» » » » » » Στοίχημα Super Cup Γερμανίας: Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου


Στοίχημα Super Cup Γερμανίας: Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου
21:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Γήπεδο: «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρσι, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Και στις δύο περιπτώσεις όμως βρήκε μπροστά της την Μπάγερν Μονάχου και ηττήθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για την Μπορούσια. Τόσο ο κόσμος, όσο και η διοίκηση της ομάδας έμειναν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με τα όσα πέτυχε η ομάδα τους και αν συμπεριλάβουμε και τις προηγούμενες σεζόν, όπου κατάφερε να φτάσει δύο φορές στην κρυφή του Γερμανικού πρωταθλήματος, θα καταλάβουμε ότι πλέον η Μπορούσια θεωρείται ένα από τα υπερμεγέθη στην Ευρώπη. Μπορεί να έχασε τον Μάριο Γκέτσε, αφού ο Γερμανός αποφάσισε να μεταβεί στο Μόναχο, αλλά κατάφερε να καλύψει την απουσία του, αποκτώντας του Μκχιταριά, Παπασταθόπουλο και Ομπαμεγιάνγκ.
Ο Μάριο Λεβαντόφσκι τελικά παρέμεινα κάτοικος Ντόρτμουντ, αφού οι διοικούντες αρνήθηκαν α το πουλήσουν ,ώστε η ομάδα να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Στα φιλικά που έδωσε έως τώρα μέτρησε πέντε νίκες και μία ήττα και είχε συνολικά πολύ καλή απόδοση. Στο σημερινό ματς ,αμφίβολοι είναι οι Μκχιταριάν, Πίστσεκ, Μπλαζικόσκι και Ομπαμεγιάνγκ.


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της την περασμένη σεζόν, αφού κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Κατέκτησε επίσης και το πρωτάθλημα Γερμανίας(με 25 βαθμούς από την δεύτερη Ντόρτμουντ) αλλά και το Κύπελλο και πανηγύρισε το «τρεμπλ». Η Γερμανική μηχανή έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της την περσινή σεζόν ,με τον Γιουπ Χάϊνκες να κάνει καταπληκτική δουλειά στον πάγκο της ομάδας, αλλά πλέον δεν θα είναι μέλος της, αφού οι διοικούντες είχαν συμφωνήσει από τον περασμένο Ιανουάριο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στην Μπάγερν, μετατοπίζοντας τον Λαμ στο κέντρο, τον Ριμπερί ως επιτελικό μέσο και τον Μίλερ στην κορυφή της επίθεσης. Πλέον το σύστημα για την Μπάγερν έχει γίνει 4-1-4-1 και τα πρώτα δείγματα ήταν εξαιρετικά, αφού η ομάδα του Μονάχου σε 60επτα φιλικά διέλυσε με 4-0 το Αμβούργο και με 5-1 την Γκλαντμπαχ. Απέκτησε τους Μάριο Γκέτσε και Τιάγκο Αλκαντάρα και δείχνει πανίσχυρη σε όλες της τις γραμμές. Ο Τιάγκο είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται όμως για το σημερινό ματς, όπως και ο Μπαντστούμπερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Μέσα στην καυτή έδρα της Ντόρτμουντ δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την Μπάγερν. Περιμένω ωστόσο να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και το αμφίρροπο έχει καλές πιθανότητες. Goal/Goal. (1,65 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση