» » » » » Πάμε στοίχημα Bundesliga Αυστρίας: Σάλτσμπουργκ – Αούστρια Βιέννης


Πάμε στοίχημα Bundesliga Αυστρίας: Σάλτσμπουργκ – Αούστρια Βιέννης
20:00 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 5ΕΤΙΑΣ: 6-3-1

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Έδειξε τις διαθέσεις της από την πρώτη κιόλας αγωνιστική η Σάλτσμπουργκ, που στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα διέλυσε τη Νέουσταντ εκτός έδρας με 5-1. Ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με τον επιθετικός Σοριάνο να πετυχαίνει χατ-τρικ για την ομάδα του και να δείχνει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν. Αμυντικά σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά, αφού αναχαίτισε τις περισσότερες επιθέσει της αντιπάλου, αλλά σε μία από τις δύο κλασικές ευκαιρίες που έβγαλε η Νέουσταντ δέχθηκε το γκολ. Ικανοποίηση για την εμφάνιση από τον κόουτς Σμιντ, που υποσχέθηκε ακόμα καλύτερη εικόνα στην συνέχεια. Το μεγάλο ντέρμπι με την Αούστρια ήρθε πολύ νωρίς την φετινή σεζόν και η Σάλτσμπουργκ θέλει να το εκμεταλλευτεί ώστε να πάρει από νωρίς απόσταση, από την μοναδική ομάδα που δείχνει πως μπορεί να την εμποδίσεις στην κούρσα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκτός σήμερα θα είναι οι Σίμερ, Ρόντνεϊ, Βόρσα, Σβέντο και Λαζάρο.



ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο δείχνει τα τελικό 2-0 επί την Αντμίρα στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα. Συνολικά ανώτερη από την αντίπαλο, που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση και τα κατάφερε καλά μέχρι το 77’ ,όπου ο συνήθης ύποπτος και πρώτος σκόρερ της Αούστρια την περσινή σεζόν, Χόζινερ πέτυχε το 1-0. Στην συνέχεια η Αντμίρα έδειξε σημάδια διάλυσης και δέχθηκε και δεύτερο γκολ, ενώ θα μπορούσε να δεχθεί και ένα τρίτο. Ικανοποιημένος με τους βαθμούς, αλλά όχι και με την εμφάνιση ο τεχνικός Μπιέλιτσα που τόνισε πως η ομάδα του μπορεί και καλύτερα. Πολύ νωρίς ήρθε το πρώτο ντέρμπι ης σεζόν για τους πρωταθλητές και μάλιστα εκτός έδρας, όπου δεν τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια, αφού μετράει μόλις μία νίκη την τελευταία πενταετία. Αξίζει να αναφέρουμε πως την Τετάρτη οι αναπληρωματικοί έπαιξαν φιλικό με την Εσκισεχιρσπόρ και ηττήθηκαν με 3-1. Στο αγωνιστικό μέρος, μοναδικός απών θα είναι ο Σίμκοβιτς.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Περιμένω από την Σάλτσμπουργκ, που έδειξε πιο έτοιμη στην πρεμιέρα να πάρει τη νίκη και τα ψυχολογικό προβάδισμα στην μάχη για τον τίτλο. Άσσος. (1,80 GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση