» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 3/3 η Μονακό

Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 3/3 η Μονακό
Σαντχάουζεν - Καρλσρούη: Χωρίς νίκη ακόμη η αδύναμη Σαντχάουζεν (0-2-2). 2/2 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ μετρά εκτός έδρας η Καρλσρούη.


Ίνγκολσταντ - Μπίλεφελντ: Η Ίνγκολσταντ είναι η μοναδική ομάδα της Τσβαϊτε Λίγκα με τον τραγικό απολογισμό των 4/4 ηττών στο ξεκίνημα. Πάντως η Μπίλεφελντ έχει δεχτεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα της παιχνίδια και δεν εμπνέει για κόντρα.


Άουε - Κότμπους: Η Άουε μπορεί να ξεκίνησε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, όμως προέρχεται από ισάριθμες ήττες. Η Κότμπους έχει σημείωσε 11 γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές και έχει μακράν την καλύτερη επιθετική επίδοση στην κατηγορία.




Τρουά - Καέν: 2/3 goal/goal έχουν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους.

Χάβρη - Νανσί: Μόλις ένα τέρμα έχει σημειώσει η Χάβρη, που φυσικά ψάχνει την πρώτη της νίκη (0-1-2). «Σφιχτή» και η Νανσί με απολογισμό τερμάτων (2-2).


Αρλ - Κλερμόν: No goal έληξαν και τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της Αρλ φέτος. 3/3 νίκες για την Κλερμόν.


Οσέρ - Σατορού: Δύο ισοπαλίες και μια ήττα, ο απολογισμός της Οσέρ μέχρι στιγμής. Οχτώ γκολ έχει δεχτεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Σατορού.


Κρετεϊγ - Ιστρ: Over εμφάνισε μονάχα στο ξεκίνημα η Κρετεϊγ. 2/3 over έχει η Ιστρ, ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί οχτώ φορές.


Μετς - Νιόρ: Στην έδρα της βασίζεται η Μετς, όπου στα δύο επίσημα παιχνίδια της που έχει δώσει εκεί μετρά ισάριθμες νίκες. 3/3 ισοπαλίες μετράει στο ξεκίνημα η Νιόρ, που από πέρσι είναι η ομάδα του Χ.


Σερκλ Μπαστιά - Ανζέ: Αδύναμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας εμφανίζεται η Σερκλ Μπαστιά. Με το απόλυτο των νικών ξεκίνησε η Ανζέ, που μέχρι στιγμής έχει και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.


Τουρ - Νιμ: Από όλα τα αποτελέσματα έχουν φέρει οι δύο ομάδες (1-1-1). Δύσκολα να προβλέψεις το νικητή.

Χέρενφεν - Άγιαξ: Έχουν πολλά γκολ τα παιχνίδια της υπολογίσιμης φέτος Χέρενφεν. Over και τα τρία παιχνίδια του Άγιαξ στο πρωτάθλημα.

Χετάφε - Αλμερία: Τίποτα ιδιαίτερο στο ματς με την Σοσιεδάδ η Χετάφε και δίκαιη ήττα με 2-0. Σε ένα συναρπαστικό ματς με ανατροπές η Αλμερία ηττήθηκε στο γήπεδο της από την Βιγιαρεάλ με 3-2.


Μονακό - Τουλούζ: 2/2 νίκες για την εξαιρετική Μονακό και δεύτερο σερί παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Αρνητική η Τουλούζ, που δύσκολα θα αντέξει στο Πριγκιπάτο. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.



Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης: 2/2 νίκες για την Ντόρτμουντ και τέρματα (6-1). Με δύο τρίποντα ξεκίνησε παραδόξως και η Βέρντερ Βρέμης, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (2-0). Σπάνιο είναι αλήθεια.


Γκεντσλερμπιρλίγκι - Ακισάρσπορ: Η αποδυναμωμένη Γκεντσλερμπιρλίγκι ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ρίζεσπορ με 1-0. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για της Ακισάρσπορ, η πρώην ομάδα του Γκέκα κέρδισε με 3-1 την Ελαζίγκσπορ στο εναρκτήριο της ματς στο πρωτάθλημα.


Μπιλμπάο - Οσασούνα: Για το 2/2 πάει η Μπιλμπάο στο ντέρμπι των Βάσκων. Η Οσασούνα ηττήθηκε στην πρεμιέρα και από ότι φαίνεται θα έχει άλλη μια δύσκολη σεζόν.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση