» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Θέλει γκολ ο Αστέρας

Προγνωστικά στοιχήματος: Θέλει γκολ ο Αστέρας
Ζίλινα - Ριέκα: Το εύθραυστο 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για σήμερα. Πάντως η Ριέκα μετράει (5-2-0) την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Ντίλα Γκόρι - Χαϊντουκ: Η Ντίλα Γκόρι έκανε την έκπληξη στο πρώτο ματς και κέρδισε με 1-0. Είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί ακόμη περισσότερο πλέον η Χαϊντουκ Σπλιτ.

Ρουμπίν Καζάν - Ράντερς: Η Ρουμπίν κέρδισε με 2-1 στο πρώτο ματς, ενώ δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ψυχολογική ανάταση πήρε από την εκτός έδρας νίκη στην Κοπεγχάγη για το πρωτάθλημα η Ράντερς με σκορ 3-1.



Μέταλουργκ Ντόνετσκ - Κουκέσι: Η ομάδα από το Ντόνετσκ καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, παίζοντας από την αρχή φουλ επίθεση. Με ένα εκτός έδρας γκολ η Κουκέσι δύσκολα θα χάσει την πρόκριση.


Μακάμπι Χαϊφα - Βέντσπιλς: 0-0 το πρώτο ματς, όπου κυριάρχησε η Μακάμπι Χαϊφα. Οι Ισραηλινοί έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό τερμάτων 10-0 στο Europa League και σίγουρα είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γκέφλε - Καραμπάγκ: Με 1-0 κέρδισε το πρώτο ματς η Καραμπάγκ. 12 γκολ σε πέντε ματς φέτος στην Ευρώπη έχει βάλει η Γκέφλε, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν σε 10 από τις 11 τελευταίες της εξόδους.

Λεχ Πόζναν - Ζαλγκίρις: Η Λεχ Πόζναν καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Πάντως σκόραρε μόλις ένα γκολ στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Η Ζαλγκίρις έχει να ηττηθεί από τις 12 Μαρτίου ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Εντυπωσιακό!

Χάποελ Ραμάτ Γκαν - Εστορίλ: 0-0 το πρώτο ματς. Σίγουρα η Εστορίλ θα βρει σήμερα περισσότερους χώρους, κόντρα σε μια ομάδα, που υποβιβάστηκε φέτος στην δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ.

Χάποελ Τελ Αβίβ - Παντούρι: 1-1 η πρώτη αναμέτρηση, σε ένα ζευγάρι αρκετά αμφίρροπο. Τα τρία παιχνίδια της Χάποελ Τελ Αβίβ στην σεζόν έληξαν goal/goal. Η Παντούρι έχει 4/5 goal/goal το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Ζυρίχη - Λίμπερετς: Η Λίμπερετς είχε κερδίσει με 2-1 το πρώτο παιχνίδι. Over και goal/goal έληξαν τα τέσσερα από τα πέντε φετινά παιχνίδια της Ζυρίχης. 5/6 over έχουν μέχρι στιγμής και οι Τσέχοι.

Μπούρσασπορ - Βοϊβοντίνα: Για πρώτο παιχνίδι δεν τα πήγε και άσχημα στην Σερβία η Μπούρσασπορ (2-2). Τα 4/5 παιχνίδια της Βοϊβοντίνα στο Europa League έληξαν over 3,5 και goal/goal.

Ντιφερντάνζ - Τρόμσο: Με το ζόρι κέρδισε το πρώτο παιχνίδι η Τρόμσο με 1-0. Η Ντιφερντάνζ που έχει αποκλείσει ήδη την Ουτρέχτη δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αδύναμοι εκτός έδρας οι Νορβηγοί (1-4-6 σε πρωτάθλημα και Europa League).

Τουν - Χάκεν: Προβάδισμα απέκτησε η Τουν με το 2-1 στην Σουηδία. Η Τουν εμφανίζει 6/7 goal/goal στα τελευταία ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Χάκεν έχει δώσει εφτά Ευρωπαϊκά παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της την τελευταία δεκαετία και έχει χάσει μόλις τα δύο (2-3-2).


Μάλμε - Σουόνσι: To 4-0 υπέρ της Σουόνσι στο πρώτο ματς δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην Μάλμε, που μάλλον βγάζει σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.


Στρομσγκόντσετ - Γιάμπλονετς: 2-1 υπέρ της Γιάμπλονετς το πρώτο παιχνίδι. Η Στρομσγκόντσετ μετρά οχτώ διαδοχικά over ανεξαρτήτως διοργάνωσης. 4/5 over έληξαν οι φετινές αναμετρήσεις της Τσέχικης Γιάμπλονετς.

Τραμπζονσπόρ - Ντιναμό Μινσκ: Η εμπειρία και η ποιότητα μίλησαν και η Τραμπζονσπόρ απέδρασε από την Λευκορωσία με το 1-0. Παρότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της είναι κατά πολύ ανώτερη σαν ομάδα.


Φίτεσε - Πετρολούλ: 1-1 το πρώτο παιχνίδι. Η Φίτεσε μπήκε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας την Χέρακλες με 3-1. Η Πετρολούλ από την Ρουμανία έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, ενώ πλην του Σούπερ Καπ, στα υπόλοιπα επίσημα παιχνίδια παραμένει αήττητη (3-3-0).

Στουτγάρδη - Μπότεφ: Σίγουρα η Στουτγάρδη βάσει ποιότητας και εμπειρίας έχει το πάνω χέρι και ειδικά μετά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης, όμως η Μπότεφ από την Βουλγαρία δείχνει σκληρό καρύδι.

Ερυθρός Αστέρας - Τσερνομόρετς: Δύσκολα τα πράγματα για τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ηττήθηκε στην Ουκρανία με 3-1. Η Τσερνομόρετς μάλιστα έχει περισσότερο ρυθμό αγώνων.


Ραπίντ Βιέννης - Αστέρας Τρίπολης: Καλύτερος ο Αστέρας στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το 1-1. Μάλιστα οι Αρκάδες έχουν 5/5 ισοπαλίες στην ιστορία τους στο Europa League.

Σταντάρ Λιέγης - Ξάνθη: Το 2-1 στην Ελλάδα δίνει το προβάδισμα στην Σταντάρ Λιέγης, η οποία μετρά 5/5 νίκες φέτος στα επίσημα ματς της. Η Ξάνθη έχει μόλις ένα διπλό στην Ευρωπαϊκή της ιστορία και αυτό είναι την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Λίνφιλντ.

Κλαμπ Μπριζ - Σλασκ: Κρίσιμο ματς για την Κλαμπ Μπριζ που καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Πάντως στο πρωτάθλημα μετρά 2/2 νίκες. Αντιθέτως οι Πολωνοί ακόμη αναζητούν το πρώτο τρίποντο στην χώρα τους (0-2-1).

Σεντ Τζόνστον - Μινσκ: Με 1-0 κέρδισε στην Λευκορωσία η Σεντ Τζόνστον, που έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα σε Ευρώπη και Σκωτία. Περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, αλλά σε μειονεκτική θέση πλέον η Μινσκ.


Μπρεϊντάμπλικ - Ακτόμπε: Αναγκασμένη να επιτεθεί είναι η Μπρεϊνταμπλικ, αφού ηττήθηκε με 1-0 την προηγούμενη εβδομάδα στο Καζακστάν. Τότε που η Ακτόμπε ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια προβάδισμα πρόκρισης.


Βάσκο Ντα Γκάμα - Πόντε Πρέτα: Τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί η Βάσκο Ντα Γκάμα (21). Η του ύψους ή του βάθους είναι μακριά από το γήπεδο της η Πόντε Πρέτα (2-0-2).


Γκρέμιο - Κοριτίμπα: Τρία σερί under για την Γκρέμιο, που δύσκολα ανοίγει μέχρι στιγμής τα παιχνίδια της. Μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα για την Κοριτίμπα (5-5-1).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση