» » » » » » Στοίχημα Primera Division: Ξεκίνησαν ορεξάτοι Μπιλμπάο και Βαλβέρδε


Στοίχημα Primera Division: Ξεκίνησαν ορεξάτοι Μπιλμπάο και Βαλβέρδε
21:00 ΧΕΤΑΦΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Προϊστορία (από 2002): 5-5-2
Πέρυσι: -

ΧΕΤΑΦΕ: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη Σοσιεδάδ και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Ανοέτα, χάνοντας δίκαια με 0-2. Δέχτηκε δύο πολύ ωραία γκολ ομολογουμένως από τους Βάσκους (42’, 70’), πριν το πρώτο οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και παρά την μοιρασμένη κατοχή, μπόρεσε να απειλήσει μόνο από μακριά. Έκανε μόλις μία κλασική ευκαιρία με τον Ντιέγκο Κάστρο στο 2ο μέρος, που βρέθηκε μόνος με τον κίπερ, αλλά κατάφερε να στείλει τη μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από το δοκάρι. Επιβεβαίωσε την έλλειψη επιθετικών λύσεων, που θα είναι το μεγάλο της πρόβλημα φέτος, αφού καμία από αυτές που έχει δε μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη, ειδικά με το αμυντικογενές σύστημα που προτιμάει ο Λουίς Γκαρσία. Αήττητη από την Αλμερία, τις 6 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (2-4-0).


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

ΑΛΜΕΡΙΑ: Αρκετή πικρία θα πρέπει να έχει αφήσει η ήττα στην πρεμιέρα από τη Βιγιαρρεάλ, τόσο για τον τρόπο που ήρθε, όσο και γιατί δεν μπόρεσε να πάρει την εκδίκηση της από τη Βιγιαρρεάλ. Θυμίζουμε πως πέρυσι η Αλμερία έχασε στην τελευταία αγωνιστική τη Σεγούντα από τη Βιγιαρρεάλ, χάνοντας παράλληλα και το απευθείας εισιτήριο για την Πριμέρα, το οποίο πήρε μέσα από τα μπαράζ ανόδου. Μοιρασμένο το παιχνίδι με αρκετά τρεξίματα και από τις δύο πλευρές. Η Αλμερία ευτύχησε να προηγηθεί στο 39’ με τον νεοαποκτηθέντα Ρόδρι, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 65’ με τον αμυντικό Ντουρμπαριέ να παρεμβάλλει σε σουτ και να ξεγελάει τον τερματοφύλακα της ομάδας του. Στο 75’ ο Ρόδρι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά η Βιγιαρρεάλ με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά. εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη και γύρισε το παιχνίδι (84’, 86’). Μεγάλο ρόλο στην έκβαση του ματς είχε και ο ρέφερι, ο οποίος δεν είδε το οφσάιντ της Βιγιαρρεάλ στο πρώτο της γκολ, αλλά ούτε το χέρι του Ρόδρι στο κοντρόλ πριν σκοράρει το δεύτερο του γκολ. Άφησε καλές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές, ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξαν οι νεοαποκτηθέντες Σούσο, Ρόδρι, που σίγουρα θα προσφέρουν. Εκτός ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός Τορσιλιέρι.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

Πρόταση στοίχημα: Μπερδεμένα μας τα είπαν οι δύο ομάδες στην πρώτη αγωνιστική. Με αυτά που είδαμε πάντως, αν δεν την πάρει από κάτω την Αλμερία για το στραβό ξεκίνημα, είναι σε θέση να αποφύγει την ήττα στη Μαδρίτη, αφού δείχνει πιο δεμένη σαν ομάδα. Χ2 στο 2.00 (GoalBet).




23:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προϊστορία (από 1993): 13-9-8
Πέρυσι: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1-0

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε πολύ καλό ξεκίνημα με την αγαπημένη του Μπιλμπάο, με μια δίκαιη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Οι Βάσκοι πήραν το προβάδισμα με τον Σουσαέτα στο 28’, ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια, αλλά μόλις τρία λεπτά αργότερα, θύμισαν τα περσινά αμυντικά κενά τους, δεχόμενοι εύκολα την ισοφάριση. Πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα με τον Μουνιαΐν στο 50’, επέτρεψαν 1-2 καλές ευκαιρίες στη Βαγιαδολίδ, οι οποίες όμως πέρασαν αναίμακτα, ενώ θα μπορούσαν να διευρύνουν τη νίκη τους στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Αντέρ Χερέρα, το σουτ του οποίου βρήκε στη συμβολή των δοκών. Εορταστικό το κλίμα σήμερα στο Μπιλμπάο, αφού εγκαινιάζεται επίσημα το νέο Σαν Μαμές, δίπλα στο παλιό το οποίο κατεδαφίστηκε. Μετράει εντός έδρας αήττητο 7 αγώνων φιλοξενώντας την Οσασούνα, με 6 σερί νίκες. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σαν Χοσέ (0 συμμ.), βασικός τα 4 τελευταία χρόνια. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Εκίθα, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τη Βαγιαδολίδ.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ο διαιτητής της χαρίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Γρανάδα και δεν της καταλόγισε χέρι, σε προσπάθεια του Λοτίες να απομακρύνει στην περιοχή. Δε συνέβη και το ίδιο με τη Γρανάδα, που ήταν πιο απειλητική και πήρε δίκαια το προβάδισμα στο 38’, ενώ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από στημένη φάση. Στις αρχές της επανάληψης κινδύνεψε με τρίτο, αλλά κατάφερε να μειώσει στο 58’ με τον Πουνιάλ, με σουτ έξω από την περιοχή. Η Γρανάδα συνέχισε να είναι καλύτερη και κέρδισε πέναλτι στο 65’, με το χέρι που έκανε ο Χοάν Οριόλ, αλλά τελικά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αντρές Φερνάντεθ. Στη συνέχεια πήρε τα πάνω της έχασε δύο ευκαιρίες, η μία με οριακή απόκρουση του τερματοφύλακα, ενώ στις καθυστερήσεις ο διαιτητής δεν είδε πάλι χέρι, αυτή τη φορά αμυντικού της Γρανάδα σε σουτ του Σίσι. Εκτός ο βασικός πέρυσι κεντρικός αμυντικός Μιγκέλ Φλάνιο και ο συνήθως αναπληρωματικός επιθετικός Νίνο (17 βασ. πέρυσι, 3 γκ.).

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

Πρόταση στοίχημα: Η Οσασούνα έδειξε μεγάλες αδυναμίες κόντρα σε μία ομάδα που δεν μπορεί να θεωρηθεί φόβητρο (Γρανάδα). Η Μπιλμπάο, παρά τις αρκετές αλλαγές που έχει, δείχνει ικανή να πάρει τη νίκη, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τους οπαδούς, που θα βρεθούν στο νεόδμητο γήπεδό της. Άσος στο 1.70 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση