» » » » » Προγνωστικά Ligue 1: Για το 2 στα 2 η Μαρσέιγ


Προγνωστικά Ligue 1: Για το 2 στα 2 η Μαρσέιγ
18:00 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΕΒΙΑΝ

Προϊστορία (από 2011): 2-1-2
Πέρυσι: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΕΒΙΑΝ

ΜΑΡΣΕΪΓ: Αν και είχε προβληματίσει στα τελευταία φιλικά, όπου έβλεπε τα γκολ με τα κιάλια, δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει εύκολα τη Γκινγκάμπ εκτός έδρας με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Ζινιάκ μόλις στο 4’, ενώ εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή και του εξτρέμ Παγέ (Λιλ), που σκόραρε τα άλλα δυο (6’, 18’), αμφότερα από ασθενείς αποκρούσεις του τερματοφύλακα. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς η επανάληψη, όπου επέτρεψε τη μείωση στους γηπεδούχους από λάθος στην άμυνα (74’), οι οποίοι είχαν χάσει πέναλτι στο 52’ – απέκρουσε ο Μανταντά. Ντεμπούτο έκανε και ο πολλά υποσχόμενος μέσος Ιμπουλά, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στη Γκινγκάμπ πέρυσι. Η δυναμική πάντως των γηπεδούχων δεν επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα για τους μαρσεγιέζους, που για καλή τους τύχη αντιμετωπίζουν σήμερα ακόμα μια ομάδα που έδειξε λίγα πράγματα στην πρεμιέρα. Τις δύο τελευταίες χρονιές που υποδέχτηκε την Εβιάν, την κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ (1-0, 2-0). Απέκτησε τον δανό τερματοφύλακα της Νόρντζελαντ, Γέσπερ Χάνσεν. Χωρίς απουσίες.


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

ΕΒΙΑΝ: Η εμφάνιση της στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σοσό, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1. Πήρε πολύ νωρίς προβάδισμα με τον Ερέ (4’), χάνοντας άλλες τρεις καλές ευκαιρίες στη συνέχεια, ενώ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της στην επανάληψη είδε τον αμυντικό της Σοσό να διώχνει επάνω στη γραμμή. Λίγο αργότερα ισοφαρίστηκε από μακρινό σουτ και έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους, που κράτησαν το αποτέλεσμα και είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν ακόμα και το διπλό. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα για τη φετινή της δυναμική, ενώ σήμερα δίνει το πρώτο δυνατό τεστ με μια από τις «μεγάλες» του πρωταθλήματος. Την περιμένουμε και πάλι αρκετά «σφιχτή». Τιμωρημένος ο βασικός δεξιός μπακ, Τζα Τζε Τζε.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-1-0

Προγνωστικά: Λογικό φαβορί ο άσος και εξίσου λογικό να το βρίσκουμε τόσο χαμηλά με την εικόνα των δύο ομάδων στα δύο πρώτα ματς (1.40 Stoiximan).



21:00 ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία (από 1997): 9-5-15
Πέρυσι: ΤΟΥΛΟΥΖ-ΜΠΟΡΝΤΟ 0-0

ΤΟΥΛΟΥΖ: Ήταν απογοητευτική και εμφανώς αποδυναμωμένη και έχασε πολύ εύκολα στην πρεμιέρα από τη Βαλενσιέν εκτός έδρας με 0-3. Τα πάντα κρίθηκαν από την υπερβολική κόκκινη που δόθηκε στον νεοαποκτηθέντα Σπάγιτς (Ερ. Αστέρας) μόλις στο 35’, που έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με πέναλτι (37’). Το δεύτερο νωρίς στην επανάληψη σφράγισε την ήττα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις. Πραγματοποίησε μόλις δύο σουτ. Μεσοβδόμαδα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αμυντικού μέσου Καπουέ στην Τόττεναμ (10 εκατ.). Εκτός ο έμπειρος αμυντικός Ζεμπινά και ο νεοαποκτηθείς ρουμάνος μέσος, Ρομάν.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

ΜΠΟΡΝΤΟ: Άναρχο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι με τη Μονακό, το οποίο «χάρισε» στα τελευταία λεπτά, επιτρέποντας δύο γκολ σε ανύποπτες φάσεις (82’, 87’). Αν δε γινόντουσαν αυτά τα δύο λάθη στο τέλος, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αφού η πλάστιγγα ποτέ δεν έγειρε προς τη μία ή την άλλη πλευρά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εμφάνισε χτυπητές αδυναμίες και πάλι στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της, ενώ φώναζε από μακριά η έλλειψη ενός φορ στον οποίο μπορεί να στηριχθεί η ομάδα και μπορεί να «γεμίσει» την αντίπαλη περιοχή. Συνεχίζουν εκτός ο αμυντικός Φομπέρ, ο μεσοεπιθετικός Μπεγιόν και ο μέσος Σερτίκ.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

Πρόταση: Δύσκολα το παιχνίδι να ξεφύγει από την ισοπαλία. Δείχνουν ομάδες περιορισμένων δυνατοτήτων, αν και η Τουλούζ δείχνει πιο ικανή να πετύχει κάποιο γκολ, βάση μονάδων που διαθέτει. Στα φιλικά πάντως έδειξε έφεση στο Χ, αγαπημένο σημείο της Μπορντό πέρυσι (3.20 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση