» » » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Bundesliga: Σε κρίση το Αμβούργο!


Προβλέψεις Στοίχημα Bundesliga: Σε κρίση το Αμβούργο!
16:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 22-25-16
Πέρυσι: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ–ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 3-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Η ομάδα του Σάμι Χίπια έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα κερδίζοντας δίκαια εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν. Η τριπλέτα Κίσλινγκ, Σαμ, Σον έκανε και πάλι πολύ καλά τη δουλειά της, αλλά αυτός που τη ξελάσπωσε ήταν ο πρώην παίχτης της Σβάαμπ, ο οποίος σκόραρε με αυτογκόλ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 42’. Πιέστηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και αποσόβησε κάθε κίνδυνο. Γκολ-γκολ τα 9 τελευταία κόντρα στη Γκλάντμπαχ, over τα 8 από τα 11 τελευταία μεταξύ τους. Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπ και ο μέσος Κορ.


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-0-0

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Στάθηκε άτυχη στην πρεμιέρα, όπου έπρεπε να αντιμετωπίσει τη Μπάγερν στο Μόναχο, αλλά ανέκαμψε στο εντός έδρας παιχνίδι της με το Αννόβερο, όπου κέρδισε δίκαια με 3-0, δείχνοντας τις πραγματικές της δυνατότητες. Ο Κρούζε άνοιξε το σκορ στο 20’ και έφτιαξε το 2ο γκολ που σκόραρε στον Κράμερ (53’), ο οποίος λίγα λεπτά πριν κρέμασε τον κίπερ, αλλά ο Σανέ έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ εκεί που φάνηκε να μπορεί να αντιδράσει το Αννόβερο, κέρδισε πέναλτι και έγραψε το τελικό σκορ με τον Ντεμς. Αν ο Αράνγκο ήταν πιο εύστοχος στις δικές του ευκαιρίες, το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Πολύ καλή εμφάνιση και για τον τερματοφύλακα τερ Στέγκεν, ο οποίος είπε όχι στις 3 καλές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, όπως και σε μεγάλη διπλή που είχαν στα τελευταία λεπτά. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 1-0-1

Προβλέψεις στοίχημα: Η Λεβερκούζεν έκανε το 2 στα 2, αλλά ακόμα δεν είναι για να τη στηρίξουμε στα τυφλά, ειδικά μετά από αυτά που έδειξε η Γκλάντμπαχ στο τελευταία. Αμφότερες παίζουν με παρόμοιο επιθετικό στυλ και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, οπότε το γκολ-γκολ έχει τον πρώτο λόγο (1.65 GoalBet).



16:30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 13-9-27
Πέρυσι: ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΣΑΛΚΕ 2-2

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Δεν τα πήγε καθόλου καλά κόντρα στη Γκλάντμπαχ και έχασε δίκαια με 0-3. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ (20’), δέχτηκε δεύτερο όμως στο 52’ και το ματς τελείωσε με το 3ο στο 66’, που προήλθε από πέναλτι που έκανε ο νεοφερμένος αμυντικός Σακάι με το χέρι, στην προσπάθεια του να κόψει σουτ του Κρούζε. Δημιούργησε λίγες καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά βρήκε απέναντι του τον εξαιρετικό κίπερ των φιλοξενούμενων, ο οποίος αποσόβησε τη μεγαλύτερη (διπλή) ευκαιρία που είχε το Αννόβερο, μετά το 0-3. Στην πρεμιέρα κέρδισε εντός έδρας τη Βόλφσμπουργκ με 2-0, η οποία όμως τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίχτες. Over τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Σάλκε. Εκτός ο κεντρικός μπακ Φελίπε, ο αριστερός μπακ Πάντερ (1 συμμ.) και ο δεξιός Τσερουντόλο, αμφότεροι λογίζονται ως βασικοί, οι αμυντικοί χαφ Χόφμαν (2 συμμ. αλλ.), Φράνκα και ο επιθετικός Για Κονάν (βασικός πέρυσι).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 1-0-1

ΣΑΛΚΕ: Πολύ κακή εβδομάδα για τη Σάλκε και τον προπονητή της Κέλερ, ο οποίος είναι πλέον υπό αμφισβήτηση. Αυτό οφείλεται τόσο στο ότι δεν κατάφερε ακόμα να κερδίσει στη Μπουντεσλίγκα, βγάζοντας αρκετά κακό πρόσωπο, ενώ δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα της στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον 4ο προκ. του Τσαμπ. Λιγκ και θα πάει έτσι στην Τούμπα την Τρίτη με την πλάτη στον τοίχο. Το εντός έδρας 3-3 της πρεμιέρας, διαδέχτηκε η βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Βόλφσμπουργκ με 0-4, δεχόμενη και τα 4 στην επανάληψη. Η άμυνα της κοιμήθηκε σε κόρνερ και δέχτηκε σχεδόν αστεία το πρώτο (55’), 6 λεπτά αργότερα ήρθε εξίσου εύκολα το δεύτερο, ενώ στο 67’ ολοκληρώθηκε η εικόνα διάλυσης με το τρίτο, πάλι από στημένη φάση. Στις καθυστερήσεις το 4ο, μετά από αντεπίθεση. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 32’ με τον Φαρφάν, αλλά δεν έκανε τίποτα στην επανάληψη και ρίχνοντας το ρυθμό της δέχτηκε την ισοφάριση από το πουθενά (73’) και δεν κατάφερε να αντιδράσει μέχρι το τέλος. Απόλυτη δικαιολογημένη η γιούχα των οπαδών της στο τελευταίο 20λεπτο. Αήττητη στα 5 τελευταία κόντρα στο Αννόβερο (3-2-0). Εκτός οι αμυντικοί Κολάσινατς, Παπαδόπουλος, ο μέσος Ανάν και οι επιθετικοί Χούντελααρ (2 συμμ./2 γκ.), ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ και ο Ομπάσι.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 0-4
Τελευταία 5: 0-1-1

Προβλέψεις στοίχημα: Η Σάλκε έδειξε ότι δεν είναι ομάδα για να την εμπιστεύεσαι, ο Κέλερ παίζει το κεφάλι του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ φάνηκε επίσης πως κανείς δεν έχει όρεξη… να παίξει στην άμυνα (δέχτηκε 7 γκολ σε 2 αγ.)! Το Αννόβερο μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση της Σάλκε και το άγχος που θα έχει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να φτάσει . Άλλωστε την παίρνει τη Σάλκε ακόμα μια ήττα στο πρωτάθλημα, τώρα που είναι νωρίς. Την πρόκριση στους ομίλους όμως; Άσος στο 2.70 (MeridianBet).



19:30 ΧΕΡΤΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Προϊστορία: 22-12-26
Πέρυσι: -

ΧΕΡΤΑ: Δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Εντυπωσιακή στο 6-1 της πρεμιέρας με την Άιντραχτ, βρέθηκε πολύ κοντά στο 2 στα 2 στη Νυρεμβέργη, αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία (2-2). Το πρώτο μέρος είχε χαμηλό ρυθμό, αλλά σε ανύποπτη φάση δέχτηκε το πρώτο γκολ (4-0’). Μπήκε πιο ορεξάτη στην επανάληψη, όπου ισοφάρισε με τον Αλάγκουι (61’) και πήρε το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Ρόνι. Δεν άντεξε όμως μέχρι το τέλος και δέχτηκε την ισοφάριση στο 89’. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στο Αμβούργο. Εκτός ο αμυντικός βαν ντερ Μπεργκ (1 συμμ., βασ.), οι μέσοι Μουχτάρ, Ντζένγκ (1 συμμ., βασ.) και ο επιθετικός Λασόγκα.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 6-1
Τελευταία 5: 1-1-0

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Εντός έδρας διασυρμός για το ιστορικό Αμβούργο με 5-1 από τη Χόφενχαϊμ. Ήταν στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε να χάνει μόλις στο 5’, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον αρχηγό φαν ντερ Φάαρτ με πέναλτι στο 44’. Τραγική η εμφάνιση στην επανάληψη, όπου δέχτηκε 4 γκολ μέσα σε 27’ (50’, 67’, 74’, 77’). Η εμφάνιση έφερε αρκετό εκνευρισμό στους παίχτες, ο φαν ντερ Φάαρτ πετάξει το περιβραχιόνιο όταν έγινε αλλαγή, ενώ ο τερματοφύλακας Άντλερ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς και άφησε υπόνοιες για συμπαίκτες του, όσον αφορά την απόδοσή τους. Αήττητο από τη Χέρτα στα 5 τελευταία (3-2-0). Θα έχει αρκετές απουσίες σήμερα, αλλά ελάχιστες προβληματίζουν τον Φινκ: εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νόιχαους, οι κεντρικοί αμυντικοί Μανσιέν, Τζουρού, ο βασικός αριστερός μπακ Γιάνσεν (2 συμμ.), οι αριστεροί μέσοι Ιλίτσεβιτς, Αόγκο (2 συμμ., αλλ.), οι αμυντικοί χαφ Τόμας Ρινκόν (1 συμμ.), Κάτσαρ και ο κεντρικός μέσος Στάινμαν.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 0-1-1

Προβλέψεις στοίχημα: Κάκιστη η εικόνα του Αμβούργου και ο Φινκ έχει ακόμα πολύ δουλειά μέχρι να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα. Το μόνο που αξίζει πάντως στο ματς είναι η κόντρα στον εξαιρετικά χαμηλό άσο (1.90 MyBet.gr), περιμένοντας την αντίδραση από το Αμβούργο. Χ2 για όποιον το πιστεύει (1.90 Stoiximan), αλλιώς πάσο!

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση