» » » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Ευχάριστη έκπληξη η Άστον Βίλλα!


Πάμε Στοίχημα Premier League: Ευχάριστη έκπληξη η Άστον Βίλλα!
14:45 ΦΟΥΛΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 7-10-31
Πέρυσι: ΦΟΥΛΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 0-1

ΦΟΥΛΑΜ: Ποδαρικό με νίκη έκανε η Φούλαμ, που χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε σημαντικό διπλό στο Σάντερλαντ. Οι γηπεδούχοι είχαν φλύαρη κατοχή και δεν έφταναν εύκολα σε τελικές, με τη Φούλαμ να χτυπάει στην κόντρα με τον Κασάμι, σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε. Βασικός στην κορυφή ξεκίνησε ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος έδειξε να είναι ακόμα… διακοπές, ενώ και ο Τααράμπτ –όπως και στη ΚΠΡ πέρυσι- παρά το μεγάλο ταλέντο του, θέλει μια μπάλα μόνος του. Αλλαγή στο 65’ μπήκε ο 36χρονος Καραγκούνης, σε ρόλο «πυροσβέστη». Ο Γιόλ ξέρει τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει και έτσι ο έλληνας άσος πήρε φάουλ 6 δευτερόλεπτα αφότου μπήκε, ενώ βοήθησε αρκετά στο να πέσει ο ρυθμός του αγώνα στα τελευταία λεπτά. Συνολικά πάντως η Φούλαμ, μεσοαμυντικά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ, over τα 6 από τα 7 τελευταία. Εκτός ο τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ και ο πλάγιος μέσος Ρίτσαρντσον. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Αμορεμπιέτα και ο μεσοεπιθετικός Κατσάνικλιτς.


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μπορεί να έκανε τραγική εμφάνιση στο πρωτάθλημα και να έχασε εντός έδρας από την Άστον Βίλλα με 1-3, αλλά παρουσιάστηκε τελείως διαφορετική στον πρώτο αγώνα των προκ. του Τσαμπ. Λιγκ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, παίρνοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τους ομίλους (3-0). Πολύ καλή εμφάνιση στην επανάληψη, όπου πέτυχε και τα τρία γκολ της (Γκιμπς 61’, Ράμσεϊ 64’, Ζιρού 77’), παίζοντας πιο συντηρητικά στο πρώτο μέρος. Στο ματς πρωταθλήματος όπου απογοήτευσε, ξεκίνησε ιδανικά, παίρνοντας προβάδισμα στο 6’ με τον Ζιρού, αλλά οι Βίλατζερς ισοφάρισαν στο 22’, με τον Τσέζνι να αποκρούει αρχικά σε πέναλτι, αλλά να δέχεται το τέρμα στην επαναφορά. Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με εύστοχο –αυτή τη φορά- πέναλτι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από στημένη φάση στο 85’. Μεγάλο ρόλο έπαιξε φυσικά και η αποβολή του Κοσκιελνί στο 67’ με δεύτερη κίτρινη, έχοντας υποπέσει στο δεύτερο πέναλτι (61’), όταν και δέχτηκε την πρώτη. Η ευρωπαϊκή νίκη σίγουρα βελτίωσε το κλίμα στην ομάδα, με τους οπαδούς να ζητάν απεγνωσμένα μια μεγάλη μεταγραφή. Ο Βενγκέρ πάντως συνεχίζει σταθερά να προτιμάει γάλλους ποδοσφαιριστές τύπου… Καμπάιγ, ο οποίος φέρεται να είναι πολύ κοντά στους κανονιέρηδες. Έχει χάσει μόλις 7 φορές σε 48 αναμετρήσεις με τη Φούλαμ, όλες στο Κρέιβεν Κότατζ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κοσκιελνί (1 συμμ.), ο αριστερός μπακ Μονρεάλ και ο κεντρικός αμυντικός Βερμάλεν, οι μέσοι Αρτέτα, Ντιαμπί, ο μεσοεπιθετικός Μιγιαΐτσι, ο νεοαποκτηθείς νεαρός φορ, Σανόγκο και ο επιθετικός Τσάμπερλεϊν.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Φούλαμ δεν εντυπωσίασε στο πρώτο της παιχνίδι και παρά το καλό υλικό που διαθέτει μεσοεπιθετικά, την είδαμε να δίνει περισσότερη βαρύτητα στον ανασταλτικό τομέα. Πιθανότατα η Άρσεναλ να πάει σε πιο χαλαρό ρυθμό το παιχνίδι, προκειμένου να μη ρισκάρει νέα «σφαλιάρα», ενώ προέρχεται και από παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Δεδομένα που δικαιολογούν το ρίσκο στο under (2.00 GoalBet).



17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 45-29-45
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Το ντεμπούτο του Μαρτίνεθ στον πάγκο των ζαχαρωτών συνοδεύτηκε από την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Νόριτς (2-2). Έδειξε καλά στοιχεία δημιουργικά και επιθετικά, αλλά φάνηκαν πως μπορεί εύκολα να εκτεθεί ανασταλτικά. Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Γουίτακερ να περνάει σχεδόν 5 παίχτες πριν σουτάρει (51’). Άμεση η αντίδραση, ισοφαρίζοντας με σουτ έξω από την περιοχή με τον πολλά υποσχόμενο Μπάρκλεϊ (61’), ενώ 4 λεπτά αργότερα η ωραία ομαδική ενέργεια έβγαλε μόνο του τον Γέλαβιτς, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει αλλά να στρώνει τη μπάλα στα πόδια του Κόλμαν, ο οποίος έκανε την ανενόχλητος το 2-1. Οι γηπεδούχοι, που ενισχύθηκαν σημαντικά στην επιθετική γραμμή, ισοφάρισαν εκ νέου με ωραία κεφαλιά στο 71’. Βασικοί οι Φελαϊνί και Μπέινς, τους οποίους προσπάθησε να αποκτήσει «πακέτο» η Μαν. Γιουν. για 28 εκατ. μεσοβδόμαδα, αλλά τελικά θα παραμείνουν (για την ώρα) στην ομάδα. Under και no goal τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Εκτός ο αμυντικός Αλκαράζ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Χίμπερτ, ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον και ο εξτρέμ Γκεγιέ.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-1-0

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Απειλήθηκε περισσότερο από τη Σαουθάμπτον, που έδειξε να έχει καλύτερο ρυθμό, αλλά φάνηκε πως θα άντεχε μέχρι το τέλος. Κάπου εκεί τις τα χάλασε ένας από τους καλύτερους παίχτες πέρυσι, ο μέσος Μουλούμπου, ο οποίος υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι, στο οποίο ευστόχησαν οι Άγιοι και πήραν τη νίκη. Θέλει αρκετή δουλειά από τη μέση και μπροστά και το απέδειξε με το παραπάνω κόντρα σε μια ομάδα που δεν τα έχει και τόσο καλά με την άμυνα. Παρτενέρ του Λονγκ στην επίθεση ξεκίνησε ο Ανελκά, ο οποίος ήταν αρκετά αργός και δεν προσέφερε τα αναμενόμενα (στη θέση του Λουκάκου, 17 γκ. πέρυσι, που επέστρεψε στην Τσέλσι). Ο Γάλλος άσος άφησε πάντως στα κρύα του λουτρού τον Κλαρκ, ανακοινώνοντας ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του, επηρεασμένος από το θάνατο του ατζέντη του, Ερίκ Μανάς. Ο σκοτσέζος τεχνικός ελπίζει ότι μετά από κάποιες μέρες άδεια που του έδωσε θα αναθεωρήσει την απόφασή του. Για καλό και για κακό πάντως, η ομάδα προχώρησε στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, φέρνοντας ως δανεικό από τη Μαν. Σίτι τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ Σκοτ Σινκλέρ. Εκτός οι μέσος Γκέρα, Τορν και ο επιθετικός Ανελκά (1 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Ριντ.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Γουέστ Μπρομ δεν έδειξε σε καλή κατάσταση, ενώ υπάρχει και η σχετική αναστάτωση από την προσωρινή (;) αποχώρηση του Ανελκά. Καλύτερη και πιο πλήρης η Έβερτον, λογικά θα κάνει το πρώτο της φετινό τρίποντο. Άσος στο 1.60 (Stoiximan).



17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 37-24-31
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 0-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Δε μπόρεσε να αντισταθεί σε καμία περίπτωση στη Σίτι και ηττήθηκε πολύ εύκολα με 4-0, σκορ που μάλλον την κολακεύει, αφού οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Το ημίχρονο τελείωσε 2-0, με τον Στίβεν Τέιλορ δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα, να χτυπάει τον Αγουέρο στο κεφάλι και να αφήνει την ομάδα του με 10. Δεν ήταν μόνο αμυντικά που απογοήτευσε, γιατί τόσο στο δημιουργικό όσο και οι επιθετικοί της κινήθηκαν στα ίδια, ίσως και σε χειρότερα, επίπεδα. Η περσινή γκρίνια για τον Πάρντιου φυσικό ήταν να αναζωπυρωθεί και αν σήμερα δε πάρει θετικό αποτέλεσμα, τότε θα είναι από τους πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση από πάγκο ομάδας στην Πρέμιερ. Και στις δύο περσινές αναμετρήσεις με τη Γουέστ Χαμ δεν κατάφερε να σκοράρει. Εκτός οι αμυντικοί Χαϊνταρά, Σαντόν, ο μέσος Καμπάιγ, που λογικά θα συνεχίσει στην Άρσεναλ και ο επιθετικός Ρεμί. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τέιλορ.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ήταν πιο ουσιαστική από την νεοφώτιστη Κάρντιφ και έφτασε δίκαια στη νίκη στο Μπόλεϊν Γκράουντ με 2-0. Πήρε κεφάλι από νωρίς με δύσκολο σουτ του Κόουλ μέσα στην περιοχή (13’), στη συνέχεια έχασε άλλες δύο φορές την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Ντιαμέ, αλλά τελικά το έκανε στο 72’ ο Νόλαν από κοντά, σφραγίζοντας τη νίκη για τα σφυριά. Η Κάρντιφ είχε περισσότερο τη μπάλα, κυρίως μετά το δεύτερο γκολ, ενώ απείλησε μόνο με μακρινά σουτ. Εκτός ο αμυντικός ΜακΚάρτνεϊ και ο επιθετικός Άντι Κάρολ.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Με προβλήματα ξεκίνησε η Νιούκαστλ, η οποία μπορεί να έχει υλικό, αλλά δεν έχει τον προπονητή να το χειριστεί. Καλύτερη η εικόνα που άφησε η Γουέστ Χαμ, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι Αγγλία, δε μας αρκεί να στηριχτούμε πάνω της και να κοντράρουμε τον άσο. Η λογική λέει ότι θα περιμένουμε κάποια αντίδραση από τους παίχτες της Νιούκαστλ, ενώ από την άλλη τα σφυριά έδειξαν ότι είναι καλό σύνολο, οπότε μπορούν να εκμεταλλευτούν την αναστάτωση των γηπεδούχων. Γκολ-γκολ στο 1.73 (MyBet).



19:30 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 48-35-79
Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Μπήκε γρήγορα στα βαθιά, αλλά η Βίλλα έχει αφήσει πολλές καλές εντυπώσεις στα δύο πρώτα της παιχνίδια με Άρσεναλ και Τσέλσι, που τις αντιμετώπισε σε διάστημα 4 ημερών. Στην πρεμιέρα πήρε εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 3-1 από την Άρσεναλ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’, στο 22΄κέρδισε πέναλτι, στο οποίο αστόχησε αρχικά ο Μπεντεκέ, αλλά σκόραρε στην επαναφορά με κεφαλιά. Στο 61’ κέρδισε πάλι πέναλτι και αυτή τη φορά ο βέλγος ήταν εύστοχος, ενώ παίζοντας με παίχτη παραπάνω από το 67’, έφτασε στο τρίτο γκολ με τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό Λούνα στο 85’. Ο Ισπανός άσος πάντως ήταν μοιραίος παίχτης στο ματς της Τετάρτης στο Στάμφορντ Μπριτζ, δίνοντας το προβάδισμα στην Τσέλσι με αυτογκόλ στο 6’, κοντράροντας σουτ του Αζάρ. Ο Μπεντεκέ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφτασε αισίως τα 3 γκολ με πολύ ωραίο σουτ και ισοφάρισε για την ομάδα του, η οποία έδειξε πολύ καλή εικόνα στην επανάληψη. Μπορεί να ισοφαρίστηκε στο 73’ από στημένο, το οποίο όμως προήλθε από θέση οφσάιντ, στο τελευταίο 15λεπτο πάντως δημιούργησε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Τσεχ, ενώ στις καθυστερήσεις ο διαιτητής δεν είδε καθαρό χέρι του Τέρι στην περιοχή. Πέρα από το γκολ-οφσάιντ και το πέναλτι, δε δόθηκε ούτε κόκκινη στον Ιβάνοβιτς που χτύπησε τον Μπεντεκέ εκτός φάσης πριν ο ίδιος σκοράρει το δεύτερο γκολ, γεγονός που εξόργισε τον Λαμπέρτ, ο οποίος παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Μουρίνιο, με τον 4ο διαιτητή να παίζει το ρόλο του πυροσβέστη. Κανένας από τους δύο πάντως να μην αποβάλλεται. Μετράει 6 σερί γκολ-γκολ και over στο πρωτάθλημα. Έχει 9 under στις 11 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Λίβερπουλ. Αμφίβολος ο αμυντικός Σιλά. Εκτός ο αμυντικός Μπέικερ, ο μέσος Χερντ και ο μεσοεπιθετικός Ν’Ζόγκμπια.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πήρε δίκαια την εντός έδρας νίκη από τη Στόουκ με το φτωχό 1-0, αν και η συνολική της εικόνα ήταν για καλύτερα πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά, δοκάρι όμως έκανε και η Λίβερπουλ με τον Στάριτζ μετά από κόρνερ στο 13’. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έδωσε πάντως το προβάδισμα στο 38’ με μακρινό συρτό σουτ, αλλά διπλασίασε τα… δοκάρια του στο 61’, ενώ ο Χέντερσον έκανε τρίτο στο 64’ και ένα είχε και ο Τζέραρντ επίσης με μακρινό σουτ, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο κίπερ. Στα τελευταία λεπτά πάντως τα χρειάστηκε, αφού ο Άγκερ έκανε χέρι στην περιοχή, ο Μινιολέ απέκρουσε αρχικά, ενώ στην επαναφορά ο Ν’Ζονζί έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Πολύ καλό το ντεμπούτο του βέλγου τερματοφύλακα, που έδειξε βέβαια αγχωμένος στο πρώτο μέρος, αλλά και του πρώην επιθετικού της Θέλτα, Ιάγκο Άσπας, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο γκολ. Τιμωρημένος για ακόμα 5 αγωνιστικές ο επιθετικός Σουάρεζ. Εκτός ο αμυντικός Κόατες, που δεν υπολογίζεται στα αρχικά πλάνα.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Καλοδουλεμένη ομάδα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα δύο πρώτα δυνατά παιχνίδια που έδωσε. Η Λίβερπουλ στοχεύει ψηλά φέτος, αλλά η σταθερή… αστάθεια της τα τελευταία χρόνια μας αποτρέπουν να πάμε στο διπλό του 2.00. Περιμένουμε να δούμε πιο ανοιχτό παιχνίδι από τους κόκκινους, η Βίλλα το έχει έτσι κι αλλιώς. Over στο 1.70 (MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση