» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Από τα φαβορί η Φορτούνα


Προγνωστικά στοιχήματος: Από τα φαβορί η Φορτούνα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κρίλια: H πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετώπισε αρκετά αμυντικά προβλήματα στην πρεμιέρα με την Ουράλ και αρκέστηκε στο εκτός έδρας ισόπαλο (2-2). Δεύτερο δύσκολο παιχνίδι για την Κρίλια, καθώς στο εναρκτήριο ηττήθηκε από την Σπαρτάκ Μόσχας με 2-1.


Έσμπιεργκ - Νόρντζελαντ: Εκπληκτική χρονιά η περσινή για την Έσμπιεργκ, βγαίνοντας και στην Ευρώπη. Η δευτεραθλήτρια Νόρντζελαντ έχει και φέτος δυνατότητες, μόνο που της έφυγε ο καλύτερος της παίκτης, ο Οκόρε, που πήγε στην Άστον Βίλα.

Χάκεν - ΑΪΚ Στοκχόλμης: Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Χάκεν, μένοντας πίσω βαθμολογικά. Στην καλύτερη της κατάσταση η ΑΪΚ, που διατηρεί αήττητο οχτώ αγωνιστικών. Το ζευγάρι κρίνεται αμφίρροπο, όπως και το προγνωστικά στοιχήματος.




Λαντσκρόνα - Βάρμπεργκς: 5/6 over μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Λαντσκρόνα. Η Βάρμπεργκς διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 30 γκολ παθητικό, ενώ κέρδισε μετά από πέντε αγωνιστικές.


Φορτούνα Ντ. - Κότμπους: Πήρε και έδωσε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, που έχει το υλικό για την άμεση επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα. Δύσκολη ομάδα θα είναι και πάλι την φετινή σεζόν η Κότμπους.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση