» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Έτοιμοι ΠΑΟΚ και Ξάνθη


Προγνωστικά στοιχήματος: Έτοιμοι ΠΑΟΚ και Ξάνθη
Λίβερπουλ - Στόουκ: Δεν κερδίζει πολλές δεκαετίες στο «Άνφιλντ» η Στόουκ (35-10-0 για την Λίβερπουλ).

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου: Ακόμη να συνέλθει από την εξάρα στην πρεμιέρα από την Χέρτα η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Σαφώς ανώτερη και φαβορί η Μπάγερν.


Αμβούργο - Χόφενχαϊμ: 4-1-0 μετράει το Αμβούργο κόντρα στην Χόφενχαϊμ με γκολ 7-1 (με πέναλτι το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων).



Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ: Έστω και χωρίς να πείσει ξεκίνησε με το διπλό στο Μπράουνσβαϊγκ η Βέρντερ Βρέμης. Δεν αντιστάθηκε στην ανωτερότητα της Ντόρτμουντ η Άουγκσμπουργκ και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην έδρα της από την Ντόρτμουντ.

Βόλφσμπουργκ - Σάλκε: Έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα η Βόλφσμπουργκ και ηττήθηκε με 2-0 στο Αννόβερο. Σέ ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, η Σάλκε έμεινε στο 3-3 με το Αμβούργο.


Στουτγάρδη - Λεβερκούζεν: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Στουτγάρδη δείχνει να μην ξεκινά καλά. Σοβαρή η Λεβερκούζεν και δίκαιο 3-1 επί της Φραϊμπουργκ.


Φράιμπουργκ - Μαϊντζ: Η Φραϊμπουργκ αναζητά τον πρώτο της βαθμό, ενώ η Μαϊντζ να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Στουτγάρδης.

Άρσεναλ - Άστον Βίλα: 12-5-2 στα 19 πρόσφατα παιχνίδια που η Άρσεναλ υποδέχτηκε στο πρωτάθλημα την Άστον Βίλα.

Γουέστ Μπρομ - Σαουθάμπτον: Μια ήρεμη σεζόν θα επιδιώξει και φέτος η Γουέστ Μπρομ. Ίδια και καλύτερη αναμένεται η Σαουθάμπτον.


Γουέστ Χαμ - Κάρντιφ: Με άνεση παρέμεινε πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ και κάτι τέτοιο αναμένεται και φέτος. Λίγες αλλά προσεχτικές κινήσεις για την Κάρντιφ στο μεταγραφικό παζάρι.


Νόριτς - Έβερτον: Η Νόριτς δεν έχει κερδίσει καμία από τις 10 τελευταίες πρεμιέρες της (0-5-5). Νέα εποχή στην Έβερτον, καθώς αποχώρησε ο Ντέιβιντ Μόγιες μετά από 11 συνεχόμενα χρόνια και στην θέση του ήρθε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.


Σάντερλαντ - Φούλαμ: Με Ιταλούς ενισχύθηκε η Σάντερλαντ, λόγω Ντι Κάνιο. Καλέ οι προσθήκες της Φούλαμ.


Μαρσέιγ - Εβιάν: Με το δεξί μπήκε η Μαρσέιγ, μετά το 3-1 στην έδρα της Γκινγκάμπ. Στο 1-1 έμεινε εντός έδρας με την Σοσό η Εβιάν.


Μαλίν - Κλαμπ Μπριζ: Ένα γκολ έχει σκοράρει μονάχα η Μαλίν. Αήττητη η Κλαμπ Μπριζ (2-1-0).


Ατρόμητος - Εργοτέλης: Ενισχυμένος και με καλή ψυχολογία ο Ατρόμητος. Μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία θα δώσει ο Εργοτέλης.


Πλατανιάς - Βέροια: Στην έδρα του ποντάρει και φέτος ο Πλατανιάς. Ερωτηματικό αποτελεί η Βέροια, μετά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της.

Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενισχυμένη και με παρακαταθήκη την περσινή εξαιρετική σεζόν η Σουόνσι. Σε μεταβατική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν είναι λίγο που δεν βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.


Γκλάντμπαχ - Αννόβερο: Αναμενόμενη ήττα της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο με 3-1 από την Μπάγερν. Το Αννόβερο μπορεί να κέρδισε στην πρεμιέρα την Βόλφσμπουργκ, αλλά εκτός έδρας πέρσι ήταν η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Μπουντεσλίγκα (4-1-12).


Αϊντχόφεν - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: 2/2 νίκες και γκολ (8-2) για την Αϊντχόφεν. Καλό το ξεκίνημα και της νεοφώτιστης Γκόου Αχέντ Ιγκλς (1-1-0).


Καμπούρ - Γκρόνινγκεν: Το πρώτο της γκολ αναζητά την τρίτη αγωνιστική η Καμπούρ. 2/2 για την Γκρόνινγκεν, που έχει ξεκινήσει φουριόζα.

Σοσιεδάδ - Χετάφε: Με νέο προπονητή η Σοσιεδάδ, μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν. Μια ήρεμη σεζόν και φέτος θέλει η Χετάφε.


Βάαλβαϊκ - Άλκμααρ: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Βάαλβαϊκ, μετά το εντυπωσιακό 4-2 επί της Φίτεσε. Έξι γκολ έχει δεχτεί στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της η Άλκμααρ.


Γάνδη - Λιρς: Από όλα τα αποτελέσματα έχει φέρει μέχρι στιγμής η Γάνδη. Έξι γκολ έχει δεχτεί σε τρεις αναμετρήσεις η Λιρς.


Βάρεγκεμ - Μονς: Όπως και πέρσι η Βάρεγκεμ δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει (2-1-0). Απογοητεύει η Μονς (0-1-2).


Λόκερεν - Γκενκ: Goal/goal και over για την εντυπωσιακή στο ξεκίνημα Λόκερεν, που έχει σκοράρει οχτώ τέρματα. Ένα λιγότερο έχει πετύχει η Γκενκ.


Σαρλερουά - Κορτραϊκ: Έχει δεχτεί τουλάχιστον από ένα γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της η Σαρλερουά. Πάντως εκτός έδρας η Κορτραϊκ χάνει μέρος της δυναμικής της.


Σερκλ Μπριζ - Οστάνδη: Έξι τέρματα έχει προλάβει να δεχτεί ήδη η Σερκλ Μπριζ, όπως και η Οστάνδη. Πρόκειται για δύο κακές ομάδες.


Μπαστιά - Βαλενσιέν: Οι αλλαγές στο ρόστερ δεν έπιασαν τόπο στην Μπαστιά, που ηττήθηκε με 2-0 από τη Ναντ. Επιβλητικό το 3-0 της Βαλενσιέν επί της Τουλούζ, όμως ο αντίπαλος έπαιζε από νωρίς με 10 παίκτες.

Νις - Ρεν: Προβλημάτισε όπως στα φιλικά η Νις και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Λιόν. Έστω και δύσκολα η Ρεν κέρδισε την Ρεμς με 2-1 στο γήπεδο της.


Ρεμς - Λιλ: Καλή εμφάνιση στο ματς με την Ρεν για την Ρεμς, μόνο που δεν συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα (1-2). Κέρδισε στην πρεμιέρα η Λιλ, με το ρευστό 1-0 την Λοριάν.


Σεντ Ετιέν - Γκινγκάμπ: Ιδανικό ξεκίνημα για την Σεντ Ετιέν, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως η Γκινκάμπ επέστρεψε στο Σαμπιονά με ήττα, χάνοντας με 3-1 από την Μαρσέιγ.

Τουλούζ - Μπορντό: Πλήρωσε την αποβολή ποδοσφαιριστή της η Τουλούζ και ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Βαλενσιέν. Η Μπορντό ήταν κατώτερη από την Μονακό και ηττήθηκε με 2-0 στην πρεμιέρα.


ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Οι δύο ομάδες έχουν ήδη παιχνίδια στα πόδια τους, με τον ΠΑΟΚ να είναι σίγουρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Ναϊμέγκεν - Τσβόλε: 2/2 ήττες και (1-9) τα γκολ για την Ναϊμέγκεν. Αντιθέτως η Τσβόλε μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.



Ρόντα - Φίτεσε: No goal έληξαν τα δύο πρώτα ματς της Ρόντα, goal/goal της Φίτεσε.


Βαγιαδολίδ - Μπιλμπάο: Η Βαγιαδολίδ δεν έχει πια τον Τζούκιτς στον πάγκο της, όμως ο στόχος της παραμονής είναι ο ίδιος. Με Βαλβέρδε και πολλά όνειρα φέτος η Μπιλμπάο.

Βαλένθια - Μάλαγα: Αλλαγμένη η Βαλένθια, που θέλει φέτος μια θέση στο Champions League. Αποχώρισαν σχεδόν όλα τα βαριά χαρτιά στην Μάλαγα, που αναμένεται να επιστρέψει στα χαμηλά στάνταρ της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση