» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Brasileirao: Πόντε Πρέτα – Σάντος


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Brasileirao: Πόντε Πρέτα – Σάντος
03:00 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΣΑΝΤΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 3-0-2

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ: Δεν είχε αγώνα την περασμένη αγωνιστική, αφού δέχθηκε το αίτημα της Ατλέτικο Μινέϊρο για αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης, λόγω της παρουσίας της στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε και η ίδια να κερδίσει χρόνο, αφού ο Καρπεζιάνι θα προλάβει να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα και να την αλλάξει προς το καλύτερο. Στο τελευταίο ματς που έδωσε κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την Μπαϊα, αλλά η εικόνα της ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, σπαταλώντας δύο πέναλτι. Ο έμπειρος τεχνικός μετά τις πρώτες του ημέρες στην ομάδα ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση, αφού τόσο επιθετικά ,όσο και αμυντικά η ομάδα δείχνει να χωλαίνει. Το καλύτερο δυνατό υποσχέθηκε η διοίκηση χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα προς το παρών. Μεσοβδόμαδα είχε αγώνα για το Κύπελλο με την Νασιονάλ Μανάους και ηττήθηκε 1-0 από… επιλογή της, αλλά καπάρωσε μία θέση για έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Εντός έδρας δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη, αφού συνολικά μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Χωρίς απουσίες.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-3
ΓΚΟΛ: 8-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4


ΣΑΝΤΟΣ: Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική, όπου η μπίλια θα μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στο εντός έδρας ισόπαλο 2-2 με την Κοριτίμπα. Μοιρασμένο το παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια με την Σάντος να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα ,αλλά να ισοφαρίζεται αμφότερες. Δεν ήταν προσεκτική στην φάση του 88’, όπου θα μπορούσε να είχε αποφύγει το γκολ. Μετά το 2-1 σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά τελικά το πλήρωσε. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε εκτός έδρας με την CRAC με εναλλακτική ενδεκάδα, αλλά απρ’ όλα αυτά κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 και πέρασε στους «16» του θεσμού. Τόπο στα νιάτα δίνει ο τεχνικός της ομάδας, Κλαούντιο Ολιβέϊρα, που εμπιστεύεται πολύ τις ακαδημίες της ομάδας και με αυτούς θέλει να προχωρήσει στην συνέχεια. Εκτός έδρας η Σάντος μετράει μία νίκη και δύο ήττες σε τρεις αναμετρήσεις, αλλά παραμένει για τέσσερα σερί ματς αήττητη. Εκτός σήμερα ο Αρόουκα.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 12-9
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Πόντε Πρέτα θα κοιτάξει πρώτα να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνά της και σίγουρα αυτό βοηθάει το παιχνίδι χαμηλού τέμπο που θέλει να παίξει. Με αντεπιθέσεις η Σάντος, που δεν είναι καλή εκτός έδρας. Under (1,75 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση