» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Europa League: Σταντάρ Λιέγης - Ξάνθη


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Europa League: Σταντάρ Λιέγης - Ξάνθη
21:30 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΞΑΝΘΗ

Γήπεδο: "Σλεσέν", Λιέγη
Σκορ α' ματς: Ξάνθη - Σταντάρ Λιέγης 1-2

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Μπορεί να μην κέρδισε τόσο εύκολα απ' όσο περίμενε στην Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα, αλλά ουσιαστικά πέτυχε το σκοπό της, αφού με τη νίκη της με 2-1 έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Οι Βέλγοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δίκαια προηγήθηκαν με τον Μπία, αλλά ισοφαρίστηκαν γρήγορα από απευθείας εκτέλεση του Ντιέ. Στην επανάληψη ήταν ανώτερη, αλλά γλίτωσε κανά δύο φορές στην αντεπίθεση να δεχθεί ένα δεύτερο γκολ. Σήμερα στην έδρα της θα πρέπει να είναι προσεκτική και σοβαρή, ενώ με την βοήθεια του κόσμου της δύσκολα θα αποκλειστεί. Στο εγχώριο πρωτάθλημα προέρχεται από τον θρίαμβο με 3-0 επί της Λιρς, όπου ο Μπία πέτυχε χατ-τρικ και είχε και δοκάρι και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στην αρχή της σεζόν. Λογικά ο τεχνικός της ομάδας θα κάνει rotation σήμερα, με πολλούς αναπληρωματικούς να αναμένεται να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα. Σίγουρα εκτός οι Βενκέρ και Όνο.



ΞΑΝΘΗ: Η Ξάνθη από την πλευρά της δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο στα "Πηγάδια" από το 2-1 και πλέον ταξιδεύει στο Βέλγιο για το... θαύμα. Το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου είχε τις ευκαιρίες του στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ο μοιραίος Μαρσελίνιο τις έχασε και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει σημαντικά. Πάντως ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να κάνει την αναφορά του και στο διαιτητή του αγώνα, που θεωρεί ότι αδίκησε κατάφορα την ομάδα της Ξάνθης(η Ξάνθη έχει δεχθεί σε τρεις αγώνες 11 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες). Ο πρόεδρος της ομάδας πάντως, Χρήστος Πανόπουλος, μοίρασε πριμ στους παίκτες για την καλή εμφάνιση και τους έταξε πολλά περισσότερα, αν γυρίσουν με την πρόκριση από το Βέλγιο. Όσο αφορά την διάταξη της ομάδας, αυτή θα είναι επιθετική, με τον Μαρσελίνιο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Αμφίβολοι για την σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Πάϊτο και Σολτάνι.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία στην έδρα της η Σταντάρ και είτε σκοράρει η Ξάνθη είτε όχι, το over (1,70 Stoiximan) συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση