» » » » » Στοίχημα Παγκόσμιο Νέων: Μεγάλο φαβορί η Γαλλία!


Στοίχημα Παγκόσμιο Νέων: Μεγάλο φαβορί η Γαλλία!
18:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Προϊστορία: -
ΓΑΛΛΙΑ: Μπορεί μέχρι τώρα στη διοργάνωση να μην είχε εντυπωσιάσει (1-1-1 στους ομίλους), αλλά στους «16» έβγαλε όλο της το ταλέντο κόντρα στη διοργανώτρια Τουρκία, της οποίας επικράτησε άνετα με 4-1. Το σκορ άνοιξε ο Κοντόγκμπια στο 19’, πήρε προβάδισμα με 2-0 στο 34’ με τον Μπαεμπέκ, πετυχαίνοντας άλλα δύο στην επανάληψη με τους Σανόγκο (68’), Βερτού (74’). Πριν το γκολ του Σανόγκο, ο Τοβέν είχε αστοχήσει σε πέναλτι (65’). Η μείωση από τους Τούρκους ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Γκολ-γκολ τα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της. Τέσσερα γκολ-γκολ μετράει μέχρι τώρα στη διοργάνωση και τρία over. Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ο νυν άσος της Άρσεναλ (πρώην Οσέρ), Σανόγκο που έχει σκοράρει στα τρία από τα 4 για την ομάδα του.


Τελευταία 5: 2-1-2


ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ: Είχε έρθει ως ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ, αλλά κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στους 8 της διοργάνωσης (όπως και στους 16), αποκλείοντας την Ελλάδα δίκαια με 3-1. Πήρε προβάδισμα με τον Μαχσατάλιεφ στο 27’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 33’ με πέναλτι. Στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Κουρμπέλη, που υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε, παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα (62’) και σφράγισε τη νίκη με ακόμα ένα πέναλτι του Ραχμάνοφ στο 83’. Τελείωσε και η ίδια το ματς με 10 λόγω της αποβολής του Γιουλντάσεφ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. 3 στα 4 over στη διοργάνωση. Μόνο κόντρα στην Ουρουγουάη δεν κατάφερε να σκοράρει. Τιμωρημένοι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Γιουλντάσεφ (αποβλήθηκε στο τελευταίο) και Ραχμάνοφ (συμπλήρωσε κάρτες). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Ισκαντάροφ, που ήταν βασικός στα τρία πρώτα των ομίλων.

Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Η Γαλλία διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο έμπειρα σύνολα της διοργάνωσης και με την απόδοσή της κόντρα στην Τουρκία έδειξε ότι μπορεί να φτάσει ψηλά. Το Ουζμπεκιστάν ούτε τους ομίλους δεν προβλεπόταν να περάσει και αφού έφτασε μέχρι εδώ θα πρέπει να είναι ικανοποιημένο. Επιπλέον, θα του λείψουν βασικές μονάδες. Λογικός ο άσος στο 1.40 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση