» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Primera Division: Έτσι όπως τελείωσαν πέρυσι…


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Primera Division: Έτσι όπως τελείωσαν πέρυσι…
23:00 ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ

Προϊστορία (από 1996): 4-5-4
Πέρυσι: ΑΛΜΕΡΙΑ-ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 1-0

ΑΛΜΕΡΙΑ: Έχασε την ευκαιρία για να πάρει το απευθείας εισιτήριο για την Πριμέρα, χάνοντας από τη Βιγιαρρεάλ στην τελευταία αγωνιστική της περσινής Σεγούντα, αλλά όντας μια από τις καλύτερες ομάδες στη διάρκεια της σεζόν, πήρε επάξια την άνοδο στα μπαράζ, επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία μετά από 3 χρόνια απουσίας. Η σημαντικότερη απώλεια ήταν αυτή του πρώτου σκόρερ της Σεγούντα πέρυσι, Τσάρλες (40 συμμ./32 γκ., 27 στην καν. διάρκεια), το οποίο πούλησε πολύ φτηνά στη Θέλτα (1 εκατ.). Πολλές οι προσθήκες αλλά καμιά που να κάνει αίσθηση – εκτός του Ουστάρι (Τ, Μπόκα). Ήρθαν επίσης οι Τορσιλιέρι (Α, Μέταλιστ Χάρκιβ), Μπονάκε (Α, Ουέλβα), Νέλσον (Α, Παλέρμο), Σούσο (Μ, Λίβερπουλ, δαν.), Νίκο (Μ, Κάντιθ), Ρόδρι (Ε, Μπαρτσελόνα, δαν.), Τέμπαρ (Μ, Χιρόνα), Όσκαρ Ντίαθ (Ε, Λούγκο). Ενδεικτικό ότι δε δαπανήθηκαν χρήματα για κανέναν από τους παραπάνω.
Στα φιλικά που έδωσε κέρδισε τη Μούρθια (3-2), πήρε μια μικρή εκδίκηση από τη Βιγιαρρεάλ, κερδίζοντας την με 1-0, ενώ έχασε από τη Βαγιαδολίδ με 0-2. Αποχώρησε από τον πάγκο ο Γκράθια (πέρασε από Ελλάδα) και τη θέση του ανέλαβε ο Φρανσίσκο Ροντρίγκεζ, που προπονούσε για δύο χρόνια τη δεύτερη ομάδα της Αλμερίας. Αήττητη στις 7 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Βιγιαρρεάλ (4-3-0). Εκτός ο νεοαποκτηθείς αργεντινός αμυντικό, Μάρκο Τορσιλιέρι.


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Μετά από ένα χρόνο απουσίας, επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, παίρνοντας τη άνοδο στην τελευταία αγωνιστική. Έκανε τις δύο πιο σημαντικές προσθήκες της από τη Μαγιόρκα (Τζιοβάνι ντος Σάντος και Πίνα, 6 και 5 εκ. αντίστοιχα), έδωσε άλλο 1.5 εκ. στη Μονς για να κρατήσει τον εξαιρετικό Γάλλο επιθετικό Ζερεμί Περμπέ (18 συμμ./11 γκ. στο δεύτερο μισό), ενώ πήρε επίσης τους Πάντιτς (Α, Ερ. Εστέρας, 300 χιλ.), Γιόκιτς (Α, Κιέβο) και Σέρχιο Ασένχο (Τ, Ατλέτικο). Από την ομάδα αποχώρησαν οι Μέλμπεργκ (Α, Κοπεγχάγη), Σένα (Μ), Χάβι Βέντα (Α, Μπρέντφορντ), Χοσέλου (Ε, Ουέλβα, 11 συμμ./δαν. Κόρδοβα στο δεύτερο μισό), Γκέραρντ (Ε, Μαγιόρκα, 14 συμμ./4 γκ.), Οριόλ Γκαρθία (Α, Οσασούνα), ενώ στα ταμεία της μπήκαν μόνο χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζαπάτα στην Μίλαν πέρυσι (6 εκ.). Στα φιλικά που έδωσε κέρδισε Ταραγόνα (2-1) και Μπράιτον (3-1) και έχασε από Αλμερία και Χέρκουλες με 0-1. Under οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Αλμερία, από την οποία δεν έχει χάσει στους 4 τελευταίους αγώνες σε επίπεδο πρωταθλήματος (2-2-0). Εκτός ο αμυντικός Γιόκιτς και ο μέσος Φαρινός.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Προβληματίζει ιδιαίτερα το ότι αποχώρησε ο προπονητής και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Αλμερία, χωρίς να ξέρουμε αν έχει καλυφθεί επάξια το κενό τους. Οι ομάδες μπορεί να έχουν προηγούμενα από πέρυσι, αλλά πρέπει να δούμε πρώτα τις φετινές τους αντοχές. Για την ώρα, μόνο στην ισοπαλία πάει η σκέψη για το παιχνίδι (3.30 GoalBet). Πιθανό και το under 1.65 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση