» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μυαλό στην Σάλκε ο ΠΑΟΚ


Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μυαλό στην Σάλκε ο ΠΑΟΚ
Φούλαμ - Άρσεναλ: Λονδρέζικο ντέρμπι. Με διπλό από την έδρα της Σάντερλαντ πέρασε η Φούλαμ και έτσι θα έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Συμμάζεψε κάπως το κακό κλίμα, το επιβλητικό πέρασμα της Άρσεναλ από το «Σουκρού Σαράτσογλου» απέναντι στην Φενερμπαχτσέ για τα πλέι οφ το Champions League με 3-0!


Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ: Δύο τρίποντα σε ισάριθμες αγωνιστικές για την Λεβερκούζεν. Αδύναμη εκτός έδρας η Γκλάντμπαχ.


Μπάγερν Μ. - Νυρεμβέργη: Όπως ήταν αναμενόμενο η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με 2/2 νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Μόνο ισοπαλίες μετρά η Νυρεμβέργη και μάλιστα και οι δύο ήρθαν με το ίδιο (2-2).




Αννόβερο - Σάλκε: Ότι κάνει το κάνει εντός το Αννόβερο. Σε τραγική κατάσταση και με το μυαλό στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ η Σάλκε.


Χόφενχαϊμ - Φραϊμπουργκ: 2/2 over 3,5 μετράει η Χόφενχαϊμ, ενώ και η Φράιμπουργκ προέρχεται από 2/2 over.


Μαϊντζ - Βόλφσμπουργκ: 2/2 νίκες για την Μαϊντζ, αλλά το εντυπωσιακό 4-0 της Βόλφσμπουργκ επί της Σάλκε της δίνει αυτοπεποίθηση.

Χαλ - Νόριτς: Δύο ομάδες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή και ο κάθε βαθμός κρίνεται σημαντικός.


Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ: Διπλό στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με 1-0 για την Σαουθάμπτον, αντίθετα με την Σάντερλαντ που έχασε στο γήπεδο της από την Φούλαμ με το ίδιο σκορ.

Έβερτον - Γουέστ Μπρομ: Ανοιχτά ήταν τα παιχνίδια της Έβερτον από την προετοιμασία ακόμη. Όχι και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη Γουέστ Μπρομ που ηττήθηκε στο γήπεδο της από την Σαουθάμπτον στην εκπνοή του αγώνα.

Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ: Διασυρμός στο Μάντσεστερ από την Σίτι για τη Νιούκαστλ με 4-0. «Καθαρή» με 2-0 επί της Κάρντιφ για την Γουέστ Χαμ.


Στόουκ - Κρίσταλ Πάλας: Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» η Στόουκ. Δύσκολα τα πράγματα για την Κρίσταλ Πάλας, που είναι στην ουσία η περσινή ομάδα.


Βαλενσιέν - Μαρσέιγ: Τις έξι τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Μαρσέιγ η Βαλενσιέν τα παιχνίδια έληξαν goal/goal.


Βερόνα - Μίλαν: Προσπάθησε και ενισχύθηκε η Βερόνα, που επιστρέφει μετά από χρόνια στην Serie A. Εν μέσω των αγώνων με την Αϊντχόφεν για τα πλέι οφ του Champions League βρίσκεται η Μίλαν, που είναι στην ουσία η περσινή ομάδα.


Βέροια - ΟΦΗ: Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ισοπαλία τις υποχρεώσεις τους και σίγουρα η αποφυγή της ήττας και σήμερα θα είναι το πρώτο τους μέλημα.


Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών. Δεύτερο δύσκολο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Παναθηναϊκό με 2-0. Ο ΠΑΟΚ αναμενόμενα και θα έχει στο μυαλό του τον επαναληπτικό με την Σάλκε στην Τούμπα.


Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: Τρίτο σερί ντέρμπι για την Άστον Βίλα, που κέρδισε την Άρσενακ και έχασε δύσκολα από την Τσέλσι. Έστω και με την ψυχή στο στόμα η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Στόουκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Χέρτα - Αμβούργο: Οχτώ γκολ έχει σημειώσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Χέρτα. Για λύπηση είναι το Αμβούργο, που διασύρθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι με 5-1 από την Χόφενχαϊμ.


Ναϊμέγκεν - Βάαλβαϊκ: 3/3 ήττες για την αποκαρδιωτική Ναϊμέγκεν και το χειρότερο είναι ότι σε αυτό το διάστημα δέχτηκε 14 γκολ. Απ' όλα τα αποτελέσματα έφερε μέχρι στιγμής η Βάαλβαϊκ (1-1-1).

Ολιανένσε - Πάσος Φερεϊρα: Με ήττες ξεκίνησαν αμφότερες και χωρίς μάλιστα να σκοράρουν.

Κασίμπασα - Καϊσέρισπορ: Παρά το όσα καλά ακούστηκαν γι' αυτήν, η Κασίμπασα ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στην έδρα της Καραμπούκσπορ με 2-0. Η Καϊσέρισπορ πήρε το ντέρμπι με την Σίβασπορ (1-0), αλλά έχει εκ νέου δύσκολο ματς σήμερα.



Χέρακλες - Αϊντχόφεν: Over και goal/goal έληξαν και τα τρία πρώτα παιχνίδια της Χέρακλες. Η Αϊντχόφεν έχει να σκέφτεται τον επαναληπτικό των πλέι οφ Champions League με τη Μίλαν.


Ντεν Χάαγκ - Ρόντα: Σκόραρε και δέχτηκε γκολ σε όλα της τα ματς η Ντεν Χάαγκ. Δύσκολος αντίπαλος η Ρόντα.


Λιρς - Μπέβερεν: Την πρώτη της νίκη αναζητά η Λιρς και εκτός αυτού πρέπει να διορθώσει και την άμυνα, που έχει δεχτεί ήδη οχτώ γκολ. Η Μπέβερεν μετρά τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει μόνο δυο φορές.


Λέουβεν - Λόκερεν: Έναν βαθμό έχει καταφέρει να αποσπάσει μονάχα η Λέουβεν (0-1-3). Αντιθέτως η Λόκερεν έχει απολογισμό (3-1-0) με τέρματα (11-3).


Κόρτραϊκ - Μαλίν: Πέντε γκολ σημείωσε στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις η Κόρτραϊκ. Τον έναν βαθμό που κατέκτησε μόνο μέχρι στιγμής η Μαλίν είναι από εκτός έδρας παιχνίδι.


Γκινγκάμπ - Λοριάν: Δύο ήττες μετρά στο ξεκίνημα η Γκινγκάμπ. Ανώτερη μοιάζει στο ξεκίνημα η Λοριάν.


Λιόν - Ρεμς: Η Λιόν μπορεί να μετρά 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα, όμως στο κρίσιμο πρώτο ματς για το Champions League ηττήθηκε στο «Ζερλάν» από την Σοσιεδάδ με 2-0. Το μηδέν στην άμυνα θα προσπαθήσει να κρατήσει η Ρεμς.

Μονπελιέ - Σοσό: Πέντε γκολ δέχτηκε τις δύο πρώτες αγωνιστικές η Μονπελιέ, που δεν κέρδισε, όπως και η Σοσό.


Μπορντό - Μπαστιά: Έχει θέμα στην επίθεση η Μπορντό, που σκόραρε μόλις μια φορά. Αγνώριστη προς το χειρότερο μακριά από την Κορσική η Μπαστιά.


Εβιάν - Ρεν: Την πρώτη της νίκη αναζητά η Εβιάν. Δεν πείθει μέχρι τώρα με την απόδοση της και η Ρεν.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Το νεανικό σύνολο δεν τα πήγε άσχημα στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-0). Ούτε όμως και ο Παναθηναϊκός στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, τον οποίο κέρδισε με 2-0.


Τσβόλε - Καμπούρ: Ονειρικό ξεκίνημα για την Τσβόλε και 3/3 νίκες. Ηττήθηκε στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε μέχρι στιγμής η Καμπούρ.


Σαμπντόρια - Γιουβέντους: Καλές εντυπώσεις άφησε στα φιλικά η Σαμπντόρια, ενώ η Γιουβέντους ξεκίνησε εντυπωσιακά, κατακτώντας το Σούπερ Καπ εις βάρος της Λάτσιο με το επιβλητικό 4-0 στην Ρώμη.


Γκαζιάντεπσπορ - Αντάλιασπορ: Το πάλεψε η Γκαζιάντεπσπορ αλλά δεν άντεξε στην ανωτερότητα της Γαλατάσαραϊ και ηττήθηκε με 2-1. Η Αντάλιασπορ έφερε το μοναδικό 0-0 της πρεμιέρας και το έκανε με αντίπαλο την Ερσιγεσπόρ.

Φενερμπαχτσέ - Εσκισεχίρσπορ: Τριάρα από την Κόνιασπορ και τριάρα από την Άρσεναλ για την Φενερμπαχτσέ, η οποία δεν είναι καθόλου καλά. Αντιθέτως η Εσκισεχίρσπορ κέρδισε την πάντα υπολογίσιμη Μπούρσασπορ και μάλιστα με το καθαρό 2-0.



Εσπανιόλ - Βαλένθια: Καλή στο Βίγκο και 2-2 η Εσπανιόλ κόντρα στην Θέλτα. Έστω και δύσκολα η Βαλένθια μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-0 την Μάλαγα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Ακαδέμικα - Σπόρτινγκ Λ.: Ήττα με κάτω τα χέρια για την Ακαδέμικα στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε με 2-0. Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα η Σπόρτινγκ και 5-1 επί της νεοφώτιστης Αρούκα.

Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ: Φορτσάτη ξεκίνησε η Βιγιαρεάλ και κέρδισε εκτός έδρας την Αλμερία με 3-2. Αντιθέτως η Βαγιαδολίδ έχασε στο γήπεδο της από την Μπιλμπάο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση