» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σαν το σπίτι του ο Ολυμπιακός

Προγνωστικά στοιχήματος: Σαν το σπίτι του ο Ολυμπιακός
Ράντερς - Έσμπιεργκ: Πολύ καλή παράδοση για την Ράντερς κόντρα στην Έσμπιεργκ, καθώς μετράει στο γήπεδο της (7-5-1). 12 γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει σημειώσει η Έσμπιεργκ.

Λίλεστρομ - Στρόμσγκοντσετ: Βελτιωμένη τον τελευταίο μήνα η Λίλεστρομ, όπου παραμένει αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές. Έξι διαδοχικά goal/goal και over για την Στρόμσγκόντσετ.

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Ατβίνταμπεργκ: Παρά την ήττα στο ντέρμπι από την Μάλμε, η ΑΪΚ Στοκχόλμης παραμένει κανονικά στην διεκδίκηση του τίτλου. Η Ατβίνταμπεργκ έδωσε τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα και δεν κέρδισε κανένα.




Καϊσέρισπορ - Σίβασπορ: Η Καϊσέρισπορ ξεκινά και φέτος με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Με Ρομπέρτο Κάρλος προπονητή πλέον η Σίβασπορ.

Μιάλμπι - Χέλσινγκμποργκ: Απώλεσε σημαντικούς παίκτες προσφάτως η Μιάλμπι και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα της. Πρωτοπόρος και πολύ καλή εκτός έδρας ομάδα η Χέλσινγκμποργκ.

Έρεμπρο - Χάμαρμπι: 9/9 νίκες μετρά μπροστά στο κοινό της η Έρεμπρο. Πάντως η Χάμαρμπι παίζει καλύτερα και χωρίς άγχος μακριά από το γήπεδο της (4-2-3). Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Βαγιεκάνο - Έλτσε: Αποδυναμωμένη η Βαγιεκάνο, αλλά τα ίδια λέγαμε και πέρσι. 15 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή της στην Πριμέρα η Έλτσε.

Ουνιόν Β. - Φορτούνα Ντ.: Οι έξι επισκέψεις της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου εμφάνισαν σύνολο τερμάτων 0-1.

Νανσί - Μπρεστ: Εφτά σερί over έχει φέρει σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια η Μπρεστ. Ενώ και η Νανσί σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση.

ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι λόγω εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΛ Καλλονής, η οποία άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στα φιλικά προετοιμασίας. Αρκετές αλλαγές στον Ολυμπιακό, αλλά θα είναι σαν να παίζει στο... σπίτι του.

Γαλατάσαραϊ - Γκαζιάντεπσπορ: Η πρωταθλήτρια Γαλατάσαραϊ ξεκινά και φέτος ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Αποδυναμωμένη η Γκαζιάντεπσπορ, που θα... φλερτάρει με τον υποβιβασμό.

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ: Νέο ξεκίνημα για την Μάντσεστερ Σίτι και εποχή Μάνουελ Πελεγκρίνι. Δεν κέρδισε ποτέ στο «Ετιχάντ» η Νιούκαστλ (0-2-7).



Αλμερία - Βιγιαρεάλ: Η Αλμερία μπορεί να έχει τον ενθουσιασμό, όμως το ρόστερ της ακόμη διαμορφώνεται. Πιο έτοιμη δείχνει η Βιγιαρεάλ.

Θέλτα - Εσπανιόλ: Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή σώθηκε πέρσι η Θέλτα, που έχει πλέον στην τεχνική ηγεσία της τον Λουίς Ενρίκε. Όχι και τόσο καλή παράδοση για την Εσπανιόλ τα τελευταία 16 χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο (2-0-8).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση