» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Super Cup Ολλανδίας: Άγιαξ – Αλκμαάρ

Προγνωστικά στοίχημα Super Cup Ολλανδίας: Άγιαξ – Αλκμαάρ
20:00 ΑΓΙΑΞ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Γήπεδο: «Άμστερνταμ Αρίνα»

ΑΓΙΑΞ: Κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν και το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος, πραγματοποιώντας παράλληλα και μία καλή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο «Αίαντας» παραμένει η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, από πλευρά ρόστερ και δείχνει έτοιμη και πάλι φέτος να κάνει την διαφορά. Ο τεχνικός της ομάδας, Ντε Μπουρ, δοκίμασε αρκετά πρόσωπα στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε και γενικά δείχνει να καταλήγει σε βασική ενδεκάδα. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ο Άγιαξ δεν χάνει κάποιον από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του, αν και οι σειρήνες για τους Ντε Γιονγκ, Έρικσεν και Αλντεβέϊλερντ χτυπούν πολύ δυνατά. Η ομάδα από το Άμστερνταμ κέρδισε και τα έξι φιλικά που έδωσε κατά την διάρκεια της προετοιμασία της. Στα πιο δύσκολα εξ αυτών επικράτησε με 3-2 της Βέρντερ Βρέμης και 1-0 της Οσασούνα. Το θετικό για σήμερα είναι ότι παίζει μπροστά στο κόσμο του, αφού από τα 1996 έχει αποφασιστεί ότι το Σούπερ Καπ θα διεξάγεται στο «Άμστερνταμ Αρίνα», όποιες και αν είναι οι δύο ομάδες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν απουσίες και θα παραταχθεί πλήρης.



ΑΛΚΜΑΑΡ: Ερωτηματικό παραμένει η φετινή Αλκμαάρ, που πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας, αλλά φέτος δείχνει σχετικά αποδυναμωμένος. Άγνωστο το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα την φετινή σεζόν, μετά τις φυγές των Άλτιντορ και Μάχερ, δύο παικτών που ήταν βαρόμετρα τα προηγούμενα χρόνια για τους κυπελλούχους . Το θετικό για την ομάδα τους φιλοξενούμενους είναι ότι παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Φερμπέϊκ, παρά τις σειρήνες που ακούστηκαν από την Αγγλία. Τρία δυνατά φιλικά έδωσε μέχρι στιγμής η Αλκμαάρ, στο πρώτο ηττήθηκε με 3-0 από την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς, ενώ στα άλλα δύο επικράτησε με το ίδιο σκορ των Χετάφε και Μάαστριχτ. Ψάχνεται για ενίσχυση, αλλά συνήθως οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τις κινήσεις τους τις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού, όπου οι τιμές αλλά και οι απαιτήσεις τόσο των παικτών, όσο και των ομάδων είναι χαμηλότερες. Συγκρατημένη αισιοδοξία έδειξε για την σημερινή αναμέτρηση η Φερμπέϊκ, που τόνισε πάντως πως η ομάδα του θέλει ακόμα αρκετή δουλειά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Μαρσέλις και Μάρτενς.

Προγνωστικά στοίχημα: Πολύ καλύτερος ο «Αίαντας», αφού έχει κρατήσει τον περσινό κορμό και παίζει μπροστά στο κοινό του. Θέλει χρόνο ακόμα η Αλκμαάρ. Άσσος. (1,50 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση