» » » » » » Πάμε Στοίχημα Σουηδία: Δύσκολη αναμέτρηση στο Γκέτεμποργκ


Πάμε Στοίχημα Σουηδία: Δύσκολη αναμέτρηση στο Γκέτεμποργκ
20:00 χακεν - αικ

Προϊστορία (από 1994): 1-5-14
Α’ Γύρος: ΑΙΚ-ΧΑΚΕΝ 2-0

χακεν: Αν και στο πρωτάθλημα διανύει κακό φεγγάρι, η δευτεραθλήτρια Σουηδίας Χάκεν, άφησε ανοιχτές εκκρεμότητες για το Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην Πράγα, από τη Σπάρτα. Πιο δυναμικοί οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος (0-1 33’), που πήραν σαφή προβάδισμα στο 66’. Κάπου εκεί ξύπνησε η Χάκεν, που αντέδρασε άμεσα και μέσα σε ένα δεκάλεπτο έφερε το παιχνίδι στα ίσια (Μοχάμεντ 69’, Μακοντέλε 77’). Ο επαναληπτικός την προσεχή Πέμπτη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί νίκες, όπου έμεινε «άσφαιρη». Μετά το 0-2 από την ΑΙΚ, ήρθε η άδικη ήττα από την Κάλμαρ εντός έδρας (0-1), σε ένα ματς που έδειχνε να ελέγχει, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της, δεχόμενη τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις.
Δεν δείχνει ικανή να κάνει και πάλι τον περσινό της άθλο, προβληματίζοντας κυρίως με τις επιδόσεις στην επίθεση (δεν έχει σκοράρει στα 4 από τα 6 τελευταία). Παραμένει κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, 9 βαθμούς μακριά από την πρώτη τριάδα. Δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία εντός (0-1-3), στα τρία πιο πρόσφατα, που ήταν ήττες, δεν έχει σκοράρει. Under οι 4 από τις 5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΙΚ. Χτυπητή η απουσία του πρώτου σκόρερ Καμπίρ στο τελευταίο, που σήμερα είναι διαθέσιμος. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 3-1-4
Γκολ: 9-9
Τελευταία 5:


αικ: Με σταθερά βήματα και συνεχόμενες νίκες, η ΑΙΚ έχει βάλει στόχο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Την περασμένη Κυριακή διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 8 αγωνιστικές (6-2-0), επικρατώντας εκτός έδρας της Συριάνσκα με 2-1. Πρωταγωνιστής ο επιθετικός Ιγκμποανίκε, που σκόραρε δις για την ομάδα του, ενώ αν και έπαιξε με 10 από το 77’ (Μιλόσεβιτς), δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88’. Είναι σε καλή κατάσταση και παρότι δεν εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, έφτασε στο -3 από την κορυφή. Έχει τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία (13). Έχει σκοράρει και στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Χάκεν, με την οποία έχει πολύ καλή προϊστορία, αφού έχει χάσει μόλις μία φορά στο ίδιο διάστημα (14-5-1). Στην τελευταία αναμέτρηση τους, περίπου προ δύο εβδομάδων, αν και ισορροπημένο το παιχνίδι, πήρε τη νίκη χτυπώντας δύο φορές στο τελευταίο 20λεπτο. Με την Κόστα Ρίκα λείπει ο επιθετικός Μπόρχες (12 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Μιλόσεβιτς (8 συμμ.).

Εκτός: 5-1-2
Γκολ: 13-10
Τελευταία 5:

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Χάκεν θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην έδρα της, αλλά η φορμαρισμένη ΑΙΚ δε θα είναι εύκολο να της το επιτρέψει. Οι γηπεδούχοι έχουν και ματς την Πέμπτη. Ρισκάρουμε με το Χ στο 3.30 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση