» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Ligue 1: Με ανεβασμένο ηθικό οι Μονεγάσκοι


Προγνωστικά Στοίχημα Ligue 1: Με ανεβασμένο ηθικό οι Μονεγάσκοι
21:30 ΜΟΝΑΚΟ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Προϊστορία (από 1998): 9-10-5
Πέρυσι: -

ΜΟΝΑΚΟ: Έχοντας τους ίδιους σκόρερ με το πρώτο παιχνίδι, η Μονακό πέτυχε δίκαιη νίκη με 4-1, υποδεχόμενη τη Μονπελιέ. Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά, με τον Φαλκάο να ανοίγει το σκορ στο 18’ με πέναλτι που κέρδισε ο πολύ καλός και πάλι Οκάμπος, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη καλή φάση που είχαν (24’) κατάφεραν να ισοφάρισαν, αλλά ο Ριβιέρ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους με ωραία λόμπα, αν και έκανε φάουλ στην αρχή της φάσης, το οποίο δεν είδε ο διαιτητής. Η ρέντα του επιθετικού της Μονακό συνεχίστηκε και στην επανάληψη, όπου έκανε χατ-τρικ (58’, 81’), με γονατιά από κόρνερ το πρώτο, τυχερός στο δεύτερο που βρέθηκε μόνος με το τέρμα, μετά από ασθενή απόκρουση του κίπερ σε σουτ του Καράσκο. Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ ποδοσφαιριστή της Μονακό από το 2005. Καλές εντυπώσεις και για τον βέλγο άσο, ο οποίος αναστάτωσε την άμυνα της Μονπελιέ αρκετές φορές και κέρδισε την κόκκινη που άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 στο 64’. Εκτός ο μέσος Ζοάο Μουτίνιο, οι εξτρέμ Τζέιμς Ροντρίγκεζ (1 συμμ.), Ντιράρ και ο επιθετικός Μπαραζίτ.


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-0-0


ΤΟΥΛΟΥΖ: Ήταν καλύτερη της Μπορντό, αλλά δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της, παρότι έπαιζε και με 10 από το 28’. Στα 43’ μάλιστα, στην πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά η πίεση στα τελευταία λεπτά απέδωσε και ισοφάρισε με τον καλύτερο της παίχτη, Μπεν Μπασάτ, που είχε κερδίσει και την κόκκινη προηγουμένως. Καλύτερη σε όλη την επανάληψη, όπου έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ με τους Μπεν Μπασάτ, Σιλά, είχε και δοκάρι με τον Σιριέξ, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπορντό, που ήταν σε εξαιρετική μέρα, της στέρησε τη χαρά της νίκης. Under οι 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μονακό. Εκτός ο έμπειρος αμυντικός Ζεμπινά, ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Ρομάν, ενώ θα χρειαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον επιθετικό Μπεν Μπασάτ (2 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 0-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Έχουμε δει λίγα πράγματα από την Τουλούζ μέχρι τώρα, αλλά αν και χωρίς νίκη ακόμα, είναι ομάδα που θέλει σίγουρα προσοχή. Λογικός ο άσος για τη Μονακό, η οποία στα δύο πρώτα έχει και τη διαιτησία με το μέρος της, αλλά θα τον αποφύγουμε σε τέτοια τιμή. Πολύ καλύτερο το over στο 1.90 (GoalBet), αφού είναι δεδομένη η υπεροπλία των γηπεδούχων, όπως και τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν παίχτες μπροστά για να κάνουν τη ζημιά, ακόμα και χωρίς τον Μπεν Μπασάτ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση