» » » » » » Προγνωστικά Bundesliga: Μπορεί την έκπληξη η ανεβασμένη Βέρντερ;


Προγνωστικά Bundesliga: Μπορεί την έκπληξη η ανεβασμένη Βέρντερ;
21:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 36-16-39
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ 2-1

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης Μπράουνσβαϊγκ, αλλά ο Κλοπ έβγαλε άσο από τον μανίκι, με τις δύο πρώτες αλλαγές του (Ρόις 60’, Χόφμαν 67’) να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ο δεύτερος 8 λεπτά μετά την είσοδό του και ο πρώτος με πέναλτι στο 86’. Ανακουφισμένη στα τελευταία λεπτά, δέχτηκε τη μείωση στο 89’. Βασικός ξεκίνησε ο Παπασταθόπουλος, όπως και ο νεοαποκτηθείς Μχιταριάν. Ντεμπούτο για τον δεύτερο, ο Σωκράτης είχε αγωνιστεί και στο Σούπερ Καπ, ως αλλαγή. Πολύ καλό ξεκίνημα για τους φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, που έχουν κάνει το 4 στα 4 στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις τους (Σούπερ Καπ, κύπελλο, 2 πρωτάθλημα). Εκτός ο δεξιός μπακ Πίστσεκ και ο κεντρικός μέσος Γκιουντογάν (1 συμμ.).


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5 : 2-0-0


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε η ανανεωμένη Βέρντερ, με το ίδιο σκορ (1-0), αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Άουγκσμπουργκ. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ανοίγοντας το σκορ αρκετά νωρίς (Εκιτσί 22’) και κρατώντας το με δυσκολία στην επανάληψη, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητική (5-20 σουτ, 46-54 κατοχή). Νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα μετά το τέλος, τόσο από τον νέο προπονητή Ντουτ όσο και από τους παίχτες, που στην περσινή σεζόν μόλις μία φορά είχαν πετύχει δύο κολλητές νίκες, ενώ τώρα το έκαναν με το καλημέρα. Στο πρώτο τους παιχνίδι πήραν διπλό από τη Μπράουνσβαϊγκ. Για δεύτερο παιχνίδι έμεινε στον πάγκο ο αυστριακός άσος Αρναούτοβιτς, ο οποίος πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα. Εκτός ο 3ος τερματοφύλακας Στρέμπινγκερ, ο βασικός κεντρικός αμυντικός Καλντιρόλα (2 συμμ.), οι αναπληρωματικοί αριστεροί μπακ Σμιτζ, Ρέκερ, ο βασικός δεξιός μπακ Φριτς (1 συμμ.), και οι αναπληρωματικοί αμυντικοί μέσοι Αλεξάνταρ Στεφάνοβιτς, Μπάργκφρεντ και ο μεσοεπιθετικός Πρέντραγκ Στεφάνοβιτς.

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 2-0-0

Προγνωστικά: Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο νίκες, αλλά η διαφορά δυναμικότητας μάλλον λέει ότι δύσκολα να συνεχίσει η Βέρντερ στον ίδιο ρυθμό. Για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και τον πετσοκομμένο άσο, θα πάμε με το κάπως καλύτερο over (1.45 Stoiximan), σημείο που σπάνια έχουμε στα παιχνίδια τους (3 στα 9 τελευταία), παρά τα συνήθη «επιθετικά» δεδομένα τους.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση