» » » » » » Στοίχημα Premier League: Με φουλ επιθέσεις Σίτι και Νιούκαστλ


Στοίχημα Premier League: Με φουλ επιθέσεις Σίτι και Νιούκαστλ
22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 47-32-51
Πέρυσι: ΣΙΤΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 4-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ο Μαντσίνι δεν κατάφερε να την κρατήσει για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή και τερματίζοντας 11 βαθμούς από τη Γιουνάιτεντ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο των «Σίτιζενς», οι οποίοι θα πορευτούν πλέον με τον Πελεγκρίνι στον πάγκο, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά πέρυσι στη Μάλαγα (προημιτελικά Τσαμ. Λιγκ). Πρωταγωνίστησε και φέτος στις μεταγραφές στο μεγάλο νησί, φέρνοντας παίχτες ενδεκάδας: Νεγρέδο (Ε, 25 εκ.) και Χέσους Νάβας (Μ, 20 εκ.) από τη Σεβίλλη, τον Φερναντίνιο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μ, 40 εκ.) και τον Γιόβετιτς (Ε, 26 εκ.) από την Φιορεντίνα. Σημαντική η επιστροφή του Μάικα Ρίτσαρντς στην ενεργό δράση, παίχτης που έλειψε πέρυσι και θα ενισχύσει σημαντικά την άμυνα. Ο Πελεγκρίνι θα έχει να διαχειριστεί ένα εξαιρετικό υλικό, το οποίο όμως αποτελείται από πρωτοκλασάτους παίχτες, που δεν έχουν θέση στον πάγκο.
Μόνο στο τέρμα δεν θα έχει πρόβλημα, όπου δεσπόζει μόνο η παρουσία του Χαρτ. Αποχώρησε ο προβληματικός - τον τελευταίο χρόνο - Τέβεζ (Γιουβέντους, 9 εκ.), ενώ έμειναν ελεύθεροι οι Μαϊκόν (Ρόμα), Νίλσεν (Τ, Μάδεργουελ), Κόλον Τουρέ (Α, Λίβερπουλ), Γουέιν Μπριτζ (Ρέντινγκ). Στα φιλικά που έδωσε κέρδισε τον Μάιο δύο φορές την Τσέλσι (4-3, 5-3) και στη συνέχεια έχασε στη Ν. Αφρική από ΣούπερΣπορτ (0-2), ΑμαΖουλού (1-2), κέρδισε ομάδα επίλεκτων της Ν. Κίνας (1-0), Σάντερλαντ (1-0) και Μίλαν (5-3), ενώ στα δύο πιο δυνατά τελευταία, που δεν άφησε και καλή εικόνα έχασε από Μπάγερν (1-2) και Άρσεναλ (1-3). Αήττητη από τη Νιούκαστλ στα 13 τελευταία, μετρώντας 7 σερί νίκες (11-2-0). Ήρθαν. Εκτός ο αμυντικός Νάστασιτς (βασικός σε 21 ματς), αμφίβολοι ο μέσος Γιάγια Τουρέ και ο επιθετικός Αγουέρο, αμφότεροι αναντικατάστατοι πέρυσι.


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ο εκκεντρικός πρόεδρος Γκριν (φτάνει στο προπονητικό κέντρο με ελικόπτερο κ.ο.κ.), έχει βάλει πολλά χρήματα τα 2 τελευταία χρόνια, αλλά πέρυσι δεν είδε τα αποτελέσματα που ήθελε. Οι καρακάξες μάλιστα κατάφεραν να σωθούν στις τελευταίες αγωνιστικές, παρά τις πολλές και σημαντικές προσθήκες που έγιναν τον Ιανουάριο (Σισοκό, Χαϊνταρά, Γκουφράν, Μμπιβά, Ντεμπουσί – όλοι Γάλλοι). Ο μόνος Γάλλος που της την γλίτωσε πέρυσι ήταν ο επιθετικός Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος όδευε προς Νιούκαστλ, αλλά αποφάσισε να πάει στην ΚΠΡ. Ήρθε τελικά φέτος ως δανεικός. Αυτή ήταν η μόνη της σημαντική προσθήκη το καλοκαίρι, αφού έχει πολύ πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ και ίσως φέτος μπορεί να μας το αποδείξει. Αξιοσημείωτο για την ομάδα το έντονο γαλλικό στοιχείο, έχοντας 11 Γάλλους στο ρόστερ της. Στον πάγκο συνεχίζει για 4η χρονιά ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο των οπαδών πέρυσι για τις τραγικές εμφανίσεις, ειδικά στο μέσο του πρωταθλήματος. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Μάδεργουελ (4-2), Μπλάκπουλ (1-0), Σεντ Μίρεν (2-0), έχασε 1-3 από τη Ρίο Άβε και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Πάσος Φερέιρα, όπως ακριβώς έκανε και στο πιο πρόσφατο με αντίπαλο την Μπράγκα. Over τα 7 από τα 8 τελευταία, γκολ-γκολ τα 6 από αυτά. Αμφίβολος ο μέσος Γιόνας Γκουτιέρεζ, εκτός οι αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ, Σαντόν και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, Λοΐκ Ρεμί.

Πρόταση στοίχημα: Χωρίς τον -πιο συντηρητικό από τον Πελεγκρίνι- Ρομπέρτο Μαντσίνι να την καθοδηγεί, η Σίτι ίσως φανεί πιο ευάλωτη ανασταλτικά. Το έδειξε άλλωστε και στα φιλικά της. Με το πλούσιο υλικό που έχουν αμφότερες και με την ελπίδα ότι θα δούμε κάτι καλύτερο φέτος από τη Νιούκαστλ, έχει αξία το γκολ-γκολ στο 1.95 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση