoiximan).



00:30 ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-0

ΝΑΟΥΤΙΚΟ: Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο ματς της περασμένης αγωνιστικής εκτός έδρας με την Κοριτίμπα, αλλά τελικά δεν γλίτωσε την ήττα με 1-0. Δέχθηκε το γκολ μόλις στο 1' της αναμέτρησης και αυτό την επηρέασε ψυχολογικά και γλίτωσε και ένα δεύτερο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ανέβασε στροφές και έχασε κάποιες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο. Το πρόβλημα της ομάδας εντοπίστηκε κυρίως στην επίθεση, αφού στις πρώτες πέντε αγωνιστικές είχε καταφέρει να πετύχει μόλις τρία γκολ. Κατά την διάρκεια της διακοπής οι διοικούντες αποφάσισαν να διώξουν τον προπονητή και την θέση του στον πάγκο της ομάδας θα πάρει ο φιλόδοξος Ζε Τεοντόρο. Συμμετείχε σε τουρνουά κατά την διάρκεια της διακοπής και με αναπληρωματικούς ηττήθηκε με 3-0 και 2-0 από τις Αμέρικα Νατάλ και Αλεγκρίμ αντίστοιχα, ενώ με τους βασικούς επικράτησε της Α Μπε Σε με 2-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ζοάο Φελίπε και Ελικάρλος.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 3-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ: Πραγματοποίησε ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μποταφόγκο με 2-0. Δεν είχε καμία συνοχή ως ομάδα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και δίκαια πλέον η ομάδα βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία νίκη. Τα παράπονα για τον Γκούτο Φερέϊρα ήταν ούτως ή άλλως πολλά και πριν το εντός έδρας ματς με την Μποταφόγκο είχαν στείλει τελεσίγραφο για θετικό αποτέλεσμα. Τελικά αυτό δεν ήρθε και ο Φερέϊρα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την πολύπειρο Πάουλο Σέζαρ Καρπεζιάνι να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός πήγε την ομάδα για μίνι προετοιμασία τις ημέρες της διακοπής, ώστε να ελέγξει και να αλλάξει με ηρεμία τα όσα ήθελε. Εκτός έδρας έχει πετύχει την μοναδική της νίκη εώς τώρα στο πρωτάθλημα, αφού είχε επικρατήσει με 0-1 επί της Φλαμένγκο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επέστρεψε ο Ραμίρες, ενώ στα μεταγραφικά θα δεχθεί μεγάλο πλήγμα αν ολοκληρωθούν οι πωλήσεις των Σισίνιο και Κλέμπερ.


ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 5-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Αμφότερες με καινούργιο προπονητή και τα προγνωστικά πολύ δύσκολα. Κανένας από τους δύο δεν θα θελήσουν να ηττηθούν στο ντεμπούτο τους και ίσως η ισοπαλία εδώ να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα (3,25 Mybet).



00:30 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-2-0

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Μπορεί στον πάγκο της να υπήρχε υπηρεσιακός τεχνικός στο τελευταίο της ματς πριν από την διακοπή, εκτός έδρας επί της Κρισούμα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα να πραγματοποιήσει την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση και να πάρει εύκολη νίκη με 3-0. Μετά από καιρό έδειξε διάθεση να παίξει και είχε την πρωτοβουλία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Κατά την διάρκεια της διακοπής συνεχιζόταν η αναζήτηση τεχνικού και τελικά η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, Μάνο Μενέζες, που αυτόματα ανεβάζει την Φλαμένγκο σε στόχους και φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν. Ο νέος τεχνικός αναμένεται να αλλάξει το σύστημα της ομάδας, ενώ είχε και αρκετό χρόνο να δουλέψει με την ομάδα, που καλείται σήμερα να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι στιγμής έχει γνωρίσει δύο ήττες από τις Ποντε Πρέτα και Ναούτικο. Έδειξε βελτιωμένη στη φιλική νίκη με 1-0 επί της Σάο Πάολο και σήμερα θα παίξει με πλήρης αποστολή.

ΕΝΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αφού παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές. Περισσότερο δεν έχει θέλξει με την απόδοσή της στα πρώτα ματς, αλλά με την αποτελεσματικότητά της και με την υπομονή και την σιγουριά που βγάζει στα παιχνίδια της. Στο τελευταίο ματς πριν από την διακοπή εκμεταλλεύτηκε το γρήγορο γκολ που πέτυχε(1') επί της Ναούτικο και χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα πήρε τη νίκη με 1-0. Πάντως ο τεχνικός της ομάδας, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα, που την βρίσκει μόνη πρώτη στην 1η θέση, δεν εφησυχάζει και πήγε την ομάδα για μίνι προετοιμασία στη Φοζ Ντο Ιγκουάζου. Σε φιλικέ αναμετρήσεις που έδωσε, επικράτησε με 1-0 της Ταουμάτε, ενώ αναδείχθηκε και ισόπαλη 2-2 με την Φιγκεϊρένσε. Δεν υπάρχουν απουσίες σήμερα. Στα μεταγραφικά, αποχώρησε ο επιθετικός Ραφίνια, ενώ αποκτήθηκε ο μπακ Ιμπέρμπια.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-0
ΓΚΟΛ: 6-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Αλλαγή ψυχολογίας και στόχων στην Φλαμένγκο, που ψάχνει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Καλή ομάδα η Κοριτίμπα, αλλά θα ποντάρω στον ενθουσιασμό της έδρας. Άσσος (2,15 GoalBet).

03:00 ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-1

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ: Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες της Φλουμινένσε την περασμένη αγωνιστική και πήρε δύσκολα τη νίκη με 2-1. Πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 83' και ενώ νωρίτερα είχε κινδυνέψει ουκ ολίγες φορές με το να δεχθεί ένα δεύτερο γκολ. και χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και πήγε στην διακοπή με καθαρό μυαλό, ώστε να δουλέψει τις αδυναμίες της. Πριν από το ματς αυτό πάντως ακούγονταν έντονες φήμες στην πόλη ,περί αποχώρησης του τεχνικού της ομάδας Έντσον Πιμέντα, αλλά μετά τη νίκη στο τελευταίο ματς η διοίκηση αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί η Φλουμινένσε, που παίζει με πάθος στην επίθεση και δίνει μεγάλο βάρος στην αμυντική της λειτουργία. Οι παίκτες της πήραν μία εβδομάδα ρεπό κατά την διάρκεια της διακοπής και κατά την επιστροφή τους ,σε φιλική αναμέτρηση ηττήθηκαν με 2-0 από την Τουμπάτε. Καμία απουσία σήμερα.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της εντός έδρας, αφού την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή, έμεινε στο 2-2 με την Ιντερνασιονάλ. Είχε ακολουθήσει η νίκη επί της Κορίνθιανς και η ομάδα αν ήταν λίγο πιο προσεχτική στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να είχε βάλει ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι της στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση ου φετινού πρωταθλήματος. Με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της η Κρουζέϊρο δίκαια θεωρείται μέσα στις τρεις πρώτες ομάδες που ια διεκδικήσουν τον εγχώριο τίτλο, αφού δείχνει ωριμότητα και υπομονή σε κάθε παιχνίδι της, ενώ και το ρόστερ της αποτελείται από έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες μετέβησαν στις ΗΠΑ για προετοιμασία κατά την διάρκεια της διακοπής και σε φιλικές αναμετρήσεις επικράτησαν με 4-0 και 2-1 των Φορτ Λότερντειλ και Μοναρκας αντίστοιχα, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Φλουμινένσε. Τρεις απουσίες έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ο Μαρσέλο Ολιβέϊρα, αφού θ απουσιάσουν οι Ντιέγκο Σόουζα, Ρικάρντο Γκουλάρ και ο Σεαρά.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 11-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1


ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Καλύτερη σε όλους τους τομείς η Κρουζέϊρο, που αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να περνάει αέρας από τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Διπλό. (2,50 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση