» » » » » » Στοίχημα Europa League: Ραπίντ Βιέννης - Αστέρας Τρίπολης


Στοίχημα Europa League: Ραπίντ Βιέννης - Αστέρας Τρίπολης
21:30 ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γήπεδο: "Χάναπι", Βιέννη
Σκορ α' αγώνα: Αστέρας Τρίπολης - Ραπίντ Βιέννης 1-1

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: Κατάφερε και πέτυχε το στόχο της στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα η Ραπίντ, αφού πέτυχε το εκτός έδρας γκολ, που την καθιστά φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Αυστριακοί είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και βρέθηκαν από στημένη φάση πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισαν στην συνέχεια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στην επανάληψη έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και κινδύνεψε μόνο από τα στημένα του Αστέρα. Σε γενικές γραμμές δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο γνωρίζουν το ότι ο Αστέρας είναι μία ομάδα που χάνει δύσκολα. Στην έδρα της έχει το προβάδισμα σήμερα, αφού τόσο η καυτή ατμόσφαιρα, όσο και η εμπειρία της, της δίνουν το προβάδισμα.
Στο πρωτάθλημα, πήρε τη νίκη με 4-2 την περασμένη αγωνιστική επί της Στουρμ μέσα στο Γκρατς και μάλιστα ενώ έπαιζε με δέκα από το 4'. Έδειξε χαρακτήρα μαχητικότητα και αποφασιστικότητα σε αυτό το ματς και τα ίδια ζήτησε και ο τεχνικός της από τους παίκτες του σήμερα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ντίμπσον, Βίντρα, Άλαρ, Σταρκλ και Σιμπελσμπέργκερ.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Από την εμφάνιση που πραγματοποίησε αδικείται από το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης με την Ραπίντ Βιέννης. Γλίτωσε τα χειρότερα στο πρώτο μέρος, όπου κατάφερε να σκοράρει και ισοφαρίστηκε με αυστηρό πέναλτι. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έκλεισε στα καρέ τους, τους Αυστριακούς, και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τον Έλληνα τεχνικό ήταν ότι η ομάδα του μπόρεσε να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις, δείγμα του ότι ακόμα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί ισοπαλία για τον Αστέρα στις ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις και σήμερα ζητάει ένα σκορ πρόκρισης στην Βιέννη, ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Ο χρόνος πάντως ευνοεί τον Αστέρα, που θα παρουσιάζεται καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο Τσιώλης επέστησε την προσοχή στους αναμέτρησης, διάστημα που πάντα η Ραπίντ πιέζει πολύ τον εκάστοτε αντίπαλο στον γήπεδό της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, απόντες και πάλι για τους Αρκάδες θα είναι οι Μπαρτολίνι και Κοντοές.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Δεν θα πέσει εύκολα ο Αστέρας, κάτι που το μαρτυρούν και μέχρι στιγμής πέντε ισοπαλίες στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι ο Αστέρας δεν θα πάρει περιττά ρίσκα και θα περιμένει την στιγμή για να χτυπήσει, Πολύ πιθανή ακόμα μία ισοπαλία (3,55 Mybet) και ίσως και παράταση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση