» » » » » Προβλέψεις Στοιχήματος Ρωσία: Ξεκάθαρο φαβορί στη Μόσχα


Προβλέψεις Στοιχήματος Ρωσία: Ξεκάθαρο φαβορί στη Μόσχα
19:00 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΡΙΛΙΑ ΣΟΒΕΤΟΦ

Προϊστορία (από 2004): 12-6-4
Πέρυσι: ΤΣΣΚΑ-ΚΡΙΛΙΑ 3-0

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ο θρίαμβος του Σούπερ Καπ (3-0 τη Ζενίτ), δεν είχε αντίκρισμα και στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η ΤΣΣΚΑ στην πρεμιέρα της έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την Ουράλ. Άνοιξε το σκορ στο 24’ με προβολή του Μουσά, στην επανάληψη στάθηκε άτυχη όταν σουτ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων βρήκε σε αμυντικό και πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα Ακινφίεφ (48’), ενώ από ολιγωρία της άμυνας δέχτηκε να χάνει με 1-2 στο 78’. Ευτυχώς ο Βάγκνερ Λαβ έσωσε την παρτίδα στο 86’ με έξυπνη κεφαλιά, ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζαγκόεφ στις καθυστερήσεις να πάρει τη νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε πάνω στην γραμμή. Συνολικά, η πρωταθλήτρια Ρωσίας,
παρέμεινε χωρίς νίκη για 3ο αγώνα πρωταθλήματος, σερί που καλείται να σπάσει σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Αήττητη στα 11 τελευταία κόντρα στην Κρίλια (11-1-0), με 8 σερί νίκες, όπως και στα 10 τελευταία που τη φιλοξένησε (6-4-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Μάριο Φερνάντες (), ο κεντρικός μέσος Κάουνα και ο επιθετικός Ντουμπιά, βασικοί οι δύο πρώτοι πέρυσι, «παγκίτης» ο τρίτος .

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 2-2-1


ΚΡΙΛΙΑ ΣΟΒΕΤΟΦ: Ξεκίνησε με το αριστερό τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 1-2 εντός έδρας από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Δέχτηκε εύκολα το 0-1 στο 18’ και πριν προλάβει να αντιδράσει ο Μπαλιάικιν υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-2 (21’). Στην επανάληψη στην πρώτη φάση που βγήκε με αξιώσεις κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καμπαγιέρο, αλλά δε φάνηκε ικανή ως το τέλος να αλλάξει την κατάσταση. Δε ξέρουμε πόσα μπορούν να αλλάξουν στην ομάδα φέτος, αλλά ο στόχος της θα είναι να τα πάει καλύτερα από πέρυσι, όπου παρέμεινε στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα έκαναν ο δεξιός μπακ Γκριγκαλάβα (δεξί μπακ) και ο Αντζιντζάλ (δεξί εξτρέμ), αμφότεροι πρόσφατα αποκτήματα από τη Βόλγκα. Μετράει 7 σερί γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο βασικός στην πρεμιέρα κεντρικός μέσος Μαχμούντοφ, που παίζει δανεικός από την Σπαρτάκ.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Η διαφορά ποιότητας και οι στόχοι των δύο ομάδων απέχουν πάρα πολύ. Εξ ου και ο πολύ χαμηλός άσος που βρίσκουμε (1.30 Mybet). Η Κρίλια έδειξε ότι και φέτος θα παίξει ανοιχτά, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να έχουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση (1.75 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση