» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτη κόντρα και Ντόρτμουντ και Μπάγερν


Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτη κόντρα και Ντόρτμουντ και Μπάγερν
Ντιναμό Μόσχας - Σπαρτάκ Μόσχας: Αήττητες οι δύο ομάδες, με την Σπαρτάκ να έχει το 2/2 στο ξεκίνημα.


Άουε - Σαντχάουζεν: Με το δεξί μπήκε η Άουε και κέρδισε εκτός έδρας την Ίνγκολσταντ με 2-1. Η Σαντχάουζεν δεν ρίσκαρε και έμεινε στο 0-0 με την Άαλεν.


Γιάρο - Βάασα: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Γιάρο, που στο προηγούμενο εντός έδρας ματς πριν δύο εβδομάδες είχε κερδίσει με 7-1 την Λάχτι. Η Βάασα έρχεται από νίκη, βάζοντας ένα τέλος στο σερί των τριών σερί ηττών.



Ελσίνκι - Γιβάσκιλα: Εκτός Champions League από την Νόμε Κάλιου η Ελσίνκι και της έμεινε πλέον μόνο το πρωτάθλημα. Αναγεννημένη αλλά ακόμη ουραγός της βαθμολογίας η Γιβάσκιλα.

Καρλσρούη - Σαν Πάουλι: Η ιστορική Καρλσρούη επέστρεψε στην Τσβάιτε Λίγκα με εκτός έδρας νίκη επί της ΦΣΒ Φρανκφούρτης (1-0). Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Σαν Πάουλι της Μόναχο 1860 στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής.


Άαλεσουντ - Σάντνες: Η Άαλεσουντ με 32 γκολ ενεργητικό διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Δύο σερί νίκες για την Σάντνες, που ανεβαίνει βαθμολογικά.


Ατβίνταμπεργκ - Έλφσμποργκ: Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Ατβίνταμπεργκ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Μάλμε με 4-0. Μόλις ένα τρίποντο μετρά στην τελευταία πεντάδα αγώνων η Έλφσμποργκ.

Έστερ - Μιάλμπι: Μόλις ένα γκολ έχει σημειώσει στα πέντε πιο πρόσφατα της παιχνίδια η Έστερ. Η Μιάλμπι δεν ηττήθηκε τις τρεις τελευταίες της αγωνιστικές.

Ραπίντ Βιέννης - Νοϊσταντ: Θα ήθελε κάτι καλύτερο από το ματς με την Βακ Πέλετς η Ραπίντ Βιέννης, αλλά έμεινε στο 2-0. Η Νοϊσταντ θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Βεστσάελαντ - Άαρχους: Δεν τα πήξε άσχημα στο πρώτο της παιχνίδι η Βεστσάελαντ και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Μπρόντμπι με 1-1. Εντός έδρας ήττα από την Μίντιλαντ η Άαρχους, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μην πάρει βαθμό και σήμερα.

Λίλεστρομ - Μόλντε: Έξι διαδοχικά no goal για την Λίλεστρομ. 11 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις μετρά η Μόλντε.

Ριντ - ΒΑΚ Πέλετς: Χωρίς γκολ έληξε η πρεμιέρα της Ριντ στην έδρα της νεοφώτιστης Γκρόντιγκ (0-0). Ισοπαλία ήταν και το αποτέλεσμα της Βακ Πέλετς, όμως με 2-2 απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης.


Σάλτσμπουργκ - Αούστρια Βιέννης: Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι έδειξε την δυναμική της η Σάλτσμπουργκ και κέρδισε με 5-1 στην έδρα της Νοϊσταντ. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η πρωταθλήτρια Αούστρια Βιέννης κόντρα στην Αντμίρα με 2-0.


Αντμίρα - Βάκερ Ίνσμπρουκ: Αναμενόμενη ήττα από την Αούστρια στην πρεμιέρα για την Αντμίρα. Στο 2-2 με αντίπαλο την Στουρμ Γκρατς έμεινε η Βάκερ Ίνσμπρουκ.



Βασιλεία - Λωζάννη: Δεν ήταν και αρνητικό το 1-1 για την Βασιλεία στο ντέρμπι με την Γκρασχόπερς. 2/2 ήττες μετράει στο ξεκίνημα η Λωζάννη. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Γκρασχόπερς - Ααράου: Αήττητη η Γκρασχόπερς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, που βρήκε σε αμφότερες τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Μπέβερεν - Γάνδη: Ως στόχο την παραμονή έχει και φέτος η Μπέβερεν. Έδωσε χρήματα στις μεταγραφές η Γάνδη.


Γκενκ - Οστάνδη: Η Γκενκ διατήρησε τον περσινό της κορμό και φιλοδοξεί να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Περίπατο έκανε πέρσι στην δεύτερη κατηγορία η Οστάνδη και προβιβάστηκε ως πρώτη στα μεγάλα σαλόνια του Βελγίου.

Κορτραϊκ - Λέουβεν: Η οχτάδα είναι μέσα στις δυνατότητες της Κορτραϊκ, που πέρσι την έχασε λόγω του κακού φινάλε της. Πήρε καλούς παίκτες οι Λέουβεν και ίσως να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Λιρς - Βάρεγκεμ: Παρά τρίχα την γλίτωσε πέρσι η Λιρς. Σε αντίθεση με την Βάρεγκεμ που έπαιξε μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μονς - Σερκλ Μπριζ: Την περσινή είσοδο στην οχτάδα θα προσπαθήσει να επαναλάβει η Μονς. Η Σερκλ Μπριζ παρέμεινε στην κατηγορία μέσα από αμέτρητους αγώνες μπαράζ και σίγουρα δεν θα ήθελε να ζήσει και φέτος την ίδια περιπέτεια.

Άγιαξ - Αλκμάαρ: Σούπερ Καπ Ολλανδίας. Ο πρωταθλητής Άγιαξ, με την κυπελλούχο Αλκμάαρ. Φαβορί ο Άγιαξ, που κράτησε σχεδόν όλους του τους ποδοσφαιριστές.

Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Σούπερ Καπ Γερμανίας. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν και φέτος για τα τρόπαια στην Γερμανία, βγαίνοντας ιδιαίτερα ενισχυμένες στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.


Βάσκο Ντα Γκάμα - Κρισιούμα: Η νίκη της Βάσκο Ντα Γκάμα στο κλάσικο με τη Φλουμινένσε της ανέβασε στα ύψη στην ψυχολογία. 3/3 ήττες μετρά εκτός έδρας η Κρισιούμα.

Πορτουγκέσα - Ατλέτικο Παραναένσε: Μόνο goal/goal μπροστά στο κοινό της η Πορτουγκέσα (3/3). 7/8 αμφίρροπα μετράει μέχρι στιγμής η Ατλέτικο Παραναένσε.


Πόντε Πρέτα - Σάντος: Την πρώτη της εντός έδρας νίκη αναζητά η Πόντε Πρέτα (0-1-3). Αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών τρέχει η Σάντος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση