» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Primera Division: Χωρίς Σολδάδο πορεύεται η Βαλένθια


Προγνωστικά Στοίχημα Primera Division: Χωρίς Σολδάδο πορεύεται η Βαλένθια
20:00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία (από 2004): 2-5-5
Πέρυσι: ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΧΕΤΑΦΕ 1-1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Χωρίς τον Μοντάνιε στον πάγκο, η Σοσιεδάδ θέλει να περάσει σε μια νέα εποχή και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη συμμετοχή της στο χρυσοφόρο Τσαμ. Λιγκ. Πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας κάτι που προηγουμένως φαινόταν ακατόρθωτο, να τερματίσει 4η πίσω από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο, αλλά και μπροστά από ομάδες όπως η Βαλένθια και η Μάλαγα, που διεκδικούσαν επίσης την τετράδα. Το μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό έπαιξε τόσο η συνεισφορά του Γάλλου τεχνικού, αλλά και το πάθος των παιχτών της, που στο δεύτερο μισό έκαναν πορεία πρωταθλητισμού, ενώ τερμάτισαν έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση, πίσω από Μπάρτσα και Ρεάλ.
Πέρα από την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, οι Βάσκοι έχουν να σκεφτούν και τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τη Λυόν, για τον 4ο προκ. γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη. Είχε μόλις μία απώλεια στις μεταγραφές, αυτή του εγκεφάλου της ομάδας Ιγιαραμέντι, ο οποίος πωλήθηκε στη Ρεάλ έναντι 30 εκατ., ενώ ήρθε ο Ελβετός επιθετικός της Φιορεντίνα, Χάρις Σεφέροβιτς (3 εκατ.). Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι φυσικά αυτή στον πάγκο, όπου πλέον θα την καθοδηγεί ο Ελουστόνδο, που κρέμασε τα παπούτσια μόλις πριν 4 μήνες. Στα φιλικά προετοιμασίας προβλημάτισε: κέρδισε Έιμπαρ (2-0) και Ρεάλ Ουνιόν (7-1), ήρθε ισόπαλη με την Τουλούζ (1-1), ενώ έχασε από Σπόρτινγκ Λ. (0-2) και στο πιο πρόσφατο από τη Σαουθάμπτον (3-4). Αήττητη στις 6 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Χετάφε, αν και οι 5 από αυτές ήταν ισοπαλίες. Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Μπεργκάρα (βασικός 27 φορές πέρυσι). Εκτός ο αριστερός μπακ Χοσέ Άνχελ, ο κεντρικός αμυντικός Μίκελ Γκονθάλεθ (βασικός) και οι επιθετικοί Αγκιρέτσε (βασικός, 13 γκ.), Ιφράν (αναπλ., 26 συμμ, 9 βασικός, 2 γκ.).

ΧΕΤΑΦΕ: Αναμένεται να είναι άλλη μια χρονιά στην που η Χετάφε θα κινηθεί στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Στα φιλικά του καλοκαιριού έχασε από Μπράιτον (0-1), Άλκμαρ (0-3), Χέρακλες (0-1) και Φέγενορντ (1-3), ήρθε ισόπαλη με Μπαστιά (0-0), Σαραγόσα (1-1), Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1) και κέρδισε μόνο τη Χρόνινχεν (3-1). Δόθηκαν 500 χιλ. στη Σάλκε ως οψιόν αγοράς του Εσκουδέρο και άλλα 6 στη Ρεάλ για τον Πέδρο Λεόν για τον ίδιο λόγο. Αποκτήθηκαν επίσης ως ελεύθεροι κεντρικός αμυντικό Αλέξις (Σεβίλλη, έπαιζε ήδη και πέρυσι) και ο αριστερός μπακ Λάγο (Θέλτα). Είχε και μια μεγάλη απώλεια, αλλά καλοπληρωμένη (10 εκατ.), αυτή του δημιουργικού χαφ Μπαράδα, που έκανε τη διαφορά μόνος του σε ορισμένα ματς (4 γκ./7 ασίστ), ο οποίος συνεχίζει στην Αλ-Τζαζίρα του Αμπού Ντάμπι. Η επίθεση πιθανότατα θα είναι και φέτος ο αχίλλειος τένοντας για τον Λουίς Γκαρσία, που συνεχίζει για 3η χρονιά στον πάγκο, αφού έχει να στηριχτεί σε τρεις καθαρόαιμους επιθετικούς – Άλβαρο, Κολούνγκα, Μίκου – οι οποίοι όλοι μαζί σκόραραν πέρυσι 13 γκολ (ο Μίκου 2 στη Σέλτικ, ο Κολούνγκα έδωσε και 6 ασίστ). Under τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Σοσιεδάδ, από την οποία δεν έχει χάσει στις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (2-3-0). Χωρίς απουσίες.

Προγνωστικά στοίχημα: Μεγάλο στοίχημα για τη Σοσιεδάδ να παραμείνει στα επίπεδα που παρουσίασε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν ενθουσιασμούς, ενώ από την άλλη περιμένουμε και πάλι τη Χετάφε αρκετά «δυσκοίλια» στο σκοράρισμα. Πιθανό το under στο 1.85 (Stoiximan).



00:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία (από 1999): 15-6-3
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ 5-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Αρκετές και σημαντικές οι αλλαγές φέτος για τις νυχτερίδες. Πέρυσι τερμάτισε 5η, μόλις 1 βαθμό πίσω από τη 4η Σοσιεδάδ, χάνοντας στον τελευταίο αγώνα της από τη Σεβίλλη, και αυτό χάρη στην συνεισφορά του Ερνέστο Βαλβέρδε στο 2ο μισό του πρωταθλήματος, ο οποίος όμως θα συνεχίσει στη Μπιλμπάο. Στη θέση του ο πρώην αμυντικός της ομάδας, Μίροσλαβ Τζούκιτς, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά πέρυσι στη Βαγιαδολίδ. Στα μεταγραφικά ξεχωρίζει φυσικά η αποχώρηση του Σολδάδο (146 συμμ./82 γκ., 24 πέρυσι), που πήγε στην Τόττεναμ για 30 εκατ., ενώ μαζί του έφυγαν οι Γκάγκο (Μπόκα, 1.7 εκατ., στο δεύτερο μισό ήταν στη Βελέζ), ο αναπληρωματικός επιθετικός Νέλσον Βαλντέζ (28 συμμ., 6 αλλ./6 γκ., Αλ-Τζαζίρα, 3 εκατ.) και ο βασικός μέσος Τίνο Κόστα (Σπαρτάκ Μόσχας, 6.5 εκατ.). Τη θέση του Σολδάδο καλείται να καλύψει ο Έντερ Πόστιγκα (Σαραγόσα, 3 εκατ.), ενώ ήρθαν επίσης ο μέσος Οριόλ Ρομέου (Μ, Τσέλσι, δαν.), Μίτσελ (Μ, Λεβάντε, ελεύθ.) και Φουέγο (Μ, Βαγιεκάνο, 400 χιλ.). Στα πρώτα φιλικά στη Γερμανία δεν τα πήγε καλά, χάνοντας από Καρλσρούη (1-2) και Στουτγάρδη (0-1) και μένοντας στο 0-0 με την Μάνχαϊμ (4η κατηγορία), αλλά ήταν πολύ καλύτερη στο διεθνές τουρνουά International Champions Cup (ΗΠΑ), όπου έχασε από Μίλαν (1-2), αλλά κέρδισε Ίντερ (4-0) και Έβερτον (1-0). Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση με τη Μάλαγα στο Μεστάγια, όπου παραμένει αήττητη στις 12 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε (9-3-0). Τιμωρημένοι από πέρυσι ο αμυντικός Ματιέ (βασικός), ο μέσος Ντάνι Παρέχο (βασικός στα μισά) και ο φορ Ζόνας (βασικός, 13 γκολ).

ΜΑΛΑΓΑ: Νέα εποχή για τη Μάλαγα, που παρά το ότι τερμάτισε στην 6η θέση, το CAS, αλλά και η ισπανική Λίγκα, έκριναν ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ και έτσι έμεινε εκτός Ευρώπης. Έχει πάντως να θυμάται την περσινή της ευρωπαϊκή πορεία, όπου έφτασε στα προημιτελικά του Τσαμ. Λιγκ, στην παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση. Με τα προηγούμενα ως δεδομένο, χωρίς επενδυτές και με τον Πελεγκρίνι να αφήνει την ηλιόλουστη Μάλαγα για χάρη της Σίτι, ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν και αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Χοακίν (Φιορεντίνα, 2 εκατ.), Ίσκο (Ρεάλ, 30 εκατ.), Τουλαλάν (Μονακό, 5 εκατ.), Ντεμικέλις (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σαβιόλα (Ολυμπιακός, Ζούλιο Μπαπτίστα (Κρουζέιρο) και ο Λουγκάνο (Α, ΠΣΖ, δαν.), ενώ ήρθαν οι Φλάβιο (Α, Πάσος Φερέιρα, 1 εκατ.), Τισόνε (Μ, Σαμπντόρια), Ανχελέρι (Α, Εστουδιάντες, 230 χιλ.), Παβλόφκσι (Ε, Βίτζεβ Λοχ, δαν.), Τσεν (Α, Σαν Φρανσίσκο/Παναμά, 400 χιλ.). Στον πάγκο θα κάθεται φέτος ο έμπειρος γερμανός κόουτς, Μπερντ Σούστερ (πρώην Λεβάντε, Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης –πρωτάθλημα 2007/08, Μπεσικτάς), που ήταν όμως μακρά από την ενεργό δράση εδώ και δύο χρόνια. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε με 1-0 Γκενκ, Άουγκσμπουργκ, ενώ έχασε από Γκεντσλερμπιρλιγκί (0-1) και Άστον Βίλλα (2-3). Εκτός οι βασικοί πέρυσι Γουέλιγκτον (κεντρ. αμυν.) και Καμάτσο (αμυν. μέσος), ενώ μαζί τους θα απουσιάσει και ο νεοαποκτηθείς Φλάβιο (κεντρ. αμυν. ). Αμφίβολος ο αμυντικός Σέρχιο Σάντσεθ.

Προγνωστικά στοίχημα: Περιμένουμε να δούμε και πως θα λειτουργήσει η Βαλένθια χωρίς τον Σολδάδο, αλλά και πως θα εμφανιστεί η ριζικά αλλαγμένη Μάλαγα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση