» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Bundesliga: Οι έδρες δεν είναι πάντα στήριγμα…


Προβλέψεις Στοίχημα Bundesliga: Οι έδρες δεν είναι πάντα στήριγμα…
16:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 22-18-27
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2-2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Με ήττα από τη Μάιντς συνοδεύτηκε η φετινή πρεμιέρα της Στουτγάρδης στο πρωτάθλημα. Βρέθηκε να χάνει στο 14’, αλλά στο 16’ ισοφάρισε με τον συνήθη σκόρερ της, Ιμπίσεβιτς. Στην επανάληψη ήταν απειλητική αλλά οι γηπεδούχοι πιο αποτελεσματικοί και προηγήθηκαν στο 78’ με 1-3, με τον Χάρνικ να μειώνει στο τελικό 2-3 στο 82’. Ήταν σαφώς πιο απειλητική από όσα μας είχε δείξει μέχρι τώρα, αλλά και πέρυσι, έδειξε όμως ότι με τις αλλαγές στην άμυνα της, θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στα μετόπισθεν. Ο Ιμπίσεβιτς έχει σκοράρει τα 4 από τα 5 επίσημα γκολ που έχει πετύχει η Στουτγάρδη. Την Πέμπτη ταξιδεύει στην Κροατία για την πρώτη αναμέτρηση με τη Ριέκα για το Γιουρόπα Λιγκ. Over τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Λεβερκούζεν, γκολ-γκολ 6 από αυτά. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Ταστσί, Νίντερμαϊερ, ο μεσοεπιθετικός Ντιντάβι, ο αριστερός εξτρέμ Οντέλ και ο δεξιός Ρόχας.


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Με τον Σον (Αμβούργο, 10 εκατ.) να σκοράρει με το καλημέρα, η Λεβερκούζεν έκανε μια πειστική εμφάνιση και επικράτησε δίκαια εντός έδρας της Φράιμπουργκ με 3-1. Προηγήθηκε με τον Κίσλινγκ στο 22’, αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν την ανάπαυλα (40’). Στην επανάληψη μπήκε δυνατά και πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Σον (47’, ασίστ ο Σαμ), ενώ 5 λεπτά αργότερα σφράγισε τη νίκη με τον Σαμ (ασίστ ο Κίσλινγκ). Το «ασφαλές» απόγευμα βέβαια, εξασφαλίστηκε όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν το πέναλτι στο 67’. Η επιθετική τριπλέτα Κίσλινγκ, Σον, Σαμ έκανε τα πάντα άψογα και φαίνεται πως βρήκε πολύ εύκολα καλή χημεία. Αήττητη στα 6 τελευταία κόντρα στη Στουτγάρδη (4-2-0). Εκτός ο αναπληρωματικός κίπερ Λομπ, ο αριστερός μπακ Μπόνις και ο αμυντικός χαφ Κορ.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

Προβλέψεις στοίχημα: Η Λεβερκούζεν άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο παιχνίδι. Ευάλωτη αμυντικά η Στουτγάρδη, σαφώς καλύτερη επιθετικά, αλλά έχει και την προσοχή της στραμμένη στον αγώνα της Κροατίας. Πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά δύσκολα να έρθει ο άσος (Χ2 στο 1.30 Stoiximan).



16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 10-13-10
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ 1-4

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Περίμενε σίγουρα καλύτερη πρεμιέρα από αυτή που είχε, αλλά όταν έχεις δύο αποβολές, δεν μπορεί να περιμένεις κάτι περισσότερο από την ήττα. Μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι, αλλά δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 17’ και 15 λεπτά αργότερα έμεινε με 10 (Άρνολντ). Δεν πτοήθηκε και έπαιξε αρκετά καλά, με τους Ντιέγκο και Βιεϊρίνια να παίρνουν πάνω τους τις περισσότερες προσπάθειες, αλλά στο 52’ έμεινε με 9, λόγω της αποβολής του νεοαποκτηθέντος αμυντικού, Κλόζε. Η Βόλφσμπουργκ πάλι έβγαλε κάποιες φάσεις, είχε και δοκάρι, με το Αννόβερο να σπαταλάει με τη σειρά του αρκετές ευκαιρίες, αλλά να παίρνει τελικά τη νίκη στο 84’ με δεύτερο γκολ. Η Βόλφσμπουργκ είχε και δεύτερο δοκάρι λίγο πριν το τέλος. Με τις συνθήκες που ήρθε το παιχνίδι, μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα έβγαλε αρκετά καλά στοιχεία και απέδειξε ότι υπάρχει και όρεξη και η ποιότητα για να τα πάει τουλάχιστον καλύτερα από πέρυσι. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Τιμ Κλόζε και ο μεσοεπιθετικός Άρνολντ. Εκτός οι εξτρέμ Καλιγκιούρι, Χασάνι και οι επιθετικοί Ντοστ, Χέλμες.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

ΣΑΛΚΕ: Παιχνίδι με τρελό ρυθμό η πρεμιέρα με το Αμβούργο, όπου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3. Ο Χούντελααρ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν γρήγορα με πέναλτι (12’) και πήραν το προβάδισμα στο 24’. Ο Ολλανδός άσος ξαναχτύπησε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+2), αλλά με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του βρέθηκε πάλι να κυνηγάει στο σκορ. Την λύτρωσε έδωσε το νέο απόκτημα, Ζαλάι, που ισοφάρισε στο 72’. Από τη συνολική εικόνα πάντως του αγώνα το αποτέλεσμα φαίνεται δίκαιο. Την προσεχή Τετάρτη έχει τον πρώτο αγώνα για τον 4ο προκ. του Τσαμ. Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, αφού ως γνωστό η Μέταλιστ αποκλείσθηκε λόγω συμμετοχής σε στημένα παιχνίδια. Αυτό που θα συζητηθεί πάντως περισσότερο είναι η επιστροφή του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος ήταν στον πάγκο της ομάδας μέχρι τον Δεκέμβρη, έχει ψηφιστεί από τους οπαδούς ως ο μεγαλύτερος προπονητής του αιώνα (για τη Σάλκε), ενώ έχει πανηγυρίσει με το σύλλογο 1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και 2 κύπελλα Γερμανίας. Over τα 10 από τα 11 τελευταία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Παραμένουν εκτός ο Παπαδόπουλος, ο μέσος Ανάν και ο επιθετικός Ομπάσι.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-1-0

Προβλέψεις στοίχημα: Καμιά ομάδα δε μας έδωσε ασφαλή δείγματα γραφής και ακόμα περισσότερο η Βόλφσμπουργκ, η οποία αγωνίστηκε κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες. Υπάρχει πολύ ποιότητα και από τις δύο πλευρές και έτσι το γκολ-γκολ έχει τον πρώτο λόγο (1.45 MeridianBet). Με αυτό το σκεπτικό, αρκετές πιθανότητες έχει και το πιο καλοπληρωμένο Over (1.60 BetShop).



19:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 26-9-14
Πέρυσι: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1-0

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Για κακή της τύχη έκανε πρεμιέρα στο Μόναχο αντιμετωπίζοντας τη Μπάγερν, οπότε η ήττα (1-3) θα πρέπει να θεωρούνταν αναμενόμενη. Το 0-2 έγινε στο 16’, ευτύχησε να μειώσει με αυτογκόλ των γηπεδούχων στο 40’, οι οποίοι αφού έχασαν ένα πέναλτι στο 68’, το Αννόβερο τους χάρισε και δεύτερο ένα λεπτό αργότερο, για να γράψουν το τελικό σκορ. Κακό το ξεκίνημα φέτος, έχοντας ήδη αποκλειστεί το κύπελλο στα πέναλτι από την Ντάρμσταντ (3η κατηγορία). Γκολ-γκολ τα 8 από τα 10 τελευταία κόντρα στο Αννόβερο. Μοναδική απουσία ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Χάιμεροτ.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Αφού γλίτωσε στα πρώτα λεπτά από το να βρεθεί πίσω στο σκορ από τη Βόλφσμπουργκ, όλα κύλησαν ιδανικά και πήρε ο πρώτο του τρίποντο στη σεζόν. Προηγήθηκε στο 17’ με τον Αντρέασεν και ευνοήθηκε από την αποβολή των φιλοξενούμενων στο 32’. Προτίμησε να μην πατήσει γκάζι, αφήνοντας αρκετούς διαδρόμους στους αντιπάλους, οι οποίοι κατάφερναν να βγουν στην κόντρα ακόμα και όταν έπαιζαν με 9 (52’). Σπατάλησε από υπερβολική σιγουριά, αρκετές καλές ευκαιρίες μετά το 70’, με τον Χούστσι να κάνει μετά από ωραίο συνδυασμό το τελικό 2-0. Στα τελευταία λεπτά η Βόλφσμπουργκ είχε δοκάρι. Πολύ καλό ξεκίνημα τόσο για την ομάδα όσο και για τον μεσοεπιθετικό Αντρέασεν, ο οποίος είχε ξεκινήσει εξίσου εντυπωσιακά πέρυσι (4 συμμ./3 γκ.), αλλά έχασε το υπόλοιπο λόγω σοβαρού τραυματισμού. Απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Μαρτσέλο (PSV, 3 εκατ.). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Φελίπε, Μπάλας, Γκεκντεμίρ, ο δεξιός μπακ Τσερουντόλο, ο αμυντικός χαφ Φράνκα και ο επιθετικός Για Κονάν.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

Προβλέψεις στοίχημα: Με τα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα η Γκλάντμπαχ, όσο σημαντικός και να είναι ο παράγοντας έδρα, δε δικαιολογεί την απόδοση στον άσο στο 1.80-1.90. Λογικό να την κοντράρουμε, με το Χ2 να πληρώνει λίγο καλύτερα (1.95 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση