» » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Σουηδία: Αγωνιστική για γκολ!


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Σουηδία: Αγωνιστική για γκολ!
17:00 ΜΙΑΛΜΠΙ – ΕΣΤΕΡ

Προϊστορία (από 1999): 4-3-6
Πέρυσι: -

ΜΙΑΛΜΠΙ: Μοιρασμένο το παιχνίδι, με την ΑΙΚ και λογικά θα πρέπει να μείνει ικανοποιημένη από το 0-0, σε ένα ματς που ο έλεγχος ήταν πότε στη μία και πότε στην άλλη πλευρά. Θετικό το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα ήθελε να πετύχει τη νίκη, αφού στα 6 τελευταία το έχει καταφέρει μόλις μία φορά (1-2-3), πέφτοντας ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία (8η). Αυτό ελπίζει να κάνει απόψε που υποδέχεται την Έστερ, την οποία έχει κερδίσει εντός έδρας μόλις μία φορά στις 6 τελευταίες που τη φιλοξένησε (1-1-4), όλες σε επίπεδο Σουπερέταν (β’ κατηγορία), αφού η Έστερ ανέβηκε φέτος. Το Φεβρουάριο πάντως σε φιλικό επικράτησε 2-0. Over τα 7 από τα 9 τελευταία. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σούντιτς, που θα μείνει εκτός για 6 μήνες (11 συμμ.).


Εντός: 4-1-2
Γκολ: 17-10
Τελευταία 5: 1-1-3

ΕΣΤΕΡ: Ακόμα μια κακή εμφάνιση για τη νεοφώτιστη Έστερ, που έχασε πολύ εύκολα από τη Τζουργκάρντεν εκτός έδρας με 0-2. Θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή με το σκορ. Τρίτο ματς χωρίς νίκη (0-1-2) και χωρίς να πετύχει τέρμα. Σε κακή περίοδο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχε και πολύ μεγαλύτερες βλέψεις, από το να παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Under και no goal τα 4 τελευταία. Έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (4), σκοράροντας μόλις σε μία από τις 5 τελευταίες εξόδους της.

Εκτός: 1-2-4
Γκολ: 4-10
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Μιάλμπι στην αρχή είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Περιμένουμε κάποια στιγμή ότι θα σταματήσει η κατηφόρα της και το ματς με την Έστερ είναι μια καλή περίπτωση να το καταφέρει. Άσος στο 1.85 (GoalBet).



17:00 ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΚΑΛΜΑΡ

Προϊστορία: 0-1-8
Πέρυσι: -

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ: Δεύτερη σερί εκτός έδρας «τεσσάρα», κόντρα στην Ατβίνταμπεργκ, αυτή τη φορά όμως το «έσωσε», μειώνοντας στο 92’ με τον αμυντικό Μπιέρκστρεμ. Όσο συνεχίζει να έχει τέτοια τεράστια αμυντικά προβλήματα, δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι, ενώ η μία μόλις νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, δικαιολογεί απόλυτα τη θέση της στη βαθμολογία, μόλις ένα βαθμό από τον πάτο. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (32), δεχόμενη 2.3 γκολ/αγώνα. Μόνο σε ένα φετινό ματς δε μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα της. 18 μόνο στα 5 τελευταία! Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 7 τελευταία.

Εντός: 2-3-2
Γκολ: 10-10
Τελευταία 5: 0-1-4

ΚΑΛΜΑΡ: Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή (23/06), συνέχισε τις καλές εμφανίσεις υποδεχόμενη τη Χέλσινμποργκ, με το τελικό 1-1 να την αφήνει ικανοποιημένη. Μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ με τον Χάλμπεργκ (21’), ελέγχοντας το πρώτο μέρος, στην επανάληψη όμως αιφνιδιάστηκε με το γκολ που δέχτηκε στο 49’ και προτίμησε να παίξει λίγο πιο συντηρητικά. Διεύρυνε το αήττητο σε 3 αγωνιστικές (1-2-0), αλλά έπεσε 7η, με 5 βαθμούς διαφορά από την πρώτη τριάδα. Δεν έχει άμεσες βλέψεις για πολύ ψηλότερα, αλλά έχει κάθε λόγο να το ελπίζει να με κάποιες από τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει. Έχει άλλωστε μόνο 3 ήττες σε 14 αγωνιστικές. Αήττητη στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μπρομαποϊκάρνα (8-1-0). Under τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός. Εκτός ο τερματοφύλακας Αζίνοβιτς, ο κεντρικός αμυντικός Αραχούρι (12 συμμ./1 ασίστ) και ο αριστερός μπακ Σκιέλβικ (1 συμμ.).

Εκτός: 3-1-3
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Με τα χάλια που έχει η άμυνα της Μπρομαποϊκάρνα δε θα περιμέναμε το over σε τόσο μεγάλες τιμές. Θα το στηρίξουμε δυνατά στο 1.95 (MyBet).



17:00 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Προϊστορία: 1-2-2
Πέρυσι: ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ 1-1

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: To 0-0 στο πρώτο ημίχρονο με τη Σιριάνσκα δεν προμήνυε τη συνέχεια που είδαμε στην επανάληψη, όπου μπήκαν συνολικά 6 γκολ, αλλά μεγάλη νικήτρια την πρωταθλήτρια! Άνοιξε το σκορ στο 63’ με τον Μπανγκουρά και διπλασίασε τα τέρματα της στο 69’ με τον Κιν. Η Σιριάνσκα μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 72’, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Σβαρντ πέτυχε αυτογκόλ με θεαματική κεφαλιά, κλειδώνοντας το ματς για τους γηπεδούχους, που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου με άλλα δύο γκολ των Λάρσον (87’), Κλάεσον (91’). Επέστρεψε στις νίκες με τον καλύτερο τρόπο, μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Γκέφλε και την ήττα στο ντέρμπι με τη Μάλμε, διατηρώντας τη διαφορά των δύο βαθμών από την κορυφή. Στα 4 από τα 6 τελευταία εντός έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Over τα 7 από τα 9 συνολικά. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (27). Εκτός ο δεξιός μπακ Κλάρστρεμ (12 συμμ.). Τιμωρημένος ο καλός δεξιός μέσος Ροντέν (14 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 4-3-0
Γκολ: 17-4
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ: Με πρωταγωνιστή και πάλι τον επιθετικό Πρόντελ, που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο, η Ατβίνταμπεργκ πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη και αρκετά εύκολη, επικρατώντας της Μπρομαποϊκάρνα εντός με 4-1. Τα δύο πρώτα γκολ ανήκουν στον ψηλόσωμο φορ, στο 58’ με τον Οβοέρι το 3-0, ο Ζούμπι στο 88’ το τέταρτο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 92’ για το τελικό 4-1. Πολύ καλές οι επιδόσεις για την ομάδα της Ν. Σουηδίας, που διατηρείται κοντά στις πρώτες θέσεις. Καλοδουλεμένο σύνολο, αλλά χωρίς βάθος στον πάγκο, κάτι που μπορεί να της στοιχίσει στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Για την ώρα καλοβλέπει ακόμα και ευρωπαϊκές θέσεις, με το -3 από την Έλφσμποργκ. No goal τα 5 από τα 7 τελευταία. Under οι 6 από τις 7 εξόδους της φέτος. Και οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις με την Έλφσμποργκ ήταν γκολ-γκολ. Στην πιο πρόσφατη σε φιλικό τον Φεβρουάριο επικράτησε με 1-2.

Εκτός: 2-2-3
Γκολ: 4-6
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σε κακό momentum το ματς της φορμαρισμένης Ατβίνταμπεργκ κόντρα στους πρωταθλητές. Έχει δείξει πάντως πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και με τον Πρόντελ στα πάνω του, μπορεί να συνεχίσει την παράδοση των γκολ-γκολ με την Έλφσμποργκ (1.85 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση