» » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Μπορεί την έκπληξη η ενισχυμένη Σουόνσι;


Πάμε Στοίχημα Premier League: Μπορεί την έκπληξη η ενισχυμένη Σουόνσι;
14:45 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 45-27-18
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΤΟΟΥΚ 0-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ακόμη μια χρονιά εκτός Ευρώπης θα μείνει η θρυλική Λίβερπουλ, κάτι που αποτελεί το μεγάλο στόχο για φέτος. Από πέρυσι αξίζει να κρατήσει μόνο την πορεία στο δεύτερο μισό, έχοντας τελειώσει τη χρονιά με αήττητο 8 αγωνιστικών (4-4-0). Ο Σουάρεζ τελικά δε μπόρεσε να πεισθεί από τη διοίκηση για να παραμείνει και αναμένεται η αναχώρηση του, με τον ίδιο να το δηλώνει περίτρανα πριν λίγες μέρες, τη στιγμή που κυκλοφορούσαν ψευδείς δηλώσεις ότι θέλει να μείνει για τον κόσμο της ομάδας. Στα φιλικά που έδωσε κέρδισε Πρέστον (4-0), Μελβούρνη (2-0), Βαλερένγκα (4-1) και τον Ολυμπιακό στο φιλικό που δόθηκε προς τιμή του Στίβεν Τζέραρντ (2-0), ενώ στο τελευταίο έχασε 0-1 από τη Σέλτικ. Καλή η μεταγραφική ενίσχυση, φέρνοντας τους Κολό Τουρέ (Μαν. Σίτι, ελεύθ.), Μινιολέ (Τ, Σάντερλαντ, 11 εκατ.), Ιάγκο Άσπας (Ε, Θέλτα, 8.5 εκατ.) και Λουίς Αλμπέρτο (Ε, Σεβίλλη/Μαρτσελόνα ΙΙ, 8 εκατ.). Οριστικοποίησε την πώληση του Άντι Κάρολ στη Γουέστ Χαμ, βάζοντας στα ταμεία της 17.5 εκατ., ενώ έδωσε τον χρήσιμο χαφ Σέλβεϊ (Σουόνσι, 6 εκατ.), τους πλάγιους μέσους Ντάουνινγκ (Γουέστ Χαμ, 6 εκατ.), Σπίρινγκ (Μπόλτον, 2 εκατ.), ενώ ο για χρόνια βασικός κίπερ, Πέπε Ρέινα, δόθηκε δανεικός στη Νάπολι, γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Έχει μια από τις καλύτερες προϊστορίες κόντρα στη Στόουκ, από την οποία δεν έχει χάσει και στις 45 φορές που τη φιλοξένησε (35-10-0), με τέρματα 98-22. No goal τα 7 από τα 8 τελευταία εντός με τη Στόουκ. Ο Σουάρεζ εκτίει ακόμα ποινή από πέρυσι και δεν είναι διαθέσιμος. Αμφίβολοι οι κεντρικοί αμυντικοί Σκρτελ και Άγκερ, πιο δύσκολα να προλάβει ο πρώτος, με τον δεύτερο να ακούγεται έντονα για τη Μπαρτσελόνα.


ΣΤΟΟΥΚ: Σε ρηχά νερά αναμένεται να κινηθεί και φέτος η Στόουκ, με πρώτο μέλημα φυσικά την παραμονή. Πέρυσι έπαιξε το πιο συντηρητικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία και μετά βίας σκόραρε, ενώ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της, που της έδωσε τους 28 από τους 42 βαθμούς που συγκέντρωσε, τερματίζοντας μόλις 6 βαθμούς πάνω από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν. Αυτά έκανε με τον Πούλις και τα ίδια καλείται να κάνει και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μαρκ Χιούζ, που πέρυσι ήταν ο βασικός υπαίτιος για τον υποβιβασμό της ΚΠΡ. Στα φιλικά που έδωσε στις ΗΠΑ κέρδισε Ντάλας (1-0) και Φιλαδέλφια (2-0), ενώ έχασε από το Χιούστον. Στο τελευταίο φιλικό επί αγγλικού εδάφους κέρδισε δύσκολα τη Μάκλσφιλντ με 2-1. Μοναδική απουσία ο μέσος Σι.

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Λίβερπουλ θέλει να κάνει την υπέρβαση φέτος. Αν ο Χιούζ δεν κάνει θαύματα στη Στόουκ, οι κόκκινοι μπορούν να ξεκινήσουν με νίκη. Χαμηλός βέβαια ο άσος στο 1.40, αλλά δυνατός (GoalBet).



19:30 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 1-2-5
Πέρυσι: ΣΟΥΝΣΙ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 1-1

ΣΟΥΟΝΣΙ: Η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια πέρυσι ήταν εξαιρετική, αφού για όλη σχεδόν τη σεζόν η ομάδα βρισκόταν σταθερά στην πρώτη δεκάδα, ενώ αποκορύφωμα φυσικά ήταν η κατάκτηση του Λιγκ Καπ, το πρώτο μεγάλο τρόπαιο που κατακτούν οι Ουαλοί. Η παραμονή του επιθετικού Μίτσου, μετά την εκπληκτική πρώτη του χρονιά στην Αγγλία (18 γκολ), πρέπει να θεωρείται μεγάλη επιτυχία, αν και ο Λάουντρουπ ήδη από πέρυσι είχε δηλώσει ότι δύσκολα να τον κρατήσει η ομάδα για ακόμη ένα χρόνο. Έκανε καλές κινήσεις μεταγραφικά, φέρνοντας τον γκολτζή της Φίτεσε, Μπόνι (31 γκ. σε 30 συμμ., πρώτο σκόρερ στην Ερεντιβίζιε) και τον χρήσιμο μέσο Σέλβεϊ από τη Λίβερπουλ (6 εκατ.). Αγόρασε και από Ισπανία, αποκτώντας τον αμυντικό Ζόρντι Άματ (βασικός στη Ράγιο, άνηκε στην Εσπανιόλ, 3 εκατ.) και του μέσους της Μπέτις, Ποθουέλο και Κάνιας (ο τελευταίος ήταν βασικός). Η χρονιά έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας εύκολα την πρόκριση στον 3ο προκ. γύρο του Γιουρόπα κόντρα στη Μάλμε (4-0 εντός, 0-0 εκτός). Θα λείψει σήμερα ο μέσος ντε Γκουζμάν, βασικός και αναντικατάστατος πέρυσι. Αμφίβολοι οι μέσοι Σέλβεϊ και Πάμπλο Ερνάντεθ. Under τα 6 από τα 8 κόντρα στη Γιουνάιτεντ, 5 από αυτά έληξαν στο no goal και 5 στα «2-3».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Η νέα εποχή στη Μάντσεστερ, χωρίς τον Φέργκιουσον στο τιμόνι, είναι γεγονός! Ο πρώην τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, προσωπική επιλογή του Σερ Άλεξ, έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο φέτος, αφού θα πρέπει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Στα φιλικά προετοιμασίας ο Μόγιες πειραματίστηκε αρκετά και έτσι δικαιολογείται η μόλις μία νίκη σε 5 φιλικά: Γιοκοχάμα Μαρίνος 2-3, Οζάκα 2-2, Κίτσι (Χονγκ Κονγκ) 5-2, ΑΙΚ 1-1, Σεβίλλη 1-3. Στο πρώτο επίσημο πάντως τα πήγε εξαιρετικά και χωρίς να κοπιάσει επικράτησε της κυπελλούχου Γουίγκαν στο Τσάριτι Σιλντ με 2-0, με δύο γκολ του φαν Πέρσι στις αρχές κάθε ημιχρόνου (6’, 59’), το πρώτο με κεφαλιά και το δεύτερο με λίγη τύχη, αφού μακρινό του σουτ βρήκε σε πόδια ποδοσφαιριστή της Γουίγκαν. Στην επιθετική τριπλέτα είχε τους Ζάχα, Γουέλμπεκ και κορυφή τον φαν Πέρσι. Ο πρώτος, μαζί με τον νεαρό αμυντικό Βαρέλα της Πενιαρόλ, είναι οι μόνοι παίχτες για τους οποίους δαπανήθηκαν φέτος χρήματα, ενώ από την άλλη ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Ρούνεϊ, με τον Μουρίνιο πάντως να αφήνει υπονοούμενα ότι η Τσέλσι θα επιστρέψει με νέα πρόταση πριν τις 2 Σεπτεμβρίου, που τελειώνουν οι μεταγραφές στην Αγγλία. Ο Μόγιες πάντως ξεκαθάρισε ότι ο παίχτης δεν είναι προς πώληση. Εκτός ο αμυντικός Ράφαελ, οι μέσοι Φλέτσερ, Κάρικ, Πάουελ, οι μεσοεπιθετικοί Νάνι, Γιάνγκ και ο επιθετικός Χερνάντεζ.

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ενισχυμένη η Σουόνσι φέτος, ειδικά στην επιθετική γραμμή. Οι μπέμπηδες έδειξαν ευάλωτοι αμυντικά, αλλά έχουν άπειρους τρόπους να σκοράρουν. Γκολ-γκολ στο 1.67 (Stoiximan).



17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 70-39-60
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Με τον Βενγκέρ να έχει δεχτεί τη μεγαλύτερη κριτική που του έχει ασκηθεί όσο βρίσκεται στον πάγκο των κανονιέρηδων και την ομάδα να έχει μείνει για αρκετά χρόνια μακριά από τίτλους, έδωσε μεγάλη μάχη πέρυσι στο τέλος και έσωσε τη χρονιά, τερματίζοντας 4η. Κράτησε τους βασικούς της παίχτες, ενώ έδωσε αρκετούς από το αρκετά μεγάλο ρόστερ που διαθέτει. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε τις ιαπωνικές Ναγκόγια Κράμπους (3-1) και Ουράβα Ρεντς, ενώ στα υπόλοιπα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νάπολι, έχασε από τη Γαλατά (1-2) και κέρδισε στο τελευταίο τη Σίτι με πολύ καλή εμφάνιση. Επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους οι Κάμπελ (Μπέτις), Μπέντνερ (Γιουβέντους), Σαμάκ (Γουέστ Χαμ), Τσου-Γιουνγκ Παρκ, με τον πρώτο να δίνεται εκ νέου δανεικός στον Ολυμπιακό και τον Σαμάκ να μετακομίζει στην Κρίσταλ Πάλας για 1.2 εκατ. Από την ομάδα αποχώρησαν επίσης οι αμυντικοί Σκιλασί (Μπαστιά, ελεύθ.), Κοκελέν (Φράιμπουργκ, δαν.), Τζουρού (Αμβούργο, δαν., ήταν ήδη δανεικός στο Αννόβερο) και ο μέσος Αρσάβιν, που έμεινε ελεύθερος (ήταν ήδη για 6 μήνες στη Ζενίτ), ενώ πουλήθηκαν Μανόνε (Τ, Σάντερλαντ, 2.5 εκατ.) και πιο πρόσφατα ο Ζερβίνιο (Ε, Ρόμα, 8 εκατ.). Τα μεταγραφικά συνεχίζουν να απασχολούν την ομάδα, η οποία ψάχνει για φορ. Έχει άλλωστε εμπλακεί και στα σίριαλ με τους Ρούνεϊ και Σουάρεζ. Αήττητη από τη Βίλλα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-1-0). Αμφίβολοι ο αμυντικός Σανιά, οι μέσοι Ράμσεϊ, Ροσίτσκι και ο εξτρέμ Γουόλκοτ. Εκτός οι αμυντικοί Βερμάλεν, Μονρεάλ, οι μέσοι Αρτέτα, Ντιαμπί και ο νεοαποκτηθέντας φορ Σανόγκο, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Νέων τον Ιούλιο.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Παλεύει για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν άλλαξε ούτε πέρυσι, που σώθηκε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, ευνοούμενη και από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων. Παρά την απογοητευτική περσινή πορεία (15η, 2η χειρότερη άμυνα, αποκορύφωμα το 0-8 από την Τσέλσι), η διοίκηση εμπιστεύτηκε και πάλι τον Πολ Λαμπέρτ στον πάγκο της, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Σε αυτό ποντάρουν και με τις αρκετές φετινές προσθήκες: Οκορέ (Α, Νόρντζελαντ, 4.7 εκατ.), Χελένιους (Ε, Άαλμποργκ, 1.5, εκατ.), Λούνα (Α, Σεβίλλη, 2 εκατ.), Μπακουνά (Μ, Χρόνινχεν, 1 εκατ.), Τόνεφ (ΜΕ, Λεχ Πόζναν, 3.2 εκατ.), ενώ γύρισε από το δανεισμό του στη Μαγιόρκα ο καλός δεξιός μπακ, Άλαν Χάτον. Καμιά αξιόλογη αποχώρηση. Εκτός ο μέσος Χερντ και ο μεσοεπιθετικός Ν’Ζόγκμπια.

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Βίλλα αναμένεται να παρουσιάσει και πάλι αμυντικά κενά, αφού δεν ενισχύθηκε σε αυτό τον τομέα όσο αναμενόταν. Ενισχύθηκε όμως πάρα πολύ επιθετικά, εκεί όπου έχει πολλές και ποιοτικές αξιόπιστες λύσεις. Η Άρσεναλ θέλει να ξεκινήσει θετικά τη χρονιά, αλλά απέδειξε και αυτή ότι πονάει ανασταλτικά. Over (1.57 MeridianBet) και γκολ-γκολ (1.72 BetShop) οι επιλογές μας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση