» » » » » Προγνωστικά Brasileirao: Τον πρώτο λόγο οι έδρες.


Προγνωστικά Brasileirao: Τον πρώτο λόγο οι έδρες.
21:00 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-4

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ: Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική από την έδρα της Γκοϊας, αφού γνώρισε την ήττα με 1-0. Πριν δεχθεί το γκολ, είχε κάποιες καλές φάσεις να προηγηθεί, αλλά οι επιθετικοί της ήταν άστοχοι, ενώ μετά το γκολ που δέχθηκαν κινδύνεψαν να δεχθούν κι' άλλο τέρμα. Η Μπαϊα ωστόσο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μέχρι στιγμής παρουσία της στο πρωτάθλημα, αφού έχει καταφέρει μετά το πέρας έξι αγωνιστικών να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την κορυφή. Ο τεχνικός της ομάδας, Κάϊο Ζούνιορ άδικα παραπονιέται για μία φάση οφσάϊντ που πέτυχε γκολ η ομάδα του και σήμερα ζήτησε από τον κόσμο να δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα, αφού όπως τόνισε υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, αλλά κανένας φόβος. Εντός έδρας η Βιτόρια διατηρεί το αήττητό της με δύο νίκες και μία ισοπαλία εντός ,αλλά η προϊστορία των αναμετρήσεων δεν την ευνοεί απέναντι στην Σάο Πάολο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Νίνο Παράϊμπα.


ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 10-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Σε εξ' αναβολής αναμέτρηση την Τετάρτη υποδέχθηκε την Μπαϊα στην έδρα της και πραγματοποίησε ακόμα μία άσχημη εμφάνιση, που της κόστισε την ήττα με 2-1. Στο πρώτο μέρος η Σάο Πάολο ήταν καλύτερη και προηγήθηκε, αλλά στο δεύτερο έδειχνε να μένει από δυνάμεις και αρχικά ισοφαρίστηκε. Στην συνέχεια δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στην αντίπαλο, που το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα, επιτυχαίνοντας και ένα δεύτερο γκολ. Η βαθιά κρίση στην οποία έχει επέλθει συνεχίζεται ,αφού αυτό ήταν το πέμπτο σερί ματς που η ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη, αφού το μοναδικό της τρίποντο το πήρε στην πρεμιέρα απέναντι στην Βάσκο(με 5-1).Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή, με την ομάδα να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αουτουόρι, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην σημερινή αναμέτρηση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν οι Ντενίλσον και Ουέλινγκτον, ενώ θα απουσιάσουν οι Ροντρίγκες και Λουίς Φαμπιάνο.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 9-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

Προγνωστικά: Στο κατάμεστο "Μπαραντάο" η Βιτόρια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αφού ακόμα και η έλευση του Αουτουόρι στην Σάο Πάολο δεν αναμένεται να λύσει από τόσο νωρίς όλα τα προβλήματα των φιλοξενούμενων. Άσσος.(2,45 Stoiximan).




21:00 ΓΚΡΕΜΙΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-2-1

ΓΚΡΕΜΙΟ: Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Ρενάτο Γκαούσο στον πάγκο της Γκρέμιο, αφού την περασμένη αγωνιστική η ομάδα απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από την Ατλέτικο Παραναένσε. Μετά από αρκετό καιρό η Γκρέμιο έπαιξε με πάθος και το θετικό ήταν ότι μετά το γκολ που δέχθηκε αντέδρασε αμέσως και δεν τα παράτησε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Στις τάξεις των φίλων της ομάδας έχει ξεσπάσει ενθουσιασμός για τον τεχνικό Γκαούσο, ενώ και οι ίδιοι οι παίκτες μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το νέο τους προπονητή. Ο ίδιος ντοπάρει ψυχολογικά την ομάδα και ζήτησε τη νίκη στην σημερινή αναμέτρηση, ώστε η ομάδα να σκαρφαλώσει και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού τώρα βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γκαούσο θέλει να αλλάξει σταδιακά το σύστημα, με δύο επιθετικούς στην κορυφή, ώστε η ομάδα του να δημιουργεί και να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν οι Ελάνο και Παρά.

ΕΝΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 6-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Μπορεί να παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων την περασμένη αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι με την Φλουμινένσε, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει με 1-0 και τώρα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή και γλίτωσε ουκ ολίγες φορές την εστία της από βέβαιη παραβίαση. Στην επανάληψη δεν άλλαξε το ρυθμό της και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά το μακρινό σουτ του Σέεντορφ της έδωσε τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παραδοχή ανωτερότητας στην αντίπαλο έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας, που ζήτησε βελτίωση, αλλά και διατήρηση της ψυχραιμίας, αφού η ομάδα του έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Εκτός έδρας μέχρι στιγμής μετράει μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία, αλλά οι εμφανίσεις της ικανοποιούν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Γκαμπριέλ.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 9-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

Προγνωστικά: Καλύτερη ψυχολογία έχει η Γκρέμιο, που θέλει πάση θυσία τη νίκη και οι παίκτες της δείχνουν αν το πιστεύουν περισσότερο. Δεν πείθει το τελευταίο διάστημα η Μποταφόγκο και η ήττα είναι κοντά. Άσσος. (1.85 Mybet).




21:00 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-2-1

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Μετά από αρκετό καιρό η Κορίνθιανς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Μπαϊα με 2-0.Πρωταγωνιστής στην νίκη των γηπεδούχων ήταν ο Αλεσάντρε Πάτο, που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του και την οδήγησε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Ακολούθησε πιστά το πλάνο της και δικαιώθηκε απόλυτα γι' αυτό, ενώ και ο προπονητής της ομάδας Τίτι μίλησε για τακτική προσήλωση των παικτών του και επιθετικό ξεμπούκωμα. Δυσκολεύτηκε μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ, ενώ στην συνέχεια έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη νίκη της. Εντός έδρα διατηρεί το αήττητό της, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ καλό στατιστικό για την ομάδα είναι ότι έχει φέρει και στα έξι πρώτα ματς πρωταθλήματος, ισάριθμα under. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ρενάτο Αουγκούστο, Ντανίλο, Ντάγκλας και Έμερσον.

ΕΝΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 5-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

AΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ: Οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο της ομάδας ακόμα δεν έχουν κοπάσει, από την μεγάλη πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ατλέτικο Μινέϊρο επικράτησε με 2-0 της Νιούελς την περασμένη Τετάρτη και έστειλε το ματς στην παράταση και στα πέναλτι, όπου τελικά πήρε την πρόκριση με 3-2. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι με την συμμετοχή της ομάδας στο μεγάλο τελικό και σήμερα ο τεχνικός της ομάδας, Κούκα, αναμένεται αν προβεί σε εκτεταμένο ροτέϊσον, ώστε οι παίκτες του να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον πρώτο τελικό απέναντι στην Ασουνσιόν στην Παραγουάη. Στο πρωτάθλημα, οι ρεζέρβες της Ατλέτικο Μινέϊρο έκαναν το καθήκον τους την περασμένη αγωνιστική ,αφού επικράτησαν με 3-2 της Κρισιούμα και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα. Κανέναν από τους βασικούς του δεν θα χρησιμοποιήσει ο Κούκα, ενώ δεν έχει προβλήματα απουσιών. Τέσσερις ήττες μετράει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Μινέϊρο στο "Πακαεμπού".

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 6-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Με το μυαλό στην Παραγουάη θα βρίσκονται πάντες στο στρατόπεδο της Μινέίρο, και η ανεβασμένη Κορίνθιανς έχει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των δεύτερων της Ατλέτικο Μινέϊρο. Άσσος. (1,70 Stoiximan).




21:00 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-2-2

KOΡΙΤΙΜΠΑ: Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού και την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Φλαμένγκο εντός έδρας. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, χωρίς να έχει καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, αλλά σοβαρεύτηκε στην συνέχεια και κατάφερε να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση(53', 60'). Στην συνέχεια απείλησε και με ένα τρίτο τέρμα, αλλά και απειλήθηκε. Το τελικό 2-2 διατήρησε την ομάδα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από την κορυφή και σήμερα θέλει στο μεγάλο ντέρμπι μίσους της περιφέρεις Κοριτίμπα να πάρει τη νίκη, ώστε να αποδείξει ότι τα μέχρι στιγμής επιτεύγματά της δεν είναι προϊόν τύχης, αλλά σκληρής δουλειάς. Η Κοριτίμπα θεωρείται ένας από τους πιο δυσκολοκατάβλητους αντίπαλους στην κατηγορία, αφού μάχεται σκληρά για ενενήντα λεπτά και δεν παρατάει ποτέ κανένα παιχνίδι. Εντός έδρας είναι μέχρι στιγμής εξαιρετική, αφού μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μοναδικός αμφίβολος σήμερα ο Σίκο.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 8-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Σε ένα συνολικά μοιρασμένο παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γκρέμιο και δεν κατάφερε σε ακόμα ένα ματς να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Προηγήθηκε κόντρα στην ροή της αναμέτρησης στο 77', αλλά στο πρώτο μέρος ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου. Δέχθηκε όμως σχεδόν αμέσως την ισοφάριση και αυτή ήταν η τρίτη εντός έδρας ισοπαλία σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η κακή εικόνα που έβγαζε η ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ανάγκασε τους διοικούντες να απομακρύνουν τον τεχνικό Ρικάρντο Ντούμπσκι, που πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας ,αλλά και τις τεταμένες σχέσεις του με αρκετούς από τους παίκτες. Ο αντικαταστάτης τους θα είναι ο Βάγκνερ Μανσίνι, με τις αντιδράσεις πάντως του κόσμου της ομάδας να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, αφού ο Μανσίνι πέρασε μόλις δύο μήνες στον πάγκο της Νούτικο και απολύθηκε ως αποτυχημένος κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος Περναμπουκάνο. Σήμερα πάντως δεν θα ντεμπουτάρει, αφού στον πάγκο θα βρίσκεται ο υπηρεσιακός Βαλεντίμ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Κλέμπερσον και ο Ντέϊβιντ.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 12-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Σίγουρα το ματς είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αν και η Κοριτίμπα δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Θεωρώ όμως ότι το ματς θα παιχτεί στην δύναμη και θα δούμε λίγα γκολ. Under (1,90 Stoiximan).




23:30 ΒΑΣΚΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-3-3

ΒΑΣΚΟ: Πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 5-3 εκτός έδρας από την Ιντερνασιονάλ. Δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στην ροή της αναμέτρησης και αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα. Βρήκε χώρους στην επίθεση και είχε και τις δικές της ευκαιρίες, αλλά δεν άξιζε τίποτα περισσότερο από αυτό που πήρε τελικά. Αυτή η βαριά ήττα σε συνδυασμό με το τρελό πρέσινγκ της Σάο Πάολο για τον τεχνικό της ομάδας, Πάουλο Αουτουόρι, οδήγησαν τελικά τον κόουτς σε παραίτηση, μετά από τρεις μήνες στον πάγκο της ομάδας. Αυτή απόφαση ήρθε κάπως απότομη τόσο στους διοικούντες, όσο και στον κόσμο της ομάδας, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση, αφού η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον Ντοριβάλ Ζούνιορ, που θα είναι και ο νέος τεχνικός της ομάδας. Επιστρέφει λοιπόν στην Βάσκο ο Ντιριβάλ, μετά το επιτυχημένο πέρασμά του, όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Serie B. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 8-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Το ντεμπούτο του Μάνο Μενέζες στην Φλαμένγκο δεν συνδυάστηκε με νίκη για τους φιλοξενούμενους, που παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην Κοριτίμπα εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Η Φλαμένγκο αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς. Αν και προηγήθηκε με 2-0, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της, αφού σε ένα νεκρό διάστημά της στις αρχές της επανάληψης δέχθηκε την ισοφάριση. Για το θεσμό του Κυπέλλου η ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ,αφού επικράτησε την Τετάρτη της ΑΣΑ με 2-0 και έχει πλέον το πρώτο λόγο για την πρόκριση. Στο σημερινό "κλάσικο Καριόκα" η Φλαμένγκο θέλει να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις στην αντίπαλη ομάδα και να πάρει το τρίποντο, που θα την ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αντιμετωπίζει κανέναν πρόβλημα.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 7-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Τρεις ισοπαλίες τα τρία τελευταία χρόνια έχουν οι δύο ομάδες στις μεταξύ του αναμετρήσεις. Σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι τα νεύρα είναι πάντα τεταμένα και θεωρώ πως δύσκολα και σήμερα το ματς θα ξεκολλήσει από την ισοπαλία. (3.20 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση